Najdi eshte origjina e vjeter e mbretit Fahd apo te njerezve qe levizen nga ato vende dhe u vendosen diku ne Meke apo Medine! Dexhalli apo Mbreti i madh i Arabeve do linde me vone dhe do shkaterroje Arabine si shtet!
O vellezer te njeri tjetrit, qe nuk e keni tradhetuar ende ate. Mos i sherbeni me sinqeritet skllaverise se Goteve dhe Gotit te tyre te madh apo Zotit. Ata nuk jane gje tjeter vetem se gjermane qe punojne per planin e Gjermanise se madhe dhe Anglezet(engjejt) jane spiune te tyre. Por kryeni detyrat, farzet ashtu si ua kerkojne dhe si u kane treguar profetet tuaj, qofte dhe me flijime te femijeve apo te dikujt.