Close
Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 170
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Tani së fundi mar vesh se i ndjeri paska qënë më parë me shërbim në trupat speciale GOS dhe duhet të ketë pasur përvojë të madhe në kontrollet e befasishme gjithashtu dhe të planifikuara.
    Pakujdesia dhe neglizhenca si përfundim të marin jetën.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Jo Eurostar ka te drejte ! Nuk mundet asnje polic t'i drejtoje armen nje qytetari ! Sepse pastaj do te na duhet t'i japim te drejte qytetarit , i cili eshte ai qe i jep rrogen policit , qe kur t'i ngrefet t'ia drejtoje edhe ai armen policit !!!!!!!??????

Kur automjeti eshte i dyshuar , dakort per "taktiken" e veprimit kur behet nje kontroll i autorizuar ! Jo ndaj popullit dhe gjithe makinave qe kalojne ne rruge ! Po kush ligj ua jep te drejten e kontrollit ? Nuk po kontrollojne dukomente , por nje hapsire totalisht private sic eshte makina !

Me kete nuk i jap te drejte krimineleve , por eshte e sigurte qe krime te tilla do te ndodhin , kur shperdorohen unifomat e policise , duke u nxjerre rruges si patrullat e kohes se gjermanit ! Ka ligje qe normojne kontrollet dhe kontrolle te tilla jane plotesisht te paligjshme , madje shperdorim i paster detyre !
    Ndoshta nuk u shpreha qarte me fjale,

po mundohem t'shprehem me figura...
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Identike me masakren e Dritan Dajtit. Paaftesi totale e policise. Duhet urgjentisht policia ti tregoje dhembet krimit, perndryshe kete vend e mori dreqi.
    Ngushellime familjes se te ndjerit.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Tani së fundi mar vesh se i ndjeri paska qënë më parë me shërbim në trupat speciale GOS dhe duhet të ketë pasur përvojë të madhe në kontrollet e befasishme gjithashtu dhe të planifikuara.
    Pakujdesia dhe neglizhenca si përfundim të marin jetën.
    Nuk ka lidhje mor burre ! Qenia njerezore eshte ndertuar e tille ! Kur kontrollon 30 makina me popull dhe nuk gjen asgje , vete shqisat bien , bie vigjilenca dhe vete organizmi prodhon mendimin se "Eehuu kot po lodhemi !" ! Eshte shume normale te ndodhi ! Por krimi dhe krimineli , ne momentin e kontaktit , qe e di vetem ai , eshte gjithe shqisa dhe e perdor befasine !

Prandaj une po e "ngre zerin" per shperdorim te policise ! Ne te tilla kontrolle te ambienteve private (ku ajo , policia, nuk di asgje se cfare e pret) , kontrolli behet me autorizim dhe me nje plan konkret veprimi ! Kontrollet e turmave apo automjeteve pa objektiv jane te ndaluara nga ligji !

Tjeter ceshtje eshte kontrolli i dokumentave te makines , apo kur ndaj makines dyshohet per veprime konkrete !

Sa kohe te organizohen "kontrolle" te tilla , humbja e jetes se policit eshte e pashmangshme ! Befasine e siguron krimineli !

O skender

Shiko se si ndodhin keto gjera dhe pastaj hajde posto polica me shumice

Revolution 1848

Identifikohen autoret

Pak minuta pas ngjarjes policia ka gjetur një makinë të braktisur, tip ‘Benz’ VG 140 HG, pranë vendit ku ndodhi vrasja, që dyshohet se i përket autorëve të krimit, të cilët janë identifikuar dhe janë shpallur në kërkim. Burime nga policia konfirmojnë se autorë të dyshuar të vrasjes janë Ilir Xhakja, 38 vjeç, një person me precendentë penale, i dënuar 21 vjet heqje lirie dhe A Xhakja, 18 vjeç, nipi i 38-vjeçarit, i cili dyshohet si bashkëpunëtor në krim.

(er.nu/BalkanWeb)
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Po pse e vrane lumadhin.cfituan xhanem.per tu kapur kane.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Euro edhe ai polic ka thyer rregullat.
    Në amerikë njëri nga policet shkon për kontroll dhe kolegu ri gati me shotgan.
    Unë kam qën vet në Amerikë dhe atje qoftë edhe sikur të ndaloi patrulla në autostradë për tejkalim shpejtësie do rrish pa lëvizur në makinë deri sa kësaj patrulle ti vijë në mbështetje një patrullë e dytë dhe pastaj fillon kontrolli.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Pak minuta pas ngjarjes policia ka gjetur një makinë të braktisur, tip ‘Benz’ VG 140 HG, pranë vendit ku ndodhi vrasja, që dyshohet se i përket autorëve të krimit, të cilët janë identifikuar dhe janë shpallur në kërkim. Burime nga policia konfirmojnë se autorë të dyshuar të vrasjes janë Ilir Xhakja, 38 vjeç, një person me precendentë penale, i dënuar 21 vjet heqje lirie dhe A Xhakja, 18 vjeç, nipi i 38-vjeçarit, i cili dyshohet si bashkëpunëtor në krim.

(er.nu/BalkanWeb)
    Ja cfare niveli jane keta kriminelet ! Nuk kane asnje aftesi tjeter pervecse jane totalisht debile dhe te pashpirt ose kafshe !

Idioti qe ka qelluar , ne vend te mjaftohej me nje denim per "arme mbajtje pa leje " do haje edhe "armembajtjen" edhe "vrasjen" , po arriti te dali gjalle nga kapja !

Prandaj puna e policise eshte shkolle , por sidomos eksperience ! Kujdes me reformen ju pushtetmbajtesit !

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Euro edhe ai polic ka thyer rregullat.
    Në amerikë njëri nga policet shkon për kontroll dhe kolegu ri gati me shotgan.
    Unë kam qën vet në Amerikë dhe atje qoftë edhe sikur të ndaloi patrulla në autostradë për tejkalim shpejtësie do rrish pa lëvizur në makinë deri sa kësaj patrulle ti vijë në mbështetje një patrullë e dytë dhe pastaj fillon kontrolli.
    Mua nuk me ka qelluar ndonjehere te me ndaloje policia, por kam pare me qindra raste gjat udhetimit kur policia ndalon te tjeret. Nuk kam pare asnje rast te kete forca speciale per kontrolle normale dhe te gjitha aksidentet qe kan ndodhur kan qen pikerisht ne te tilla kushte.

Kur ka postoblloqe dhe forca speciale te angazhara per ndalimin e X makine, eshte bere ndalimi i saje pa pasur pasoja te policet ( te pakten ne 99% te rasteve

Pra jane keto ndalesat normale qe sjellin dhe surpriza , se nuk e din se me ke ke te besh. Fillimisht polici po e ndalon per tejkalim shpejtesie ose shkelje rregullore, nderkohe qe brenda ne makine mund te jete nje kriminel i shum kekruar ose diletant.

Nese do ndaloheshin te gjitha makinat qe shkelin rregulloren nga nje patrulle me 10 police, i bie te jete si shtet rrethim
    Revolution 1848

Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •