Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 64
    mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Kryeministri Berisha ka kryevepra kapitale per Shqiperine dhe gjithe kombin, bile si asnje tjeter ne kete shekull( une shikoj veprat,ka kush merret me gabimet!). Nderkaq qytetari Kreshniku, me shpifje dhe me ceshtje shume margjinale merret me vetveten( dmth krijon lufte mbrendashqiptare nje njeri qe e ka gojen plot bashkim dhe vepren krejt mohim dhe shkatrrim)
    Eshte edhe nje deshperim shqiptar Kreshniku kuqeZI.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 20-09-2012 më 09:20
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Si puna Metes si psh qe Berisha e shante tani e puth, e Rama e puthte tani e shan. E bashk me Ramen e Berishen kane ndryshuar opoinion edhe gjithe shqiptaret per Meten ne varesi te partise.

Ajo qe s'lutpoj une eshte se si hidhen akuza nga me te rendat per qef andej ketej dhe nuk ka asnje pasoje.

Imagjino te thote Bushi qe Obama me ka kercenuar me jete
    te pakten meta ka qene ne parti tjeter qyfyre..eshte dicka e pranueshme qe per poena politike te besh edhe akuza politike per kundershtaret politike..po cfare mund te themi per bamir topin qe deri dje rrinte pas by.thes se berishes dhe bente amin sa here pjer.dhte ai..si mund te thote sot se berisha keshtu e ashtu kur dje e puthte me shume se sa puth gruan e tij vetem e vetem per tu bere president..si mund te dale sot ky kreshniku qe fare nuk i ngjan emrit e te thote se me ka kercenuar berisha me jete dikur por ja u kujtova sot per ta denoncuar..ky kreshniku nuk ishte ne opozite dhe nuk kishte asnje mundesi per te thene apo denoncuar kercenimet qe ja paska bere berisha..ky kreshniku ishte bash nenkryetar i drejtesise dhe ne vend qe te bente drejtesi mbushte xhepat me drejtesi..

nuk e di si i deformon disa njerez politika..ne fakt karrigia..kaq pa shtylle kurrizore tregohen disa sa qe te vjen per te vjelle..e per cfare ??..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin

Sali Berisha ka problemet e tij por ne krahasim me keta zagaret e tjere ne qarkullim eshte lule.
    Dhe Enveri engjell, hero dukej kur i mbushte mendjen popullit qe kundershtaret e partise ishin armiq te popullit. Dhe tani njesoj; kundershtaret e Saliut jane armiqte e "demokracise". Lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 20-09-2012 më 13:17
    Feelings change - memories don't.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Kreshniku nuk tha ndonje gje te re, sepse dihet qe Baca ka zagaret e tij, por dhe vete Baca s'ta perton te shan me rob shpie dhe te tregon tyten e kallashit. Kjo tashme sperben lajm

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ditush djali..

ti je i mirnjohur ne forum si anti-berish i terbuar..
    kjo nuku perben lajm apo jo..
    ti jeton midis tiranes..
    dhe patjater nga kafja e mengjezit e deri tek ponci a ferneti i darkes ti me rrethin tend shani me liber shpije sali berishen..
    na thuaj po me sinqeritet ama..sa her te ka vrare berisha tyjan me kallash?

lol

po ty mije pe kucove qe pothuaj tere kucova me kuc e mac shani berishen nga mengjezi ne darke.. sa her ta ka djegur shtepine sali berisha..?
    apo sa vjet burg ka bere babi yt qe shan berishen ne cdo 4 minuta.. ?

trego..

lol

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po ty o Brar sa vila te ka dhene qe i del ne krah si qen besnik?

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mir e the o mije..

sa vila me ka dhene..

sa thua ti..

pra nuku tregove sa vite burg ka bere babi yt qe shan berishen tash 22 vjet plot..
    e di pse nuku tregon.. se ske cte tregosh..

ja kur te vi ditua do shohc kur te thote se deri nashti asnji here nuku eshte pushkatuar nga berisha megjithse e shan plot 20 vjet bashk me ba e ma ne e tij na mengjezi ne darke..

e di ti mije se gjeologu i famshem.. qe emrin e te cilit mban nje rruge sot ne kucove..nuku e shau asnje minut enverin tend e te ditos..po ama e masakruan neper biruca.. te ziun e e vdiqen ne tortura..

prandaj brari ha m.ut ketu.. se ju njeh mire juve..se cmund te beni po muarret pushtetin..

ne cdo kavak te rruges lushnje-fier vlor berat.. do varni te mjeret demokrate te berishes.. sa qe dhe nexhi me envernë tu a ken zili..

..

prandaj duheni demaskuar ju khmer rruzhet..
    edhe kur dilni me mini e chanell 5 edhe kur dilni si tau balla apo kreshnika mutazinj apo bamke tope e filip cakula.. a si edvine e rucer e arap altinë..

ububuja..

prandaj duhet mbrojtur berisha qe te mos na hani te gjallë... ju bisha..

..

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po ty o Brar sa vila te ka dhene qe i del ne krah si qen besnik?
    nuk i ka dhene asgje moj mia, po brari ka ngal akoma me mendjen e 91 - 92 si shume ne te tjere qe kontribuam per te sjell demokracine, e nuk i ka hap syt akoma qe te shikoj qe shumica e atyre qe kontribuan per nje vend demokratik, sot nuk e kane me ate ideal por po kontribojne si e si te pasurohen sa me shume ne kurriz te qorrave si ai, dhe ketu qendron ndryshimi i disave me brarin
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    mbylleni temen se foli brari
    nuk lejohet te shani sali ketu se ............
    Partizoni

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Brar ta sqaroj nje here e pergjithmone nuk jam Enveriste. Babi s'ka pat post atehere, e tani as behet fjale. Nuk ekziston vetem Sala e Enveri. E ke problem te jem me dike tjeter pervec ketyre te dyve?

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •