Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Question Off road pick up

Dua te mar nje loje me off road , por nuk di se kush ka grfic me te mire. Doja qe te kishte marka te ndryshme pick up ( fuoristrada) qe marin pjese ne loje. Nese ndonjeri ka lujtur nje te tille, te me ndihmoje me emrin e lojes per PC
    Revolution 1848

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Sa specifike e paske shijen! Dirt 2 eshte fantastike dhe disa nga garat jane me pickups. Off-road Drive me sa mbaj mend ka shume trucks, besoj nder to do jene edhe pickups. Kam luajtur vetem demon e kesaj edhe smu duk keq.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

I hodha nje sy ne you tube kesaj lojes qe solle, po nuk eshte si e dua une. Kjo ka makina piste qe jan per gara.

Kurse une e dua me off road te ndryshme qe dalin neper male me bore , me shi , me gazep

Gjithsesi faleminderit
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Dua te mar nje loje me off road , por nuk di se kush ka grfic me te mire. Doja qe te kishte marka te ndryshme pick up ( fuoristrada) qe marin pjese ne loje. Nese ndonjeri ka lujtur nje te tille, te me ndihmoje me emrin e lojes per PC
    Kur lexova temen, hapa ate duke menduar se do ta blesh nje per vete. Ka njeri ketu nje, eshte vertet shume i bukur, dhe deshta ta propozoja. Ndersa ti kerkon loje...

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Kurse une e dua me off road te ndryshme qe dalin neper male me bore , me shi , me gazep
    Ndoshta te keqkuptova EuroStar1. E ke problem pse qellimi i lojes eshte te besh gare dhe do vetem te kesh mundesine te luash me makinen ne terren ekstrem apo e kishe fjalen qe lojrat qe permenda thjesht kane makina garash the jo trucks etc.
    Ne rast se eshte kjo e dyta, te siguroj qe llojet e makinave qe kerkon ti jane ne te dyja lojrat, thjesht Dirt 2 nuk i ka ne cdo gare.

Dirt 2

Off-road Drive

Neqoftese pastaj kerkon loje qe ske pune fare me gara dhe thjesht do te endesh nga te duash me te tilla automjete atehere shiko njehere MotorM4X Offroad Extreme. Nuk e kam provuar ndonjehere keshtu qe sjam 100% i sigurte qe eshte e tille por nga imazhet keshtu duket.
    Nuk ve dot foto per kete te fundit sepse FS kujton se kam vene 3 (maksimumi i lejuar) gjer tani...

Harakiri

Paska grafike te dobet mor burr se edhe mua mu duk e bukur nga foto. Une zakonisht i shoh ne you tube se aty duket disi se cfar grafike kane. Lol duket si ps1
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Ma ha mendja po flet per MotorM4x? Keshtu eshte kur kerkon lojra "niche"; s'kane buxhet ata per grafike sepse nuk eshte se ua blejne gjithe dynjaja produktet.
    Dirt 2 ka grafike te shkelqyer por me sa po shoh une se paske fort me qejf. Ka fituar gjithato cmime e fjale te mira nga kritiket!
    Sigurohu qe ke karte grafike te mire ama.

Kerkova edhe opsione te tjera, po me sa pashe vetem ky Dirt2 qe solle ti qenka me i miri. Po edhe pse eshte me i miri nuk kam per ta mor prej inatit tat
    Revolution 1848

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •