Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 64
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Boll fort e kam simpatizu Berishen po koheve te fundit po me ngjason me Fidel Kastron.
    Mos shko kaq larg lol doje te thoje "ENVER HOXHEN"
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    shum shpejt u vet demaskua ki spahiu lesh kime ziu..

se brari e ka demaskuar qe ne sekondat e para kur u paraqit ki pis rrugve me beze te kuqe..
    Po Saliu qime thiu,me xhagovent te bardh e cek te bardhe u demasku.
    Nuk te pelqen bezja KUQ E ZI !e dim kelysh vucidoli te pelqen flamuri sllobos qe ju mort
    mrapa ju me at kryeshpellarin yyyyt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Berisha nuk eshte ndonje burre aq i mire, por kur e shof perpara ketyre kaqoleve me duket si engjell.
    Po mor dhe nji nga ata je ti...................hahaaaaaaaaa

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    qenka tip mashtrusi ky kreshniku.
    te gjithe keta qe jane perzier me mafien hiqen si nacionalista.
    ngeli bashkimi i shqiptareve tek ky lepurush.
    cer thu mre !tip mashtrusi! bah sa i qut qeke ti si veshgjati..bravo partia do te dekoroi ..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    bamir topaj, kreshnik spahi-spajunaj , kulish biberaj e gazm.ut oketaj e ca tjere.. jane hafijet e fundit besoj te sigurimit enveristo-rucist ne radhet e birose se pd-se..
    e mjera pd.. eshte votuar ne 20 e ca vjet nga njerzit me te ndershem te shqiperise kurse ne zyrat e saj te larta gelonin spiunet e sigurimit..

me 21 janarin e me tash se fundi.. votimin per aktin normativ te shpive te pronareve u vertetua 120% ajo qe kam then qyqykuri ..se bamiri me keta tjeret kan qene gjith kohes spiun te regjur te sigurimit..

ka ardhur koha qe PD te shkundet mire e te vej ne biro ca djem te afte qe nuku do lejojn me te livadhisin spiunet e edver enver rucit ne PD.. se me Berishen del se ishin mesuar rehat fare..

oj i mban berisha me buk( dmth kolltyqe zyrash me rroga meleonshe) e gjelle(tendera e plot privilegje tjera) kulishet e sigurimit e pastaj perpelitet votuesi qendrestar qe u ben ball me barkun e tij te thate e xhepin e grisur ketyre monstrave..
    turp e trmerr..

sot na nxjerr berisha se.. kreshua ka liruar kriminelet..
    sot na nxjerr se bamka ka gisht ne hedhjen ne ere te gjyqtar konom babezitesit..

dmth ai di shum po popullit nuku ja thote.. vetem..mbas pilafit..

pra i blinduar me votuesin e tij qendrestar e i hapur shalsh me spiunet e sigurimit qe rrenojne pd-ne e demokracine..
    kjo nuk durohet..
    AH mer te keqen e menjes tate or tullusum gjyzel,pllu pllu pllu pllu.Hik mer daj ruj ni dhi
    te eger ne zabel me shkoz,se qo dhia qe ti i shkon mrapa nuk vjen mo...hahaha.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Po sikur ta kishte regjistruar biseden/kercenimin, a do te ishte e vlefshme si prove para gjykates? Apo s'ka prove qe vlen kur eshte ne pyetje salli fazlliqu..?

Do te ishte regjistrim/incizim i paperdorshem...

Nese Spahiu do te ishte person privat, atehere shancat per ta perdorur incizimin kunder Berishes do te ishin me te medha. Por as kjo nuk do te ishte fare e sigurte, jo vetem pse eshte Berisha, por per shume arsye tjera ligjore, teknike, procedurale...

Berisha dhe shumica e politikane normalisht nuk flasin per gjera te rendesishme dhe te rrezikshme ne telefona privat.

Pohime te tilla kunder Berishes jane relativisht te besueshme per publikun e gjere, pavaresisht a jane te verteta apo jo. Prandaj, kundershtaret e Berishes mund te keqperdorin kete dobesi te tij per ta sulmuar dhe demtuar. Edhe pse ne Shqiperi nuk demtohesh lehte per keso gjerash.
    Per shumicen e elektoratit te PD dhe Berishes nje veprim i tille i tij ndaj kundershtareve politik ("armiqve") do te ishte edhe nje arsye plotesuese per ta zgjedhur perseri Berishen...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nga kjo fushat shpifse e kreshnikit mesuam vetem nje te vertete..

ose 2.. ose 3..

qe kreshniku ka bere xhambazlliqe me emerimet e gjyqatareve kundrejt thasve me miliona..
    qe kreshniku sikurse bamiri nuku e kishin per turp te marrin poste e rroga meleonshe nga "stalinisti i fundit ne bote"..pra nga Saliu..
    qe kreshniku paska hyr e dal tek vithe widhersi duke intriguar kunder saliut..

me vertetonet dhe qo muan.. qe e dyshonjam qe ne 21 janar...se falangat huligane me vrases hajduter e vandale ishin nje kongllomerat maskash tepeleno qafmuzine ruciste gjolekiste mero bazeiste por dhe maloke e morracake kopila operativesh koplikas e bajzarakesh tom kodoshiste e sterko ndok prec zogj sigurimiste zadrimore mocalore por dhe batalone me leshkuqas kreshniko albinoisto envero qosiste.. qe u mobilizuan ti ven flake shtetit shqiptar.. ne vitin e 100 vjetorit..

..

oj kreshua coj me otopuz katundaret ne kurth te krrabes per ti rrezuar ne gremine djem e vajza te reja qe tja ngarkonte berishes tragjedin e kurdisur..

cfar mjeshtri..

cfar monstre..

mafia duket qarte se po pergatit nje revolucion te felliqur..
    shtabi i 21 janarit funksionon perdite.. bile eshte shtuar e sofistikuar..
    tash hapur oketa bamiri kreshniku etj.. japin e marrin urdhera direktiva e porosi nga ed rucet..pse jo dhe nga vidho linoja e.. duan ta djegin shqiperine perseri me preteksin e njohur..se.. duan te rrezojne "kadaf berishen" ose "stalinistin e fundit"..

ishalla han kokat e tyre ..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 20-09-2012 më 02:02

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Eh more Kreshnik!
    Shyqyr qe paske shpetuar!

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Une mendoj se keta njerez kane hyre ne politike per tu pasuruar, pasi pushteti u sjell pasuri.
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    lexus..
    ti asnjihere nuk e ke simpatizuar berishen sepse ti je sifiliz enverist pi drenice..

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •