Xhamia njihet si institucion adhurimi ndaj Allahut.
Ndersa sot ndodh nga disa te rrehen tupanat ne oborre te xhamive kur vijne krushqit te marrin nusen. Absurde!
E tjera raste eshte edhe shikimi i filmave ne laptope ne xhami. Absurde!
Xhamia njihet si institucion adhurimi ndaj Allahut.
Ndersa sot ndodh nga disa te rrehen tupanat ne oborre te xhamive kur vijne krushqit te marrin nusen. Absurde!
E tjera raste eshte edhe shikimi i filmave ne laptope ne xhami. Absurde!
Tė pyesin ty pėr shpirtin. Thuaju: Shpirti ėshtė ēėshtje qė i pėrket vetėm Zotit
Ne cilin qytet te Kosoves merret nusja ne xhami?
Sa per laptopet, mendoj se feja duhet te ec ne hap me kohen. Nese jeni kunder teknologjive, atehere i thuaj hoxhes qe te ckyqet nga rrjeti elektrik dhe te ndriqoj xhamine me llampa vajguri...ose te mos perdor pajisje teknologjike per zmadhimin e zerit por ta therret ezanin me fuqine e zerit te tij.
Nuk eshte ceshtja qe Islami nuk ecen me kohen dhe nuk pranon teknologjine, por cfare gjendje eshte ajo e vllezerve qe ndalen ne xhami dhe shikojne Film, duke e bere vend neje apo muhabeti apo edhe kinemaje.
Nuk eshte e thene te ta them vendin se ku, por e rendesishmja ne Kosovė.
Tė pyesin ty pėr shpirtin. Thuaju: Shpirti ėshtė ēėshtje qė i pėrket vetėm Zotit
Martesat ne xhami mund te jene shume te rralla. Mua per vete nuk me ka rastis qe te shkoj, biles as qe te degjoj, per/ne ndonje martese qe eshte bere ne xhami.
Laptopi po e zevendeson librin. Mund te lexosh, te degjosh muzike, te shiqosh filma etj...dhe nuk e shoh si problem nese dikush e merr me vete ne xhami.
illyrian rex, ne mund ta marrim shume normale kete ne cdokund por ne xhami eshte shume absurde. Xhamia ėshte ashtu si i takon, vend adhurimi vetem ndaj Allahut, e jo te behen gjera te ngjashme si ne shtepi tona.
E panjohura, sa keq kur ja fut kot e dashur kshtu, pasi nese ke pare dicka te tille qe kam bere, e pranojme dhe atehere ma thuaj, krahas si une qe kam arguemente nga vetja ime per kto, prandaj edhe ua them te tjereve.
Ske nevoje te besh vetem ashtu "komente", pa qene e saktte apo te nisesh me supozime kaq banale.
Lina Nur, a lejohet telefoni celular ne xhami?
A nuk ka hapsire te bollshme jasht saj per te bere telefonata apo vetem ne Xhami mbeti te bejm muhabete ne telefona celular?
Krijoni Kontakt