Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 82
    i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    hehehe..... ah ata anadollaket sa kaure si ti kane perdhunuar, i benin synet me thike brezi ua qirin nene ne bire..... hehehe.
    Edhe kopil edhe krenar --hajde kuptoje boten moderne..urime urime jam shume i lumtur qy ..e pranuat qe jeni dylber brez mbas brezi
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    Citim Postuar mė parė nga medaur Lexo Postimin
    Edhe kopil edhe krenar --hajde kuptoje boten moderne..urime urime jam shume i lumtur qy ..e pranuat qe jeni dylber brez mbas brezi
    po ti nga je? nga "kopilet" apo nga osmanet? nqs. je osman bravo e shkruake mire shqipen!

A ke qare ti per stergjyshen si ta kan qure ne both...hehehe
    Ndrysho Firmėn

Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    A ke qa ti per stergjyshen si ta kan qure ne both...hehehe
    Jo me shoku im libian se stergjyshja ime ka dale malit me pushke bashke me burrin kur ka ardhe greku jo si e jotja qe rrinte tu bo turshi
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    po ti nga je? nga "kopilet" apo nga osmanet? nqs. je osman bravo e shkruake mire shqipen!
    O cen pse u nxefe or burre ....na myten turqit ktu mer burre...edhe ti o Cen?
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Citim Postuar mė parė nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    O cen, ky ende nuk e din rracen e vet, mendon se pjeter bogdani e ka pjelle, nuk e din ende se ne venat e tij qarkullon gjak pashallaresh...musliman first degris
    Ndrysho Firmėn

Jo me shoku im libian se stergjyshja ime ka dale malit me pushke bashke me burrin kur ka ardhe greku jo si e jotja qe rrinte tu bo turshi
    Po gjyshit tend kush ja ka bere turshine ne shtepi kur ai gruan e ka mare ne mal?

A nuk ka hanger ai turshine me nje teke ...huhuhuhu
    Ndrysho Firmėn

Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    O cen, ky ende nuk e din rracen e vet, mendon se pjeter bogdani e ka pjelle, nuk e din ende se ne venat e tij qarkullon gjak pashallaresh...musliman first degris
    Te jete e vertete qe kam gjak turku bej harakiri o Explorer fatkeqesisht kam bere ADN dhe jam ktu ne kte vend te pakten nga viti 900 para Krishtit Se nuk pata frike ta bej Adn jo per gje...jo si ty desha me then
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Te jete e vertete qe kam gjak turku bej harakiri o Explorer fatkeqesisht kam bere ADN dhe jam ktu ne kte vend te pakten nga viti 900 para Krishtit Se nuk pata frike ta bej Adn jo per gje...jo si ty desha me then
    Mire qe paske be ADN-ne (qenke shpenzuar pak dhe te paskan mashtruar), por turshine e gjyshi kush e ka bere....
    Ndrysho Firmėn

Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Mire qe paske be ADN-ne (qenke shpenzuar pak dhe te paskan mashtruar), por turshine e gjyshi kush e ka bere....
    A.. harrova me te thone se stergjyshi im nuk hante turshi po sidoqofte edhe pse pa buke mahamutet e turqise dhe spiros e greqise nuk i donte..cti besh.. koke shqiptari
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •