Close
Faqja 0 prej 27 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 265
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Polemika ne mes myslimaneve dhe te krishtereve 'Bibla apo Kurani'

Polemika ne mes myslimaneve dhe te krishtereve 'Bibla apo Kurani'

Qe te mos hapen shume tema dhe mendimet e anetareve t'i marre era pastaj, e te felliqet komplet nenforumi 'toleranca fetare' me tema te shumta dhe pa arritur nje perfundim te mirefillt, e pashe te udhes qe te hap nje teme te ketij lloji "polemika ne mes myslimaneve dhe te krishtereve 'Bibla apo Kurani". Ketu mund te zhvilloni debate dhe diskutime te krishter dhe mysliman rreth ketyre dy rreligjioneve, keni mundesine te beni krahasimin e ketyre dy librave Bibel dhe Kuran, Krishterim dhe Islam. Se cila eshte me e drejte dhe qe i sherben me shume njeriut do shohim rezultatet ne vazhdim...

Paqe dhe rrespekt per te gjithe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 12-09-2012 mė 11:58

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Gon! pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Ps. me mua mos prisni diskutim te pakten per nje afat kohor prej nje jave, ndoshta me shume e ndoshta me pak, sepse koheve te fundit jam i zene ne jeten private dhe nuk kam kohe qe te futem ne keto diskutime, por sigurisht se edhe mua do t'me keni ketu...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 12-09-2012 mė 11:28

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    He mo... pse hezitoni le te filloj dikush i pari spektaklin, lereni friken anash...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 12-09-2012 mė 11:49

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Gon! pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Gon!!
    Pse "polemika" dhe jo "sqarimi"?!
    Jarigas

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar jarigas pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Gon!!
    Ketu eshte mire te behen diskutime te sincerta e frytedhenese ku ne fund mund te arrihet nje mirekuptim ne mes te dyja paleve, por duke njohur natyren njerezore shqipetare, si krishtere poashtu edhe islame, une e di se shqipet nga diskutimi do te kalojne ne debate te ashperta (perqarese) dhe do te pasojne polemika te shumta nga te dyja palet...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 12-09-2012 mė 12:25

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Gon! pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Ca do prej nesh i nderuar..personalisht nuk me intereson bibla e aq me pak kurani,une i perbuz ata qe vene fene mbi kombin cfaredolloj feje pacin,....ata jane armiqte me te medhenj te nje populli sipas mendimit tim.Feja ne ceshtjen kombetare ka pasur rol leshi...iken turqit u gezuan prifterijte e u deshperuan hoxhallaret,erdhen austro-hungarezet i dolen perpara me lule prifterijte dhe hoxhallaret,e mori Zogu i dolen perpara me lule prifterijte dhe hoxhallaret,erdhen italianet i dolen para me lule prifterijte dhe hoxhallaret,erdhen gjermanet i dolen perpara me lule prifterijte dhe hoxhallaret,erdhi Enveri ja q.u nonen te dyja paleve ,ky ishte roli i fese ne ceshtjen kombetare.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

11. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar medaur pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Gon!!

A u binde i nderuar?!

Citim Postuar mė parė nga medaur Lexo Postimin
    Ca do prej nesh i nderuar..personalisht nuk me intereson bibla e aq me pak kurani,une i perbuz ata qe vene fene mbi kombin cfaredolloj feje pacin,....ata jane armiqte me te medhenj te nje populli sipas mendimit tim.Feja ne ceshtjen kombetare ka pasur rol leshi...iken turqit u gezuan prifterijte e u deshperuan hoxhallaret,erdhen austro-hungarezet i dolen perpara me lule prifterijte dhe hoxhallaret,e mori Zogu i dolen perpara me lule prifterijte dhe hoxhallaret,erdhen italianet i dolen para me lule prifterijte dhe hoxhallaret,erdhen gjermanet i dolen perpara me lule prifterijte dhe hoxhallaret,erdhi Enveri ja q.u nonen te dyja paleve ,ky ishte roli i fese ne ceshtjen kombetare.
    Meduar nuk eshte e nevojshme ne kete rast (dhe asnje rast tjeter) qe te lidhesh fene me kombin. Une hapa kete teme qe te diskutojme rreth dy rreligjioneve dhe ska nevoj qe te futet edhe kombi ketu, apo kete gje e perdorni si mburoj?!

Une kurr nuk kam perzier fene me kombin dhe anasjelltas, perse nuk e beni edhe ju kete?

13. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Gon! pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    A u binde i nderuar?!

Meduar nuk eshte e nevojshme ne kete rast (dhe asnje rast tjeter) qe te lidhesh fene me kombin. Une hapa kete teme qe te diskutojme rreth dy rreligjioneve dhe ska nevoj qe te futet edhe kombi ketu, apo kete gje e perdorni si mburoj?!

Une kurr nuk kam perzier fene me kombin dhe anasjelltas, perse nuk e beni edhe ju kete?

Or mik, se kam respekt, lere kte teme se do na hapesh sherr te madh ne forum degjo medaurin...se kur te thone pastaj qe sulltani ka qene burre i mire e Gjergj Kastrioti tradhetar e shkerdhat mos u cudit pastaj...se ka ndodhur ne kte forum jo per gje ...vetem sa do acarohen forumistet
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

15. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar medaur pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Bibla apo Kurani????

Nuk me duket pyetje me vend. Secila nga keto dyja jane libra te shenjte per te dyja religjionet.
    Se a eshte komshiu im mysliman, apo i krishtere epo edhe ateist, sme ben shume pershtypje............me rendesi eshte te pranojme dhe respektojme njeri tjetrin.
    Carpe diem!!

17. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar orhideja pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Ketu mund te zhvilloni debate dhe diskutime te krishter dhe mysliman rreth ketyre dy rreligjioneve
    ... E pse vetem Muslimanet dhe te Krishteret ? Duhet edhe pala e trete qe rri anash,qe te vleresoj dhe te jete arbiter ne njeanshmerit e juaja.
    keni mundesine te beni krahasimin e ketyre dy librave Bibel dhe Kuran, Krishterim dhe Islam. Se cila eshte me e drejte dhe qe i sherben me shume njeriut do shohim rezultatet ne vazhdim...
    Asnjera LOL...Kuranistet mbyten ne kontradikta dhe Tefsirologjija Islamike ben egzibicione dhe salto mortale qe ajetet ti interpreton ashtu qe te jene koherente me diturite/njohurit e sotme.P.sh. Yjet jane fener ne qiell,qe ta frigojne shejtanin.Para disa shekujve egzistonte konsensus i plote i muslimaneve qe Yjet na mbrojne nga shejtani,tani nga shkenca jane futur ne "bir te miut" dhe thone dic tjeter !
    Biblistet mbyten gjithashtu ne kontradikta,masakra,perverzitete,luftera,qarje detrash,'Shkopi u be gjarper"etj.

Perndryshe Teme per te Troll-at sa te duash,dhe per ti numeruar te vdekurit !

Per te dyja anet Bibliko-Kuraniste, nje pershendetje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 12-09-2012 mė 12:43
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

19. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar qeveriablu pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 0 prej 27 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •