Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 170
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Epo te vritet kryepolici me pistolete ne dore nga nje hor pa e shkrepur fare???????
    Na mbushin mendjen pastaj se paska qene i trajnuar e trim e me the te thashe.
    Paaftesia e policise po i jep teritor krimit dhe kjo eshte e dukshme.
    Nje polic duhet te jete i afte ta shkrepi armen e tij kur e shef te nevojshme
    Ndryshe ta fuse ne by.the sic ja futi krimineli.
    Turp per policine te vritet nje kryekomisar si qen vreshti.
    ky krimineli qenka i forte. ky po na ben te besojme qe komisari i paska nxjere pistoleten i pari, dhe ky e paska vrare per vetmbrojtje. 6 muaj burg dhe u mbyll kjo pune.
    un mendoj qe te kthehet denimi me vdekje do ishte me mire.

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974
    Ngushellimet me te sinqerta familjes.

Sinqerisht, ishte nje njeri shm i mire, po keshtu edhe si oficer, e njihja.

Nuk mund te flas konkretisht mbi ngjarjen, pasi ne ditet ne vijim nga hetimet gjithperfshirse te strukturave do te dali e verteta.
    Ajo qe une mund te them eshte se vrasesi, ka qene nje killer i vertete, e pabesueshme se si e beri paq me drejtesine, edhe pse po del ne drite te diellit e verteta, shpresoj qe me rihetimin qe po i behet çeshtjes se tij, te shikojme pas hekurave edhe nje gjykates.

Problemi ne kete vend nuk jane ligjet, por sistemi i drejtesise, sistemi qe Topi dhe "atdhetari" Kreshnik ndertuan me pazaret e tyre qe per tu bere gjykates apo per tu transferuar nga nje qytet ne tjetrin, duhej te paguaje. Nuk mendonin se si po e katandisnin sistemin, por tek mbledhja e lekeve per partite qe do te krijonin. Normalisht edhe gjygjtari do ti rekuperonte leket e dhena duke favorizuar kriminelet.

Sikurse eshte e pafalshme edhe per dy punonjesit qe shoqeronin shefin e tyre, qe nuk kundervepruan, jo vetem te largohen nga uniforma blu, por te hetohen.

ingenuous
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Citim Postuar më parë nga Ingenuous Lexo Postimin
    e pabesueshme se si e beri paq me drejtesine
    Eshte shtet "me duar te pastra" prandaj

kriminele qe qarkullojne 10 vjet rrotull te lire. Nuk ka faj Shteti dhe politikanet. Ky popull eshte per gjynaf. Popull pa dinjitet, popull me zorraxhi nuk besoj qe gjendet dhe ne fiset zulu dhe zimbab

Kurr nuk kemi per tu antarsuar perkrah vendeve perendimore
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Eshte shtet "me duar te pastra" prandaj

kriminele qe qarkullojne 10 vjet rrotull te lire. Nuk ka faj Shteti dhe politikanet. Ky popull eshte per gjynaf. Popull pa dinjitet, popull me zorraxhi nuk besoj qe gjendet dhe ne fiset zulu dhe zimbab

Kurr nuk kemi per tu antarsuar perkrah vendeve perendimore
    nuk ka faj populli
    fajin e ka shteti qe nuk rekruton police trima, te shkathet, te dine te pakten te mbrojne koken e vet.
    nuk mbahet shteti me police nga fshatrat e tiranes se ata e kane mendjen vetem te hane qofte.

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    nuk ka faj populli
    fajin e ka shteti qe nuk rekruton police trima, te shkathet, te dine te pakten te mbrojne koken e vet.
    nuk mbahet shteti me police nga fshatrat e tiranes se ata e kane mendjen vetem te hane qofte.
    Shteti eshte si te jete populli dhe populli eshte per gjynaf

Mundohu kapi ndonjehere edhe shprehjet ironike
    Revolution 1848

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,459
    Postimet në Bllog
    23
    Shefin e policise nuk e vrau krimineli, e vrau sistemi i korruptuar i drejtesise ne vend. Policia kap kriminelet, gjykatesit e korruptuar apo te paafte i lirojne, dhe kriminelet vrasin perseri. Familja e te ndjerit duhet te ngreje padi ndaj gjykatesve qe kane liruar kete kriminel, dhe sistemi i drejtesise duhet te beje te veten per te shkarkuar e ndjekur penalisht te gjithe te implikuarit.

E kam thene disa here, qe problemi me i madh ne Shqiperi sot eshte sistemi i drejtesise qe eshte sistemi me i korruptuar qe nuk funksionon. Jane me dhjetra rastet ku kriminele shqiptare e te huaj jane kapur nga policia e leshuar nga gjykatat. Deri me sot ketyre gjykatesve nuk u ka hyre nje gjemb ne kembe, dhe pergjegjesiar per kete binte mbi presidentin e vendit qe eshte kryetar i gjithe sistemit te drejtesise ne vend. Le te shpresojme se presidenti i ri do te nderhyje per te shkundur e pastruar kete sistem nga njerezit e korruptuar.

Bravo policise shqiptare qe e kapi kriminelin ne nje kohe rekord.

Albo

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    nuk ka faj populli
    do behesh ti polic??? une jo. faleminderit.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Kriminelet e vertete jane kupola shtetretore e krimit.

Kriminelët VIP që u liruan më 2009 nga 4 ministrat për zgjedhje
    Misteri nis të marrë udhë. Ish ambasadori amerikan Xhon Uidhers u përgjigj pas skandalit të kabllogrameve të publikuar nga Uikiliks, që përfshinë dhe Shqipërinë, se “Amerika thotë gjithnjë të vërtetën dhe nuk gënjen, pavarësisht nëse dikujt i pëlqen apo jo”. Teksa Astrit Patozi, i njohur dhe si Alfons Ballshi me pseudonim, i quajti limonata, e vërteta ishte vërtet e hidhur. Kabllogramet flisnin qartë për një lobim ministrash për të liruar sa më shumë VIP-a të botës së krimit nga qelitë, që t’i përdornin për të mbledhur vota më 2009. Nga një investigim që ka kryer agjencia AMA, një pjesë të fakteve i kemi botuar ditët e fundit pas vrasjes së shefit të komisariatit Adem Tahiraj nga Ilir Xhakja, ka zbuluar se janë katër VIP-at e krimit që shpëtuan ministrat e kabinetit më 2009 nga qelitë. Në kabllograme flitej për Sokol Olldashin (Transportet), Fatmir Mediun (ish I Mbrojtjes), Enkelejd Alibeajn (I Drejtesise), dhe Lulzim Bashën (I Jashtem). Pas këtyre ministrave qëndrojnë katër bosët e krimit, prej të cilëve disa të lirë ende. Bëhet fjalë për Fatmir Kajollin, aktualisht këshilltari Republikan i Mediut në bashkinë e Fierit. Arben Isufajn, ose Ben Qimja, i liruar nga Fatmira Hajdari me 2009, edhe pse si provë për vrasjen e 2001 ishte qimja e flokut dhe AND !. Ilir Xhakja, i forti i Shijakut, qe akuzohej per te pakten 4 vrasje dhe ishte liruar me disa vendime gjykatash, nga Arjana Fullani 2009, tek Neritan Tabaku 2011, ky kishte liruar edhe Klodian Saliun në 2004, para se të vritej nga Lulzim Berisha. I fundit dyshohet se është Florenc Çapja (të njohur për miqësinë me krerët e LSI), të cilët u shfrytëzuan nga ministri Lulzim Basha, në Elbasan, në atë kohë për lobim zgjedhjesh, meqe kishin dhe parakoalicion. Çapja akuzohej per seri vrasjesh në bashkëpunim për hakmarrje, pasi më 2005 i vranë vëllanë në një lokal luksoz, Sokol Çapja. Katër ministrat dhe katër personazhet e botës së krimit k lidh së bashku vetëm një vit, ai 2009 k zgjedhjeve të përgjithshme, ku sipas kabllogrameve pati ndikim të madh edhe në grabitjen e dy mandateve të opozitës dhe mijëra votave. Kabllogramet e Uidhersit dërguar Uashingtonit flisnin qartë se si Mediu-Olldashi-Basha e Alibeaj bashkëpunuan duke liruar kriminelë nga burgu, ose u premtuan lirinë që ua dhanë pas zgjedhjeve. Por cfarë ndodhi. Tashmë gjithcka po del në shesh. Urdhër arresti i Italisë nuk mund të fshihej për Kajollin, ai erdhi para zgjedhjeve të 2009 dhe Olldashi e përdori. Të gjitha makinacionet cojnë edhe tek shkaqet e vrasjes se bujshme te Fatmir Xhindit me 2 maj 2009, nje muaj e pak para zgjedhjeve te pergjithshme ne Roskovec. Nese Xhindi do ishte gjalle, e djtahta do kishte edhe nje mandat tjeter me pak. Arben Isufaj (Ben Qimja), lirohet nje dite pas zgjedhjeve te pergjithshme, te henen e 30 qershorit, nga Fatmira Hajdari, pasi puna ishte kryer. Florenc Çapja doli i lire ne Elbasan pasi nuk u gjeten prova, Kajollin gjykata ne nje tjeter skandal e liroi nga akuza kete vit, kurse Capja u zbulua pas vrasjes me te fundit te Gentian Beqirit, ky teksa ruhej me police ne arrest shtepie ne Elbasan. Per krimin u kap edhe Avni Jace, ky i akuzuar dhe liruar me pas per vrasjen e policit Roland Rexhepi, pikerisht me 2009 !!!. I fundit Ilir Xhakja, miku i Sokol Olldashit qe mblidhte vota ne Shijak e Sukth. Pak dite me pare ekzekutoi ne nje debat per arsye te panjohura kryekomisarin e Shijakut, Adem Tahiraj, ky i proceduar disa here nga SHKB per veprime arbitrare, ndersa i graduar me 2008 ne rrethana te paqarta me tre shkalle njeheresh. Xhakja ishte liruar nga denimi i Krimeve te Renda per vrasje me 21 vite burg. Vendimi i pare qe e liroi ishte i Arjana Fullanit me 2009. Perseri viti 2009, dhe jo pak, por para zgjedhjeve te përgjithshme. Ketu u hap rruga për liri të perhershme në Gjykatën e Durrësit, ku Neritan Tabaku, (gjyqtar tepër problematik në këto skandale i përdorur nga pushteti aktual edhe për tokat e bregdetit), e shpalli Xhakjan të pafajshëm, pse ishte miku i Olldashit. Përseri shfaqet një datë simbolike, 9 shkurt 2011, ose pak ditë pas 21 janarit. Xhakja fitoi lirinë më 2009, por autoritetet perpiqen ta fshehin te verteten sikur ai eshte liruar me 2011. I lirë ka qenë duke qarkulluar, por vetem me shkresa e siguroi më 2011. Të katër personazhet e mësipërm i shërbyen politikës më 2009, ashtu sic i përshkruante edhe Uidhers në kabllograme. I vetmi që nuk përmendet me emër është Florenc Çapja. Por faktet, dokumentet flasin qartë. Ai u arrestua më 2006 për plagosjen e shefit të qarkullimit Elbasan, Fadil Mema, dyshohej për vrasjen e kunatit të këtij po atë vit, ndërsa doli I lirë gjatë vitit elektoral. Pikërisht atë vit (2009) që u vra edhe Roland Rexhepi, ish agjenti i antidrogës. Teksa vrasja e fundit e nxorri zbuluar përfundimisht, edhe pse ka paraqitur si alibi një vulë në doganë. Por në fakt të katër të dyshuarit janë me alibi të momentit, që mund t’i nxjerrin vitin tjetër elektoral (2013) edhe si të pafajshëm. Çapja thotë se ishte në Maqedoni ditën e krimit, Xhakja se e mendonte kurth dhe e bëri për vetëmbrojtje vrasjen, pasi Tahiraj, që nuk e njihte, kishte armë në dorë. Kajolli mbrohet me imunitetin politik dhe gjykata rrezoi Italinë në mënyrë skandaloze, kurse Ben Qimja ia ka dhënë pafajësinë përveç Kuliçajt, edhe Fatmira Hajdari. Të gjitha këto fakte më sipër janë të provuara, dokumentuara, të raportuara dhe që mund të gjenden lehtë. Gjithcka nisi në vitin electoral 2009….kurse tani gjithcka po del sipër si vaji mbi lakra……
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Tmerr tmerr tmerr
    sdo jene vec keto kater kush e di sa ka tjere
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Kriminelet e vertete jane kupola shtetretore e krimit.

Kriminelët VIP që u liruan më 2009 nga 4 ministrat për zgjedhje
    Misteri nis të marrë udhë. Ish ambasadori amerikan Xhon Uidhers u përgjigj pas skandalit të kabllogrameve të publikuar nga Uikiliks, që përfshinë dhe Shqipërinë, se “Amerika thotë gjithnjë të vërtetën dhe nuk gënjen, pavarësisht nëse dikujt i pëlqen apo jo”. Teksa Astrit Patozi, i njohur dhe si Alfons Ballshi me pseudonim, i quajti limonata, e vërteta ishte vërtet e hidhur. Kabllogramet flisnin qartë për një lobim ministrash për të liruar sa më shumë VIP-a të botës së krimit nga qelitë, që t’i përdornin për të mbledhur vota më 2009. Nga një investigim që ka kryer agjencia AMA, një pjesë të fakteve i kemi botuar ditët e fundit pas vrasjes së shefit të komisariatit Adem Tahiraj nga Ilir Xhakja, ka zbuluar se janë katër VIP-at e krimit që shpëtuan ministrat e kabinetit më 2009 nga qelitë. Në kabllograme flitej për Sokol Olldashin (Transportet), Fatmir Mediun (ish I Mbrojtjes), Enkelejd Alibeajn (I Drejtesise), dhe Lulzim Bashën (I Jashtem). Pas këtyre ministrave qëndrojnë katër bosët e krimit, prej të cilëve disa të lirë ende. Bëhet fjalë për Fatmir Kajollin, aktualisht këshilltari Republikan i Mediut në bashkinë e Fierit. Arben Isufajn, ose Ben Qimja, i liruar nga Fatmira Hajdari me 2009, edhe pse si provë për vrasjen e 2001 ishte qimja e flokut dhe AND !. Ilir Xhakja, i forti i Shijakut, qe akuzohej per te pakten 4 vrasje dhe ishte liruar me disa vendime gjykatash, nga Arjana Fullani 2009, tek Neritan Tabaku 2011, ky kishte liruar edhe Klodian Saliun në 2004, para se të vritej nga Lulzim Berisha. I fundit dyshohet se është Florenc Çapja (të njohur për miqësinë me krerët e LSI), të cilët u shfrytëzuan nga ministri Lulzim Basha, në Elbasan, në atë kohë për lobim zgjedhjesh, meqe kishin dhe parakoalicion. Çapja akuzohej per seri vrasjesh në bashkëpunim për hakmarrje, pasi më 2005 i vranë vëllanë në një lokal luksoz, Sokol Çapja. Katër ministrat dhe katër personazhet e botës së krimit k lidh së bashku vetëm një vit, ai 2009 k zgjedhjeve të përgjithshme, ku sipas kabllogrameve pati ndikim të madh edhe në grabitjen e dy mandateve të opozitës dhe mijëra votave. Kabllogramet e Uidhersit dërguar Uashingtonit flisnin qartë se si Mediu-Olldashi-Basha e Alibeaj bashkëpunuan duke liruar kriminelë nga burgu, ose u premtuan lirinë që ua dhanë pas zgjedhjeve. Por cfarë ndodhi. Tashmë gjithcka po del në shesh. Urdhër arresti i Italisë nuk mund të fshihej për Kajollin, ai erdhi para zgjedhjeve të 2009 dhe Olldashi e përdori. Të gjitha makinacionet cojnë edhe tek shkaqet e vrasjes se bujshme te Fatmir Xhindit me 2 maj 2009, nje muaj e pak para zgjedhjeve te pergjithshme ne Roskovec. Nese Xhindi do ishte gjalle, e djtahta do kishte edhe nje mandat tjeter me pak. Arben Isufaj (Ben Qimja), lirohet nje dite pas zgjedhjeve te pergjithshme, te henen e 30 qershorit, nga Fatmira Hajdari, pasi puna ishte kryer. Florenc Çapja doli i lire ne Elbasan pasi nuk u gjeten prova, Kajollin gjykata ne nje tjeter skandal e liroi nga akuza kete vit, kurse Capja u zbulua pas vrasjes me te fundit te Gentian Beqirit, ky teksa ruhej me police ne arrest shtepie ne Elbasan. Per krimin u kap edhe Avni Jace, ky i akuzuar dhe liruar me pas per vrasjen e policit Roland Rexhepi, pikerisht me 2009 !!!. I fundit Ilir Xhakja, miku i Sokol Olldashit qe mblidhte vota ne Shijak e Sukth. Pak dite me pare ekzekutoi ne nje debat per arsye te panjohura kryekomisarin e Shijakut, Adem Tahiraj, ky i proceduar disa here nga SHKB per veprime arbitrare, ndersa i graduar me 2008 ne rrethana te paqarta me tre shkalle njeheresh. Xhakja ishte liruar nga denimi i Krimeve te Renda per vrasje me 21 vite burg. Vendimi i pare qe e liroi ishte i Arjana Fullanit me 2009. Perseri viti 2009, dhe jo pak, por para zgjedhjeve te përgjithshme. Ketu u hap rruga për liri të perhershme në Gjykatën e Durrësit, ku Neritan Tabaku, (gjyqtar tepër problematik në këto skandale i përdorur nga pushteti aktual edhe për tokat e bregdetit), e shpalli Xhakjan të pafajshëm, pse ishte miku i Olldashit. Përseri shfaqet një datë simbolike, 9 shkurt 2011, ose pak ditë pas 21 janarit. Xhakja fitoi lirinë më 2009, por autoritetet perpiqen ta fshehin te verteten sikur ai eshte liruar me 2011. I lirë ka qenë duke qarkulluar, por vetem me shkresa e siguroi më 2011. Të katër personazhet e mësipërm i shërbyen politikës më 2009, ashtu sic i përshkruante edhe Uidhers në kabllograme. I vetmi që nuk përmendet me emër është Florenc Çapja. Por faktet, dokumentet flasin qartë. Ai u arrestua më 2006 për plagosjen e shefit të qarkullimit Elbasan, Fadil Mema, dyshohej për vrasjen e kunatit të këtij po atë vit, ndërsa doli I lirë gjatë vitit elektoral. Pikërisht atë vit (2009) që u vra edhe Roland Rexhepi, ish agjenti i antidrogës. Teksa vrasja e fundit e nxorri zbuluar përfundimisht, edhe pse ka paraqitur si alibi një vulë në doganë. Por në fakt të katër të dyshuarit janë me alibi të momentit, që mund t’i nxjerrin vitin tjetër elektoral (2013) edhe si të pafajshëm. Çapja thotë se ishte në Maqedoni ditën e krimit, Xhakja se e mendonte kurth dhe e bëri për vetëmbrojtje vrasjen, pasi Tahiraj, që nuk e njihte, kishte armë në dorë. Kajolli mbrohet me imunitetin politik dhe gjykata rrezoi Italinë në mënyrë skandaloze, kurse Ben Qimja ia ka dhënë pafajësinë përveç Kuliçajt, edhe Fatmira Hajdari. Të gjitha këto fakte më sipër janë të provuara, dokumentuara, të raportuara dhe që mund të gjenden lehtë. Gjithcka nisi në vitin electoral 2009….kurse tani gjithcka po del sipër si vaji mbi lakra……
    Eh mer Juanito ti kujton se nuk i njeh populli keto bandit.keto jan me te perfolurit ,
    por ke ne cdo qytet ,lagje ,e komuna te gatshem kurdoher per te bere presjon ndaj
    popullit..Keto jan shefat e policis te shtetit ton se kush polic eshte i mir ,kush
    gradohet e kush shkarkohet ,keto te fusin ne pun ku te duash ti ne administrat ,vetem
    ti kesh te hekurosura pakon e eurove.per cdo lloj problemi drejtohu ketyre trimave dhe te shikosh si zgjidhen punet hap e mbyll syt.me e forta eshte qe nqs shoqerohesh me
    keto cuba te pish noj kafe apo te hash drek ,te rritet dhe ty fama si garip,vin te qajn hallin per te nderhyr te kryecubi,dhe te shikosh si te bejn temena njerzit e thjeshte ,buzqeshje ,perqafime ,mik e shku mikut,ku do pim kafe,ku do te ham noj drek
    te mir,dhe ti mos mos e futesh doren ne xhep..

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •