Close
Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 170
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    “Sot, rreth orës 18:00, në vendin e quajtur Katund Sukth, gjatë një operacioni kontrolli për armëmbajtje pa leje, është goditur me armë zjarri automatik, Shefi i Komisariatit të Policisë Shijak, Kryekomisar Adem Tahiraj, i cili për pasojë ka humbur jetën.
    Ngushëllime familjesm së Kryekomisarit Adem Tahiraj.
    Edhe një fitore më shumë e krimit mbi policinë shqiptare dhe s'ka si të ndodhi ndryshe kur polici shqiptar del për kontroll për armë pa leje me duar në xhepa.
    Procedura është e njëjtë në të gjithë botën, ndalohet makina për kontroll dhe mbi të drejtohen armët e policisë deri sa të mbarojë kontrolli.
    Në Shqipëri të vjen polici te dritarja e automjetit dhe të thotë:
    -Ç'kemi byrazer, mirë je??
    -Mirë - i thotë krimineli - ti si ke qënë??
    -Do e hapësh pak bagazhin se do bëjmë një kontroll për armë
    -Po i thotë krimineli ja sa ti mar pak leje mikut tim kallashnikov.

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Ngushëllime familjesm së Kryekomisarit Adem Tahiraj.
    Edhe një fitore më shumë e krimit mbi policinë shqiptare dhe s'ka si të ndodhi ndryshe kur polici shqiptar del për kontroll për armë pa leje me duar në xhepa.
    Procedura është e njëjtë në të gjithë botën, ndalohet makina për kontroll dhe mbi të drejtohen armët e policisë deri sa të mbarojë kontrolli.
    Në Shqipëri të vjen polici te dritarja e automjetit dhe të thotë:
    -Ç'kemi byrazer, mirë je??
    -Mirë - i thotë krimineli - ti si ke qënë??
    -Do e hapësh pak bagazhin se do bëjmë një kontroll për armë
    -Po i thotë krimineli ja sa ti mar pak leje mikut tim kallashnikov.
    Ashtu si thua ti behet vetem kur dihet qe X makine dyshohet per arme ose ka informata te sigurta. Ka qen nje kontroll normal qe behet zakonisht ne rruget e Shqiperise.

Nuk mund te rrish me kallash ne duar dhe tja drejtosh makinave qe kalojne kur i ndalon, pasi aty mund te kete femije , gra shtetzena apo njerez me probleme me zemren dhe mund ti trembesh deri sa edhe mund tu bjere infrakt
    Revolution 1848

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Autorët janë larguar nga vendngjarja me një Benz të bardhë me targa të huaja VK140TT. Pas administrimit të provave, forcat e policisë janë shpërndarë në terren. Është çështje kohe kapja e tyre.
    albania.observer

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Bre ca skandali.
    Viti 2012 vritet kryekomisari ne mes te rruges.
    Kur eshte qeveria kriminele sic eshte ne fakt ca do mendojne kriminelet ordinere?
    Ndaj ka arritur krimi permasa te frikshme.
    Shto dhe idjotet qe kryesojne rendin qe as shqip nuk flasin mire ja rezultati.
    Albania Uber Alles

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Autorët janë larguar nga vendngjarja me një Benz të bardhë me targa të huaja VK140TT. Pas administrimit të provave, forcat e policisë janë shpërndarë në terren. Është çështje kohe kapja e tyre.
    albania.observer
    Aman mer burre se i njohim te gjithe ato.

I njeh edhe Blendi Fevziu bile
    Revolution 1848

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Ashtu si thua ti behet vetem kur dihet qe X makine dyshohet per arme ose ka informata te sigurta. Ka qen nje kontroll normal qe behet zakonisht ne rruget e Shqiperise.

Nuk mund te rrish me kallash ne duar dhe tja drejtosh makinave qe kalojne kur i ndalon, pasi aty mund te kete femije , gra shtetzena apo njerez me probleme me zemren dhe mund ti trembesh deri sa edhe mund tu bjere infrakt
    Euro nuk është fare ashtu siç thua ti.
    E para e punës policia ka organizuar kontroll në rrugë dhe mund ta parashikojë një situatë si kjo.
    E dyta e punës unë nuk thash që ti drejtohen me ulërima dhe armët ngrehur automjetit por dy apo tre policë mund të rinë pak më larg me armët gati pikërisht për të paraprirë një situatë të tillë.
    Kjo që ndodh me policinë shqiptare është krejtësisht e pa tolerueshme, është diletantizëm ekselent.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Ore cfare po flisni ! Cfare i ndodhi ketij diteziut eshte injorance , corganzim i organizuar i policise se shtetit , me qellim shkaterrimin e saj dhe instrumentalizmit te saj politik !

Si ore mund te pranoni , madje e quani "rutine" , te ndalesh cdo makine qe kalon , per "kontroll armesh" !

Keto thagma vetem ne Shqiperi ndodhin dhe pranohen , megjithese ligjet flasin per te kunderten ! Policia ne asnje menyre nuk mundet te fusi "hundet" ne asnje makine pa "autorizim kontrolli" nga gjykata .

Dhe keshtu do te ndodhi , sepse policia e shperqendruar ngaqe kontrollon te gjithe , do ta humbase vigjilencen kur i qellon krimineli "rastesisht" perballe !

Kjo eshte komplet paaftesi qeverise qe con ne corganizim te policise , ne veprime te kunderligjshme te saj , dhe ne perballjen e saj me krimin duke ia lene "rastesise" dhe gjithe "befasine" krimit ne dore !

Cfare prisni te ndodhi ? Pervecse kjo qe po ndodh , duke marre ne qafe jeten e punonjesve te policise ? E kuptoni cfare ndodh apo jo ?

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Station ka te drejte.

Kur behet nje kontroll, njeri kontrollon dokumentet ndersa efektivi tjeter qendron me gishtin ne kembez, i gatshem per t'ju pergjigjur nje zjarri t'mundshem.

.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Station ka te drejte.

Kur behet nje kontroll, njeri kontrollon dokumentet ndersa efektivi tjeter qendron me gishtin ne kembez, i gatshem per t'ju pergjigjur nje zjarri t'mundshem.

.
    Jo Eurostar ka te drejte ! Nuk mundet asnje polic t'i drejtoje armen nje qytetari ! Sepse pastaj do te na duhet t'i japim te drejte qytetarit , i cili eshte ai qe i jep rrogen policit , qe kur t'i ngrefet t'ia drejtoje edhe ai armen policit !!!!!!!??????

Kur automjeti eshte i dyshuar , dakort per "taktiken" e veprimit kur behet nje kontroll i autorizuar ! Jo ndaj popullit dhe gjithe makinave qe kalojne ne rruge ! Po kush ligj ua jep te drejten e kontrollit ? Nuk po kontrollojne dukomente , por nje hapsire totalisht private sic eshte makina !

Me kete nuk i jap te drejte krimineleve , por eshte e sigurte qe krime te tilla do te ndodhin , kur shperdorohen unifomat e policise , duke u nxjerre rruges si patrullat e kohes se gjermanit ! Ka ligje qe normojne kontrollet dhe kontrolle te tilla jane plotesisht te paligjshme , madje shperdorim i paster detyre !
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 13-09-2012 më 15:28

ehuhaaa

Mos me bo me te pru 100 video youtube kur kan shku policet per kontroll rutin ne rruge dhe i kan gjuajtur me arme

Hy ne you tube dhe kerko police chese....ke nga e gjith bota se si i kan qelluar policeve gjat nje kontrolli te thjeshte
    Revolution 1848

Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •