Close
Faqja 27 prej 27 FillimFillim ... 17252627
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 265 prej 265
    "Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Ciliiiiin... se ma kope berkun mer hajvan
    Njė ZOT ėshtė – Hyji i Abrhahamit, Izakut dhe Jakobit – Ati i Jezu Krishtit - Hyji qiellor – Ai qe krijoj qiellon e token....
    Prandaj e dij se “barku pėlcet” kur adhurohet Perendia, djalli nuk e don adhurimin ndaj Zotit Perendi, me siguri se ai vuan ne barkun e njeriut. Pranoje Krishtin dhe Ai te ēliron nga vuajtja e prandaj qetesohet barku dhe shpirti yt.

O trushplare, vete e thua me goj se Jezusi ka thene te adhurohet vetem nje Perendi. Ndersa kthehesh dhe thua ne e adhurojm dhe i besojme Jezusit!! Nkofsh bektesh merre vesh!!
    Natyrisht se Perendia ADHUROHET – Jezusi eshte Perendi. Nese se merr vesh, lutu dhe pervujtnohu se Ai te zbulohet.

Ti me te vertete qenke nje cipeplasur e injorant! Po kush te zgjodhi mod. o i padrejte?!
    Sigurisht se Albo me zgjodhi moderator, por kjo nuk ma ndalon qe une ti besoj Hyjit tim ne Jezusin. Kjo, pa u pyetur ju fare...

A me duket se me ke thene ti mua qe "une po fyej fene e tjetrit dhe nuk po kaloj pa u percjellur" apo jo?!, edhe pse une nuk e kam fyer fene e tjetrit asnjehere!
    Natyrisht se ashtu te duket ty sepse te mungon DRITA e drejtėsisė, ama kur ti mohon Zotin dhe shkrimet e shenjta te krishterve duke u quajtur shkrimet te fallcifikuara dhe Zotin e LAVDISĖ asgjė hiq, kjo nuk eshte nje fyerje..? Kaq eshte drejtėsia jote, harron se Jezusi eshte ZOT dhe Bibla ėshtė Shkrimi i Shenjt i te krishterve.

Ku ke jetuar deri tani o tradhetar e 'bukepermys'?!
    Sigurisht se ne shtėpinė time, ne truallin tim dhe atdheun tim, ne arabi jo, edhe bukėn e fitova vet dhe asnjehr s’ma dha dikush, ata tė shktetetirave te kepurdhava nuk ma dhan bukėn, por askush HIQ.

Apo ti qenke nje prej atyre 'tipave' qe fshehin surratin pas PC-se duke shfryre mllefin dhe per te shprazur ate urrejtjen qe ke ne zemren tende ndaj atyre qe ke ndenjur nate e dite me ta dhe je rritur ne mesin e tyre?! Sa ziliqar qe qenke mer!!
    Asnje mllef, une asnjehr nuk nejta as me Muhamedin as me Bin Ladenin, jo shoq, as natėn as ditėn, pos asaj, te duaj njeriu dhe te adhuroj Zotin Hyjin e tij ne Krishtin, nuk eshte ndonjė “mllef, as “urrejtje” ndaj askujt, eshte vlerėsim i djallit ne njeri ajo qe thua.

Kush po te thote qe Jezusi tha a?? Mateu?!!!
    Jezusi tha ndėrsa Mateu shkruajti - Ungjilltari.

Nga kush iu paskan dhene ato pushtete??
    Ati qiellor te birin ne njeri. Gjė se ty spo ta rrokė dhe une nuk kam faj per kete, veten duhet ta fajsosh per kete gabim qe ben.

A nuk i paska pasur me pare ai ato pushtete?!
    Natyrisht se natyra njerezore ishte e robėruar dhe erersuar, djalli dhe vdekja ishte ngadhėnjyes deri ne mishėrimin e Zotin. Ardhja e Krishtit e mundi boten, djallin dhe vdekjen, prandaj Krishti ka pushtetin mbi te gjitha – por pas ngadhėnjimit, pas vdekjes dhe ngajlljes sepse ai kaloj neper to duke ngadhėnjye. Ndėrsa Hyjit asnjėherė nuk i mungoj as nuk i mungon psuhteti – eshte i gjithpushtetshem. Krishti njeri ngadhėnjeu dhe u ngrit ne LAVDI.

Merreni me mend, pushtetin qe ka pas ai, e mbyten nje grup i vogel njerezish!! Heeej... Zotin e mbyten nje grup jehudesh!! Kjo eshte 'nje kafshate qe skaperdihet dot'!! Aktrim i papare... "
    Natyrisht se Jezusin – njeri e kryqėzuan – nuk ishte dobėsi po LAVDI – ngadhėnjim, asnjehr nuk mund te shpallit fituesi para qe te del ne duel, ardhja e Krishtit ishte mision i Zotit nė njeri qe te kaloj neper kėto procese – DUEL, por qe Jezusi ngadhėnjeu. Ja qe ky ishte vendim i Atit qiellor, qe nėpėrmes te Birt te vet Jezuz, te cili e dėrgoj ne bote, duke marr natyrėn njerezore ta shpėrblej botem – atė qe i beson. Nuk e mbyten Zotin sepse s’ka si te mbytet Zoti, Zoti e ngjalli njerėzoren, njeriun dhe engriti ne lavdi – aty ku ishte plani i Tij. Cka kam me ba tash pse ty te mungon vullneti per ta njohur Zotin, eshte vetėm me liri te plote te njeriut dhe nėsenuk i mungon vullneti. Nuk ka faj as toni77 as Jezusi ne kete rast, je ti vet ai qe e ke ne doren tende nėse do ta besosh apo jo.

'Biri u pagezua ne emer te Atit, 'T'birit' dhe shpirtit shenjt"!!
    Nuk eshte e vertete kjo. Ti po thua ashtu. Jezusi biri njeriu nuk u pagėzua “ne emėr te Atit, dhe te Birit dhe Shpirti i Shenjt, pro ishte Gjon pagėzuesi ai qe pagėzonte me uj per kthimin e popullit, ai nuk pagėzonte me Shpirtin e Shenjt por me uj. Krishti njeri - u pagėzua per te plotėsuar ligjin, shkrimet dhe profecitė. Mirepo kur Ai u pagėzua:
    “Menjėherė pas pagėzimit Jezusi doli nga uji. Dhe, ja! Iu hapėn qiejt dhe e pa Shpirtin e Hyjit duke zbritur porsi pėllumb e duke ardhur mbi tė.Dhe, ja, njė zė qė vinte nga qielli, tha: “Ky ėshtė Biri im i dashur, tė cilin e kam pėr zemėr!”

Ketu filloj ti zbulohet botes Shpirti i Shenjt dhe lavdia e Tij nė qiell dhe nė tokė.
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Njė ZOT ėshtė – Hyji i Abrhahamit, Izakut dhe JakobitAti i Jezu Krishtit - Hyji qiellor – Ai qe krijoj qiellon e token....
    Prandaj e dij se “barku pėlcet” kur adhurohet Perendia, djalli nuk e don adhurimin ndaj Zotit Perendi, me siguri se ai vuan ne barkun e njeriut. Pranoje Krishtin dhe Ai te ēliron nga vuajtja e prandaj qetesohet barku dhe shpirti yt.
    Vaj medet vaj medet..!! Ai qe krijoi token dhe qiellin paska lindur nje femi-njeri me emrin Jezus!! Me ke pati mardhenie Hyji qiellor qe krijoi nje femij njeri?! Me Marien Njeri?! Sipas jush Hyji qiellor paska bere krimin me te madh, duke pasur keshtu mardhenie me nje krijese te imet 'njeri', paska bere pedofili, sepse Ai eshte shume me i madh se njeriu ... Jo o Toni jo, une i besoj Vetem Perendise, I Cili as nuk ka lindur dhe as nuk eshte i lindur, Ai eshte larg, shume larg asaj te ciles ju e parafytyroni...!! Ti tani me paraqite si djall mua apo jo?! Por djalli ka deshire kur sheh dhe ndegjon se njerezit po i besojne nje njeriu, dhe ate e kane shpallur Zot!! Sepse ate pune e ka ai, qe t'i shoh sa me shume njerez ne drejtim te humneres-ferrit duke shpifur ndaj Zotit te madherishem gjithefare gjerash sikur beni ju..! Mua ne fakt me pelcet barku dhe smund te duroj kur ju shoh juve duke quajtur njeriun Hyj, sepse poshtersia me e madhe qe i behet Hyjit eshte ajo qe ju i beni shok Atij. Kurse une i lutem dhe i besoj vetem NJE PERENDIE - Atij qe krijoi gjithqka ne toke dhe hapesire, dhe eshte i paarritshem per cdokend. Une kam rrespekt per Jezusin si profet te derguar nga Perendia, por t'a adhuroj ate asesi...!!

Natyrisht se Perendia ADHUROHET
    Jezusi eshte Perendi
    . Nese se merr vesh, lutu dhe pervujtnohu se Ai te zbulohet.
    Imagjinat qe ta shpif eshte kjo e juaja more aman!! Po a ishte vetem Hyji qiellor Perendi dhe Jezusi bir i Tij?! Tani edhe Jezusi Perendi dhe u bene DY PERENDI!! Po Maria cfare ishte??!

Sigurisht se Albo me zgjodhi moderator, por kjo nuk ma ndalon qe une ti besoj Hyjit tim ne Jezusin. Kjo, pa u pyetur ju fare...
    Une nuk them qe te ndalohet besimi yt, por them mos fyej besimin e tjetrit, a kaq koketrash qenke ti?! Ne se ti i beson Hyjit tend - Jezusit, a patjeter e ke te kushtezuar ta fyesh fene e tjetrit dhe profetin rend e me rend??!

Natyrisht se ashtu te duket ty sepse te mungon DRITA e drejtėsisė, ama kur ti mohon Zotin dhe shkrimet e shenjta te krishterve duke u quajtur shkrimet te fallcifikuara dhe Zotin e LAVDISĖ asgjė hiq, kjo nuk eshte nje fyerje..? Kaq eshte drejtėsia jote, harron se Jezusi eshte ZOT dhe Bibla ėshtė Shkrimi i Shenjt i te krishterve.
    A ka me drejtesi se te ta kthej ne te njejten monedh?? Por ne fakt une asnjehere nuk ta kam kthyer ne te njejten monedh, sepse nuk kam share krishterimin asnjehere, nuk kam thene fe e djallit apo dic te ngjashem me kete asnjehere, kurse ti kete e ke bere me mijra here... Kjo eshte nje kritik e imja dhe e cdo njeriu qe nuk eshte i krishter, dhe ti nuk duhet ta merresh si fyerje. Kur te sulmosh dike, athere prite, se edhe ai do te kunderpergjigjet. Kuptoje nje here e mire, Jezusi eshte ZOT vetem per te krishteret dhe te tjeret mund te hedhin kritika mbi ZOTIN e krishtereve dhe mbi shkrimin e te krishtereve, sepse ka mjaft hapesire per kritika...

Sigurisht se ne shtėpinė time, ne truallin tim dhe atdheun tim, ne arabi jo, edhe bukėn e fitova vet dhe asnjehr s’ma dha dikush, ata tė shktetetirave te kepurdhava nuk ma dhan bukėn, por askush HIQ.
    Ti je rritur ne shtepin tende, ne atdheun tend Kosove, i rrethuar plote e perplote me fqinj shqiptar mysliman, te cilet te kane sjellur dhe te kane rrespektuar sigurisht, dhe sigurisht qe asnjehere nuk te kane prekur ne fe, por tani ty te erdhi momenti dhe fshihesh pas PC duke share fene e po atyre fqinjeve te shumte qe i ke rreth e per qark truallit tend, a nuk te vjen turp per kete??!

