Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 64
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    ...

Kreu i AK-së hodhi akuza të forta ndaj kryeministrit Berisha, duke pohuar se është kërcënuar me jetë në telefon nga ana e tij.

“Për 20 minuta jam kërcënuar me vrasjen time, asgjësimin tim, me familjen time nga Berisha në 9 maj 2008. Si mundet t'i të shkarkosh gjyqtarët e Delijorgjit, si mundet të dalësh në krah të ambasadorit Withers. Pasi u mbyll telefonata, i kam telefonuar presidentit të Republikës, por më dilte i zënë, pasi të njëjtat kërcënime ja kishte adresuar edhe presidentit për mua. Ja kishte thënë vetë Sali Berisha, të ma zhdukesh këtë njeri sepse ka bërë këtë, këtë, këtë. Te nesërmen kam qënë në Ambasadën Amerikane dhe kam thënë se jam kërcënuar.”- vijoi Spahiu.

...
    (d.b/er.nu/BalkanWeb)
    Nje ngjarje e tille nuk eshte aspak e perjashtueshme...

Pavaresisht se eshte e pavertetueshme, dhe mund te jete edhe shpifje e thjeshte e Spahiut per ta demtuar Berishen. Per ata qe e percjellin Berishen ne prononcimet e tij publike, duke filluar nga perurimi i nje rruge te thjeshte e deri te "debatet" e nxehta parlamentare me opozite etj., nje sjellje e tille apo e ngjashme e Berishes eshte patjeter e paramendueshme. Ndoshta edhe e pritshme...

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Boll fort e kam simpatizu Berishen po koheve te fundit po me ngjason me Fidel Kastron.
    Me thuaj cili eshte ai Drejtues Shteti per te cilin Shqiptaret kane patur nje simpati te pergjithshme?

Sali Berisha ka problemet e tij por ne krahasim me keta zagaret e tjere ne qarkullim eshte lule.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Faqeziu!

Ky faqezi ne momentin qe komisioni hetimor i parlamentit do ta hetonte per korrupsion masiv dhe dorheqjen, dhe sot e kesaj dite nuk ka dhene llogari per miliona e miliona euro te grabitura nga ai!
    Deri sot ende nuk dihet (zyrtarisht) se nga i merr fondet AK per aktivitet e saj, sipas faqeziut gjithcka financohet nga kuotat e mbi 1 milion antareve te AK (1 milion anetare nuk i kane PD me PS bashke)!!!!!!!!!!!

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Nje ngjarje e tille nuk eshte aspak e perjashtueshme...

Pavaresisht se eshte e pavertetueshme, dhe mund te jete edhe shpifje e thjeshte e Spahiut per ta demtuar Berishen. Per ata qe e percjellin Berishen ne prononcimet e tij publike, duke filluar nga perurimi i nje rruge te thjeshte e deri te "debatet" e nxehta parlamentare me opozite etj., nje sjellje e tille apo e ngjashme e Berishes eshte patjeter e paramendueshme. Ndoshta edhe e pritshme...
    Po sikur ta kishte regjistruar biseden/kercenimin, a do te ishte e vlefshme si prove para gjykates? Apo s'ka prove qe vlen kur eshte ne pyetje salli fazlliqu..?
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    AK: Berisha foto me vrasësit më famëkeq në vend

Aleanca Kuq e Zi ka reaguar pas deklarimeve të kryeministrit, Berisha në mbledhjen e sotme të qeverisë anti-shqiptare. Kryetari i AK, Kreshnik Spahiu e fton Berishën të mos e humbasë qetësinë në prag të publikimit të dosjes së krimeve të kryera prej tij gjatë 22 viteve të sundimit në politikën shqiptare.

"Aleanca Kuq e Zi i bën thirrje shtetasit Sali Berisha të tregojë urgjentisht lidhjet e tij të ngushta me të pandehurin Ilir Xhakja dhe arsyet e lirimit të tij pak kohë para mbajtjes së zgjedhjeve lokale të 8 Majit të vitit 2011. Aleanca Kuq e Zi e fton shtetasin Sali Berisha të botojë në të gjithë gazetat e tij fotot në të cilat ka dalë krahë për krahë me disa nga vrasësit e Shijakut, Sukthit, Maminasit dhe Durrësit në fushatën elektorale në qarkun e Durrësit.

Gjithashtu Aleanca Kuqezi fton shtetasin Sali Berisha të publikojë listën e plotë të gjithë vrasësve të liruar me urdhër të ministrit të drejtësisë në para zgjedhjeve të vitit 2009 dhe 2011", theksohet në deklaratën e AK, ndërsa citohet më tej se shumë shpejt qytetarët e këtij vendi do të njihen me një dosje të plotë të lidhjeve të Sali Berishës dhe Sokol Olldashit më eksponentë të rrezikshëm kriminalë në prag të fushatave elektorale dhe zgjedhjeve të mbajtura.

"Shtetasi Sali Berisha sëbashku me deputetet e Partisë Demokratike patën mundësinë e hetimit, kërkimit dhe kontrollit të imtësishëm dy mujor të të gjithë veprimtarisë së Këshillit të Lartë të Drejtësisë, nëpërmjet komisionit hetimor parlamentar për shkarkimin e Zëvendëskryetarit të Këshillit të Lartë të Drejtësisë në Janar të këtij viti. Pas kontrollit të çdo shkrese, inspektimi, dosje dhe flete votimi dhe çdo vendimarrje të Këshillit të Lartë të Drejtësisë me gjithë tendencën politike të hetimit, rezultoi së Zëvendëskryetari I Këshillit të Lartë të Drejtësisë kishte kryer dhe përmbushur konfrom ligjit të gjithë detyrën e tij.

Në përfundim të hetimit të detajuar nga komisioni hetimor rezultoi se Zëvendëskryetari I Këshillit të Lartë të Drejtësisë kishte kryer vetëm një shkelje atë të prishjes së marrëdhënieve të shtetasit Sali Berisha me qarqet anti-shqiptarë të Athinës", ka deklaruar Kreshnik Spahiu.

http://www.gazetastart.com/lajme/Politike/58521/
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    AK: Berisha foto me vrasësit më famëkeq në vend

Aleanca Kuq e Zi ka reaguar pas deklarimeve të kryeministrit, Berisha në mbledhjen e sotme të qeverisë anti-shqiptare. Kryetari i AK, Kreshnik Spahiu e fton Berishën të mos e humbasë qetësinë në prag të publikimit të dosjes së krimeve të kryera prej tij gjatë 22 viteve të sundimit në politikën shqiptare.
    nuk ka shtet pa kete njeri e arrestoj per bashkepunim me kriminele..nese sali berisha paska qene kriminel si punoi ku faqezi kaq vite me kete kriminel..pse nuk e denoncoi qe diten e pare te ushtrimit te detyres kete kriminelin sali berisha por ju be ushtar ne udhen e tij ..dmth edhe e dije se ishte kriminel edhe punoje per kriminelin..ky e ka vendin prapa hekurave..

lexova nje dite ne nje gazete nje shkrim mbi viziten e bamir topit ne lezhe ..atje ai kishte deklaruar se partia demokratike drejtohet nga nje ish komunist qe ka uzurpuar kreun e kesaj partia..deri dje ky faqezi ja lepinte ****** sali berishes deri sa e vu ne krye te shtetit dhe sot vjell vrere ndaj tij..solla keto dy sembuj per te treguar se sa pa karakter jan politikanet tane..nuk kan fije burreri ne gjakun e tyre..si ka mundesi qe burri te jet kaq pa karakter..nuk e di por turp...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    bamir topaj, kreshnik spahi-spajunaj , kulish biberaj e gazm.ut oketaj e ca tjere.. jane hafijet e fundit besoj te sigurimit enveristo-rucist ne radhet e birose se pd-se..
    e mjera pd.. eshte votuar ne 20 e ca vjet nga njerzit me te ndershem te shqiperise kurse ne zyrat e saj te larta gelonin spiunet e sigurimit..

me 21 janarin e me tash se fundi.. votimin per aktin normativ te shpive te pronareve u vertetua 120% ajo qe kam then qyqykuri ..se bamiri me keta tjeret kan qene gjith kohes spiun te regjur te sigurimit..

ka ardhur koha qe PD te shkundet mire e te vej ne biro ca djem te afte qe nuku do lejojn me te livadhisin spiunet e edver enver rucit ne PD.. se me Berishen del se ishin mesuar rehat fare..

oj i mban berisha me buk( dmth kolltyqe zyrash me rroga meleonshe) e gjelle(tendera e plot privilegje tjera) kulishet e sigurimit e pastaj perpelitet votuesi qendrestar qe u ben ball me barkun e tij te thate e xhepin e grisur ketyre monstrave..
    turp e trmerr..

sot na nxjerr berisha se.. kreshua ka liruar kriminelet..
    sot na nxjerr se bamka ka gisht ne hedhjen ne ere te gjyqtar konom babezitesit..

dmth ai di shum po popullit nuku ja thote.. vetem..mbas pilafit..

pra i blinduar me votuesin e tij qendrestar e i hapur shalsh me spiunet e sigurimit qe rrenojne pd-ne e demokracine..
    kjo nuk durohet..

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    nuk ka shtet pa kete njeri e arrestoj per bashkepunim me kriminele..nese sali berisha paska qene kriminel si punoi ku faqezi kaq vite me kete kriminel..pse nuk e denoncoi qe diten e pare te ushtrimit te detyres kete kriminelin sali berisha por ju be ushtar ne udhen e tij ..dmth edhe e dije se ishte kriminel edhe punoje per kriminelin..ky e ka vendin prapa hekurave..

lexova nje dite ne nje gazete nje shkrim mbi viziten e bamir topit ne lezhe ..atje ai kishte deklaruar se partia demokratike drejtohet nga nje ish komunist qe ka uzurpuar kreun e kesaj partia..deri dje ky faqezi ja lepinte ****** sali berishes deri sa e vu ne krye te shtetit dhe sot vjell vrere ndaj tij..solla keto dy sembuj per te treguar se sa pa karakter jan politikanet tane..nuk kan fije burreri ne gjakun e tyre..si ka mundesi qe burri te jet kaq pa karakter..nuk e di por turp...
    Si puna Metes si psh qe Berisha e shante tani e puth, e Rama e puthte tani e shan. E bashk me Ramen e Berishen kane ndryshuar opoinion edhe gjithe shqiptaret per Meten ne varesi te partise.

Ajo qe s'lutpoj une eshte se si hidhen akuza nga me te rendat per qef andej ketej dhe nuk ka asnje pasoje.

Imagjino te thote Bushi qe Obama me ka kercenuar me jete

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    O Spahiu i i "madh" i KORRUPSIONIT TE DREJTESISE, mbaroi ora jote. Nuk ka ambasade qe te shpeton me prapesite qe ke bere. Me ardhjen e Prokurorit te ri keq e ke punen ti, Bamiri, Ina Rama,Shaqiri, Tom Doshi, Saimir Tahiri, Balla me sy e pa sy, e kompani. Sa per Edverin nuk ka nevoje per prokuror, por per psikiater dmth ke 5 e ka vendin.
    JENI TE PASHPRESE!!!!!!
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    pse nuku e incizove mo kreshnik.. berishen kur te kercenonte..
    o genjeshtar.. o pis qe te duall boja pa tu thar akoma ne maske..

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •