Pse pikerisht me miell?
Feelings change - memories don't.
Revolution 1848
a nuk kan turp keta njerz keshtu cdo deputet ka nje parti
http://www.shqiptarja.com/politike/2...ar-119595.html
JO SEKS PARA MARTESE
Mire , ata paskan ngeren nje vakt me taksat tona
Po kam hallin e familjes se tyre dhe te qindra e mijra familjeve te shqiptareve qe akoma gatuajn buke ne shtepi me miell misri te importuar nga vellezrit tane lindor.
O popull i shpifur sy shqiponje dhe i patrembur, do ham me luge florir o qener
Revolution 1848
Ja edhe puci i radhes....
Une them te behet kryeteme kjo teme.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Edhe une dakort me ty jam, por nuk besoj se kane vepruar mire sepse tani jo vetem qe nuk do i marrin pronat por edhe do i denojne/rrafin kote. Nejse nuk besoj se ceshtja e te perndjekurve ka per te rregulluar ndonjeher me ata politikane plera qe kemi. Plerat po pasurohen ne kurriz te tyre sepse keshtu cdo prone i ndryshon tapija sipas partis qe eshte ne pushtet.
I LOVE GOD
j&g
TIRANĖ- Incidenti i tė enjtes paradite, ku makina e kryeministrit Sali Berisha u qėllua me qese mielli nga dy ish-tė pėrndjekur politikė, nė momentin qė po i drejtohej godinės sė Parlamentit ėshtė shoqėruar me masa ndėshkimore pėr policėt e komisariatit numėr 1 nė Tiranė.
Burime zyrtare nga Policia e Shtetit bėjnė me dije se me urdhėr tė Drejtori tė Pėrgjithshėm tė Policisė, Hysni Burgaj 13 polici tė kėtij komisariati janė pezulluar nga detyra, mes tė cilėve janė edhe komadanti i grupit dhe shefi i rendit nė komisariatin numėr 1.
Tė prekurit nga ky vendim do tė kalojnė nė komisionin e disiplinės pėr t’iu nėnshtruar masave pėr mosndėrhyrje e mos neutralizim tė dy personave qė goditėn makinėn e kryeministrit. Ngjarja nė fjalė ndodhi paraditen e tė enjtes kur, ish tė pėrndjekurit Skėnder Tufa dhe Agim Kollcaku, qėlluan me qese me miell nė drejtim tė makinės sė kreut te ekzekutivit pėrballė Parlamentit.
(e.m/News24/BalkanWeb)
Revolution 1848
Krijoni Kontakt