Asnje mllef, une asnjehr nuk nejta as me Muhamedin as me Bin Ladenin, jo shoq, as natėn as ditėn, pos asaj, te duaj njeriu dhe te adhuroj Zotin Hyjin e tij ne Krishtin, nuk eshte ndonjė “mllef, as “urrejtje” ndaj askujt, eshte vlerėsim i djallit ne njeri ajo qe thua.
    Kush te tha qe ti ke nejt me Muhamedin e me Bin Ladenin, apo ndoshta fqinjet tuaj i quan Muhameda e Bin Ladena, pasi qe ata i perkasin fese Islame?? Une te thashe qe je lindur dhe je rritur ne mesin e myslimaneve dhe se besoj qe ata te kane keqetrajtuar ndonjehere, por tani ti po i gjuan me gur pas shpine(pas pc). Ti ne njeren ane adhuroke Zotin, Hyjin e Krishtin dhe ne anen tjeter shane fene myslimane, a keshtu duhet ta duash njeriun?? Edhe prap mendon se djalli qenka brenda meje - ncncncnc...!!

Jezusi tha ndėrsa Mateu shkruajti - Ungjilltari.

Ati qiellor te birin ne njeri. Gjė se ty spo ta rrokė dhe une nuk kam faj per kete, veten duhet ta fajsosh per kete gabim qe ben.
    Po perse nuk e shkruajti edhe Luka? Ati qiellor ia paska dhene pushtetin e qiejve dhe te tokes te birit, ndersa Jezusi thote se 'une nuk mund te bej asgje nga iniciativa ime' - a ky qenka pushteti i dhene Jezusit - Njeri - Perendi??

Natyrisht se natyra njerezore ishte e robėruar dhe erersuar, djalli dhe vdekja ishte ngadhėnjyes deri ne mishėrimin e Zotin. Ardhja e Krishtit e mundi boten, djallin dhe vdekjen, prandaj Krishti ka pushtetin mbi te gjitha – por pas ngadhėnjimit, pas vdekjes dhe ngajlljes sepse ai kaloj neper to duke ngadhėnjye. Ndėrsa Hyjit asnjėherė nuk i mungoj as nuk i mungon psuhteti – eshte i gjithpushtetshem. Krishti njeri ngadhėnjeu dhe u ngrit ne LAVDI.
    C'jane keto perralla o Toni!! Si ishte e roberuar dhe erresuar? Cfare nenkupton me kete 'djalli dhe vdekja ishin ngadhnjyes'?! Vdekja ka qene, eshte dhe do te jete... nuk i kuptoj disa shkrime qe ti i shkruan, thjeshte me duken shume absurde dhe femijrore!! Ka kaluar koha e mashtrimeve nga papet e popet. Jezusi paska pushtetin mbi te gjitha, ndersa Hyjit nuk po i mungojka pushteti dhe qenka i gjithepushtetshem...!! Si eshte e mundur kjo, te dy keta bashkeqeverisin apo si??! Sepse ti thua qe te dy jane te gjithepushtetshem...

Natyrisht se Jezusin – njeri e kryqėzuan – nuk ishte dobėsi po LAVDI – ngadhėnjim, asnjehr nuk mund te shpallit fituesi para qe te del ne duel, ardhja e Krishtit ishte mision i Zotit nė njeri qe te kaloj neper kėto procese – DUEL, por qe Jezusi ngadhėnjeu. Ja qe ky ishte vendim i Atit qiellor, qe nėpėrmes te Birt te vet Jezuz, te cili e dėrgoj ne bote, duke marr natyrėn njerezore ta shpėrblej botem – atė qe i beson. Nuk e mbyten Zotin sepse s’ka si te mbytet Zoti, Zoti e ngjalli njerėzoren, njeriun dhe engriti ne lavdi – aty ku ishte plani i Tij. Cka kam me ba tash pse ty te mungon vullneti per ta njohur Zotin, eshte vetėm me liri te plote te njeriut dhe nėsenuk i mungon vullneti. Nuk ka faj as toni77 as Jezusi ne kete rast, je ti vet ai qe e ke ne doren tende nėse do ta besosh apo jo.
    Pak a shume e kuptoj doktrinen e juaj, por ju i koklavitni gjerat.. Sa thua Zoti erdhi ne natyren njerezore si njeri(Jezus), pastaj thua Jezusi biri i Atit(Zotit).. dhe kjo mua me duket shume e koklavitur, nje politeizem i paster kristian, por i papranuar nga vete kristianet!! Eh, po c'te them tjeter une ty, vec e gezofsh fene kristiane - politeiste me shume zoter - me bira e ata -me natyra njerezore e me natyra hyjnore!!

Nuk eshte e vertete kjo. Ti po thua ashtu. Jezusi biri njeriu nuk u pagėzua “ne emėr te Atit, dhe te Birit dhe Shpirti i Shenjt, pro ishte Gjon pagėzuesi ai qe pagėzonte me uj per kthimin e popullit, ai nuk pagėzonte me Shpirtin e Shenjt por me uj. Krishti njeri - u pagėzua per te plotėsuar ligjin, shkrimet dhe profecitė. Mirepo kur Ai u pagėzua:
    “Menjėherė pas pagėzimit Jezusi doli nga uji. Dhe, ja! Iu hapėn qiejt dhe e pa Shpirtin e Hyjit duke zbritur porsi pėllumb e duke ardhur mbi tė.Dhe, ja, njė zė qė vinte nga qielli, tha: “Ky ėshtė Biri im i dashur, tė cilin e kam pėr zemėr!”
    Po bre, aty u be gjithqka vetem e vetem per te permbushur profecite, shume interesante... phiii... Ati paska qendruar ne qiell, ndersa shpirti i Atit paska ardhur brenda Jezusit dhe keshtu Jezusi me Atin paskan qene NJE. Pasi shpirti i shenjte i Atit erdhi dhe hyri brenda Jezusit, me trupin e Atit ne qiell cfare u be pastaj? A qendroi trupi i Atit i vdekur plote 33 vite?? lol . Toni, Bibla thote se "ai(Jezusi) do t'iu pagezoj me Frymen e Shenjte dhe me Zjarrin"

Ketu filloj ti zbulohet botes Shpirti i Shenjt dhe lavdia e Tij nė qiell dhe nė tokė.
    Dhe Shpirti i Shenjt e qoi Jezusin ne shkretetire per ta 'tunduar djalli'... Ai agjeroi dyzet net dhe ne fund 'e mori uria' (a e merr uria Zotin?!) ... Jezusi i tha djallit; 'eshte shkruar qe te mos e tundosh Zotin, Perendine tend' ... Jezusi i tha djallit: "shporru satana, sepse eshte shkruar; 'Adhuro Zotin, Perendine tend, dhe sherbei vetem Atij" - TI KUJT I SHERBEN DHE KEND E ADHURON O TONI, JEZUSIN APO ZOTIN, PERENDINE QE ADHUROI JEZUSI??!

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anėtarėsuar
    14-09-2012
    Postime
    591
    [QUOTE=toni77_toni;3541238]Amen. Veq Perendine e gjalle duhet adhuruar.

Cka mendove ti? mendove se po thote Jezusi se shkoni dhe adhuroni "zotat" e paganve a? jo bre bac, veq Perendia adhurohet. Jezusi sigurisht se mire ka thene dhe per at arye edhe e besojme Jezusit. Atij i besojme e nuk e perbuzim duke besuar njerezve te qmendur qe vegojne nga djalli dhe shohin endrra, e pastaj pas nej trishtimi, qet shkume nga goja, shkumon dhe i bie te fiket, por - ja qe nje grua e plakur eveje, me qellim qe ta matroj nje djalosh te ri, ja ben qefin dhe i thote se je "profeti" - e ai mendon se ashtu eshte!! Krishtin bre bac duhet degjuar dhe besuar.

QUOTE]

Duke qarte ngjashmeria per xhihad midis profeteve.Sipas haditheve Jezusi nuk i ndihmon dot njerezit per te hyre dot ne parajse ndersa muhamedi do te jete ai qe do ta hapi deren e parajses.
    Tė shohim ēfarė thotė, sipas tė krishterėve Jezusi pėr luftėn:
    “Veē kėsaj, i sillni kėtu armiqtė e mi, tė cilėt nuk donin qė unė tė mbretėroja mbi ta dhe i vritni pėrpara meje!"''. (Luka: 19/27).
    “U tha, pra, atyre: ''Po tani, kush ka njė trastė le ta marrė me vete, dhe po kėshtu thesin; dhe kush nuk ka shpatė, le tė shesė rrobėn e vet e ta blejė njė.” (Luka: 22/36).

Ku janė ata qe e akuzojnė Islamin pėr terrorizėm dhe nxitje tė vrasjes? Ku janė ata qė thonė se Islami ėshtė fe e shpatės?

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    [QUOTE=klajdi wolf;3541534]
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Amen. Veq Perendine e gjalle duhet adhuruar.

Cka mendove ti? mendove se po thote Jezusi se shkoni dhe adhuroni "zotat" e paganve a? jo bre bac, veq Perendia adhurohet. Jezusi sigurisht se mire ka thene dhe per at arye edhe e besojme Jezusit. Atij i besojme e nuk e perbuzim duke besuar njerezve te qmendur qe vegojne nga djalli dhe shohin endrra, e pastaj pas nej trishtimi, qet shkume nga goja, shkumon dhe i bie te fiket, por - ja qe nje grua e plakur eveje, me qellim qe ta matroj nje djalosh te ri, ja ben qefin dhe i thote se je "profeti" - e ai mendon se ashtu eshte!! Krishtin bre bac duhet degjuar dhe besuar.

QUOTE]

Duke qarte ngjashmeria per xhihad midis profeteve.Sipas haditheve Jezusi nuk i ndihmon dot njerezit per te hyre dot ne parajse ndersa muhamedi do te jete ai qe do ta hapi deren e parajses.
    Tė shohim ēfarė thotė, sipas tė krishterėve Jezusi pėr luftėn:
    “Veē kėsaj, i sillni kėtu armiqtė e mi, tė cilėt nuk donin qė unė tė mbretėroja mbi ta dhe i vritni pėrpara meje!"''. (Luka: 19/27).
    “U tha, pra, atyre: ''Po tani, kush ka njė trastė le ta marrė me vete, dhe po kėshtu thesin; dhe kush nuk ka shpatė, le tė shesė rrobėn e vet e ta blejė njė.” (Luka: 22/36).

Ku janė ata qe e akuzojnė Islamin pėr terrorizėm dhe nxitje tė vrasjes? Ku janė ata qė thonė se Islami ėshtė fe e shpatės?
    Ej a hic spo ta rrok shembelltyren e dhjet mnave a? Serjozisht pa keqkuptim, a po ta rrok a jo?
    A e lexove me larte titullin e shembelltyres. Edhe e e pe qe tha ati qe ka pak do ti merret dhe ati qe ka shume do ti jepet edhe me shume. Cka dmth kjo sipas teje? Pse u dha nje shembelltyre e till, a u dha per arsye te atyre qe prisnin nje ardhje te shpejt te mbreterise se qiellit?
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    [QUOTE=Gogi;3541580]
    Citim Postuar mė parė nga klajdi wolf Lexo Postimin
    Ej a hic spo ta rrok shembelltyren e dhjet mnave a? Serjozisht pa keqkuptim, a po ta rrok a jo?
    A e lexove me larte titullin e shembelltyres. Edhe e e pe qe tha ati qe ka pak do ti merret dhe ati qe ka shume do ti jepet edhe me shume. Cka dmth kjo sipas teje? Pse u dha nje shembelltyre e till, a u dha per arsye te atyre qe prisnin nje ardhje te shpejt te mbreterise se qiellit?
    Shėmbėlltyra e dhjetė mnave
    (Mt 25, 14‑30)
    11 Ndėrsa ata po e dėgjonin, ai shtoi shėmbėlltyrėn pėr arsye se mendonin se do tė vinte Mbretėria e Hyjit aty pėr aty, pse Jezusi ishte afėr Jerusalemit. 12 Tha, pra:
    Njė njeriu prej familjes bujare iu desh tė shkojė nė njė vend tė largėt pėr tė marrė nė dorėzim mbretėrinė e vet e pastaj tė kthehej. 13*I thirri dhjetė shėrbėtorėt e vet, u dha dhjetė mna dhe u tha: ‘Tregtoni derisa tė kthehem!’

Kush eshte ky person sipas teje qe do shkoj dhe pastaj te kthehet?
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Faqja 27 prej 27 FillimFillim ... 17252627

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •