Close
Faqja 12 prej 27 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 265
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Sa e le lodh ti per te verifikuar teorine e Muhamedit?!
    Pjesen me t'interesante te shkrimit, na e paske larguar.

S'me pelqen coptimi i shkrimeve.

Te krishteret thon : Jezusi, Zoti, Fryma jan = Persona, por edhe Zota ! Priftit i thon Imzot (Zoti im). Papes : Zv. Zoti mbi toke !

Sa "zota" i paten kta ?

He ? Sa "zota" i patet ? Kjo ishte pyetja.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Gjyka Lexo Postimin
    Ato jene te qarta vetem per ata qe kane sy e veshe !
    Mire, po e zeme se ti ke sy e veshe dhe i sheh, ndersa ne jo... na trego ato te lutem...!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Ne mbreterine e qiellit nuk do ket martesa ( me gra te virgjera) por do jetojme jeten e pasosur porsi ENGJUJT.
    Si eshte jeta e passur e engjujve??!

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Tash, kur bisedojme me ju, ju gjithsecili keni mendime ndryshe ndryshe prej njeri tjetrit .

Nese me Jezu Krishtin ka qene Monogamia, atehere a paska avancu perpara shoqeria se me Muhamedin qenka Poligamia? Cka paska ndodh me Jezusin "musliman" qe paska vendos me e kthy Poligamine ?

Mirepo Kurani po e pranon Tevratin dhe po i thot se eshte Drite mbi toke. Kurani po thot se "fjala e zotit nuk mund te ndryshohet" e nese ti thu se ndryshu Bibla, si cenka e mundur kjo?
    I nderuar kur flisni,do ishte e mirė qė tė sjellni edhe argumentin jo vetėm fjalėt pohuese apo mohuese. Ju keni thėnė se Kur'ani thotė kėtė apo atė,por e mira do ishte tė sjellni fjalėt e Kur'anit se ku thotė ashtu.

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anėtarėsuar
    14-09-2012
    Postime
    591
    Mirepo Kurani po e pranon Tevratin dhe po i thot se eshte Drite mbi toke. Kurani po thot se "fjala e zotit nuk mund te ndryshohet" e nese ti thu se ndryshu Bibla, si cenka e mundur kjo?
    Janė pėrgėnjeshtruar tė dėrguar para teje, duruan atė gėnjeshtėr dhe u torturuan pėrderisa u erdhi ndihma Jonė, prandaj s'ka kush qė ndryshon fjalėt (premtimet) e All-llahut. E ti je i njohur me disa nga ngjarjet e tė dėrguarve (edhe ti do tė ndihmohesh sikurse ata). (6:34 Enam)

Ti ky ajet qe po thua ti e ka fjalen per kuranin jo per librat e tjera Tevratin etj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Si eshte jeta e passur e engjujve??!
    Pse pyet, ti ke kuranin qe i pershkruen, besoj, ashtu si ju pelqen juve. Kurani thot se atje ka gjella te shijshme, pem, perime, mish te gjithfare llojeve, te veshme mendafshit ngjyre jeshile, sherbetort te gjith djelmosha te ri (chud chudet, edhe ne xhenet ka zoterij dhe sherbetot), por mbi te gjitha thuhet se ka seks me hyrija symedhaja, te bukura.Por aty nuk permendet chka do te bahet me marrdhanjet burr-grue qe ishin te martuer ne toke. As nuk permenden mbeturinat qe duht te mbeten mbas ngrenjes, pirjes dhe tjerave (nuk po i permendi te gjitha se mue po me vjen turp, e atyne qe i kane shkrue duket se jo)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Pse pyet, ti ke kuranin qe i pershkruen, besoj, ashtu si ju pelqen juve. Kurani thot se atje ka gjella te shijshme, pem, perime, mish te gjithfare llojeve, te veshme mendafshit ngjyre jeshile, sherbetort te gjith djelmosha te ri (chud chudet, edhe ne xhenet ka zoterij dhe sherbetot), por mbi te gjitha thuhet se ka seks me hyrija symedhaja, te bukura.Por aty nuk permendet chka do te bahet me marrdhanjet burr-grue qe ishin te martuer ne toke. As nuk permenden mbeturinat qe duht te mbeten mbas ngrenjes, pirjes dhe tjerave (nuk po i permendi te gjitha se mue po me vjen turp, e atyne qe i kane shkrue duket se jo)
    Une bera pyetje per te krishteret: si eshte jeta e pasur e engjujve sipas jush?!

Lere ti cfare thote Kurani tani se une kam bere pyetje per Biblen, kurse Kuranin e njoh me mire se ti, prandaj ske nevoj te me tregosh gjera rreth Tij

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Mire, po e zeme se ti ke sy e veshe dhe i sheh, ndersa ne jo... na trego ato te lutem...!!
    Te gjitha te jane tregue, por ti mbase qe s'i ke dasht, ke mbet "shurdh dhe qorr"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Te gjitha te jane tregue, por ti mbase qe s'i ke dasht, ke mbet "shurdh dhe qorr"
    Asgje sme eshte tregua mi goce, cfare thua keshtu? Une edhe shoh edhe ndegjoj!! Te jesh i krishter sdi ke te adhurosh, serooizisht e kam!! Te adhurosh djalin e Zotit? Zotin? Apo Shpirtin?!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Asgje sme eshte tregua mi goce, cfare thua keshtu? Une edhe shoh edhe ndegjoj!! Te jesh i krishter sdi ke te adhurosh, serooizisht e kam!! Te adhurosh djalin e Zotit? Zotin? Apo Shpirtin?!!
    Une e kam lexue kuranin, mes tjerash edhe ato qe i citova, merre edhe ti Biblen dhe do ta keshe te qarte. Sa per Trinine e Shejte qe pyet, vetem qe te provokosh, ke marre pergjigje me qinda here, ashtu qe nuk due te harxhoj kohen ne spjegime me njerz te kot

Faqja 12 prej 27 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •