Close
Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 132
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Edhe Shqiperia e shume te tjere nuk lagen nga Atlantiku, po kur smer vesh nga keto pune pse ul re putan cionin tend ?
    akoma me gafa ti??? po ti qenke kokerr injoranti ore.
    cdo det llogaritet si pjese e nje oqeani.
    shqiperia laget nga deti mesdhe. deti mesdhe eshte pjese e oqeanit atlantik.
    ashtu si deti i kuq eshte pjese e oqeanit indian.
    e mesove leksionin e sotem ne gjeorafi???????

p.s. blej nje atlas o burre i dheut se le nam.
    p.p.s shtet qe nuk lagen nga atlantiku dhe jane pjesetare ne nato jane republika ceke, sllovakia, hungaria. nuk kane dalje ne det fare.......
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    akoma me gafa ti??? po ti qenke kokerr injoranti ore.
    cdo det llogaritet si pjese e nje oqeani.
    shqiperia laget nga deti mesdhe. deti mesdhe eshte pjese e oqeanit atlantik.
    ashtu si deti i kuq eshte pjese e oqeanit indian.
    e mesove leksionin e sotem ne gjeorafi???????

p.s. blej nje atlas o burre i dheut se le nam.
    p.p.s shtet qe nuk lagen nga atlantiku dhe jane pjesetare ne nato jane republika ceke, sllovakia, hungaria. nuk kane dalje ne det fare.......
    Kundershtove veten dhe jo mua

thnx qe jua bere te ditur edhe te tjereve
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Kundershtove veten dhe jo mua

thnx qe jua bere te ditur edhe te tjereve
    a e mesove qe deti mesdhe eshte pjese e oqeanit atlantik?
    te pakten thua qe dicka mesove sot.
    Vasudhaiva Kutumbakam

a e mesove qe deti mesdhe eshte pjese e oqeanit atlantik?
    te pakten thua qe dicka mesove sot.
    Po po e mesova, po ti e mesove qe shume vende qe nuk kane det fare dhe nuk bejn pjese ne lagjen femerore te atlantikut jane pjese e NATO-s ?

Ik o admiral mbro Afrikanet e tu. C'pune ke ti me politeistet Kineze e Japoneze

hajt te keqen mos na dhi cdo teme me anti Amerikanizmat e tu
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Po po e mesova, po ti e mesove qe shume vende qe nuk kane det fare dhe nuk bejn pjese ne lagjen femerore te atlantikut jane pjese e NATO-s ?

e kam mesuar kur kam studiuar te drejten nderkombetare...
    ore i verber. e ke vene re qe e kam hapur une kete teme. kjo le te kuptoje qe dicka me intereson.

p.s. po diskutonim normal perpara se te vije ti e te shkruash marrezira. ik hap ndonje teme se si te urrejme banoret e burundit ik.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Lere se ka ca informacione sekrete nga nje shok ne fukushima qe do na tregoje sonte...stay tunned !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 18-09-2012 mė 20:50
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

e kam mesuar kur kam studiuar te drejten nderkombetare...
    ore i verber. e ke vene re qe e kam hapur une kete teme. kjo le te kuptoje qe dicka me intereson.

p.s. po diskutonim normal perpara se te vije ti e te shkruash marrezira. ik hap ndonje teme se si te urrejme banoret e burundit ik.
    E vetmja shkolle qe ke ti eshte medreseja.

Une kam respekt per temat qe hap ti , se kan perberje, pro Kinezo-Ruso-Iraniane- Arabo Afgane

Dhe mua me ke kudo qe cenohet xhelati juaj USA

Ore qe do tju bejme juve njerz as qe nuk behet fjale, po do kohe qe kafsha te kthehet njeri
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    E vetmja shkolle qe ke ti eshte medreseja.

Une kam respekt per temat qe hap ti , se kan perberje, pro Kinezo-Ruso-Iraniane- Arabo Afgane

Dhe mua me ke kudo qe cenohet xhelati juaj USA

Ore qe do tju bejme juve njerz as qe nuk behet fjale, po do kohe qe kafsha te kthehet njeri
    me gjej pak ku flas per fe une.
    e kam thene une. ti hyn ne grupin e atyre debileve per te cilet nese dikush nuk urren aziatiket, afrikanet, muslimanet etj, eshte taleban, fondamentalist, e marrezira te tilla...

vetem nje ********** si ti mund te me cilesoje keshtu kur di qe shume parime te miat jane krejtesisht kundra mendimeve te njerezve fetare.
    jam pro legalizimit te prostitucionit, eutanazise, abortit, mariuanes etj.
    nejse. nuk ke tru te kuptosh.
    ik hap ndonje teme per urrejtjen ndaj banoreve te madagaskarit.
    ik ore i mjere ik. ik kuro fobine tende se ke probleme. cdo fobi eshte nje shqetesim, por tek ti ka arritur ne nje stad problematik...

p.s. i dh*ve te gjitha temat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 18-09-2012 mė 20:42
    Vasudhaiva Kutumbakam

Te dogji o smth ?

antropoid i fiksuar, do me kesh prapa per te prishur cdo teme qe ka te beje ne mbrojtje te Arabo - Turkve dhe shitesve te armeve te tyre apo mbrojtesve te tyre

Rrac e poshter qe nuk shkulesh nga trevat tona. Shko re ne sahara numero kokrrat e reres si tespi dhe ngri sumen perpjet
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    mendoj se per ta ngrene e ha qe sot nese do. puna eshte se japonia mbrohet nga amerika.
    duhet te dihet qe japonia nuk lejohet te kete ushtri. japonia ka vetem forca vetembrojtjeje...
    marina ushtarake kineze ka rreth 250.000 vete, ndersa marina vetembrojtese japoneze ka vetem 45.000 vete.
    flota ajrore kineza ka 250.000 vete, ajo vetembrojtese japoneze vetem 45.000.
    Kush i ka numeruar kaq saktesisht?

Parimisht nuk ka asnje rregull te obligueshme nderkombetare qe percakton numrin e ushtarve dhe te armatimit.

Fakti qe Japonia per shkak te historise se njohur ne Luften e Dyte etj. e ka obliguar veten (edhe permes Kushtetutes) te heqe dore nga "e drejte " per ta perdorur forcen per zhgjidhjen e konflikteve te jashtme, d.m.th per angazhuar armaten ne konflikte qe nuk kane te bejne direkt me vetembrojtje, nuk nenkupton se Japonia do te ishte e detyruar te heqe dore nga perdorimi i forces, kur eshte ne pyetje mbrojtja e territorit apo vetembrojtja. Kundersulmi ( i permasave te arsyetueshme) eshte pjese e masave te lejueshme vetembrojtese. Pergjigjja me arme ndaj nje sulmi nuk eshte agresion...

Perndryshe, edhe Gjermani ka obligime te ngjashme. Per kete arsye i duhet ti arsyetoje te gjitha aksionet ushtarake me detyrimet ndaj NATO-s, OKB-se, si akte humanitare ose si akte te vetembrojtjes...

Lidhur me perkufizimet ne armatim etj. nuk eshte aq problematike, perderisa SHBA-te jane te obliguara ta mbrojne Japonine.
    Kjo gje eshte rregulluar ne Treaty of Mutual Cooperation and Security between the United States and Japan
    Madje ne baze te kesaj kontrate eshte obliguar edhe Japonia ti mbroje SHBA-te ne rast te nje sulmi nga ndonje shtet tjeter...

Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •