Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 65
    Robi i All-llahut
    Anėtarėsuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Nė Itali
    Postime
    1,774
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Alejkum Selam

Askund nga ato qe ke thene me siper nuk ke permedur fjalen e Allahut ne lidhje me kengen e muziken. Kije frike Allahun dhe mos e keqperdor Kuranit vend e pavend.
    Alejkum Selam, SubhanAll-llah o vėllau im i dashtur, po sa shpejt e lexove qė e pe se nuk ka thanė All-llahu pėr kėngėn e muzikėn, aty e ke mjafton qė ta shohėsh me sytė e zemrės dhe pa nxitim, nėse e don tė vėrtetėn.

O vėllau im ti kam sjell mė sipėrm ajetet Kur'anore dhe shpjegimin e tyre sipas asaj qė e kanė kuptuar tė Diturit qė janė tė pėrmendur edhe nė Kur'an - qė janė Sahabėt dhe komentimin e Dijetarėve tė Mėdhenj, po ēka don tjetėr mos vallė don me u bė si ata tė Rashadit qė deri dje po i kundėrshtoje.

Unė mesiguri qė kam frikė All-llahun dhe pėr kėtė e din vetėm se Ai qė mė sheh edhe mbrendėsinė tė zemrės time.

Selam alejkum se duhet me prish agjėrimin vėllau im dhe duhet me e fal namazin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ramazan_it : 11-09-2012 mė 14:08
    Kush nuk ėshtė robi i All-llahut, ai ėshtė robi i shejtanit.

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga ramazan_it Lexo Postimin
    Alejkum Selam, SubhanAll-llah o vėllau im i dashtur, po sa shpejt e lexove qė e pe se nuk ka thanė All-llahu pėr kėngėn e muzikėn, aty e ke mjafton qė ta shohėsh me sytė e zemrės dhe pa nxitim, nėse e don tė vėrtetėn.

O vėllau im ti kam sjell mė sipėrm ajetet Kur'anore dhe shpjegimin e tyre sipas asaj qė e kanė kuptuar tė Diturit qė janė tė pėrmendur edhe nė Kur'an - qė janė Sahabėt dhe komentimin e Dijetarėve tė Mėdhenj, po ēka don tjetėr mos vallė don me u bė si ata tė Rashadit qė deri dje po i kundėrshtoje.

Unė mesiguri qė kam frikė All-llahun dhe pėr kėtė e din vetėm se Ai qė mė sheh edhe mbrendėsinė tė zemrės time.

Selam alejkum se duhet me prish agjėrimin vėllau im dhe duhet me e fal namazin.
    Alejkum selam,

Allahu kabull agjerimin........

Pejgmaberi alejhiselam ka perdore cdohere ne shpjegimet e tija metafer. Por nga ngutesia edhe ti nuk din se cka fole............nese pejgamberi alejhiselam ne hadithin e tije fol per "veglat muzikore", kjo paragjykon NJOHURINE mbi ta, perndryshe nuk do te sherbenin ato si metafer. Nese muzika apo veglat kane qene ne rrangun e haramit, perse nuk u tematizuan ato si per shembull alkoholi, qe perdoret ne te njejten fryme nga vet pejgamberi alejhiselam ne citim qe ben me larte, apo mendafshi per burrat, amoraliteti etj..... ???

Te keshilloj edhe njehere, pergjigjet e tua nuk gjinden ne "odat" e dijes te arabise saudite, por ne arhivat mbi jurisprudencen islame (te permbledhura nga koha e Omerit ra.), qe pluhurosen ne bibliotekat gjetiu......te fundit jane sherbyer nga ky fundus kadijt dhe shejhulislamat osmanlij....dhe sic e dijm, drejtuan 500 vjet me mjete te kufizuara (ne krahasim me keto te sodit) nje konglomerat popujsh, gjuhesh dhe feeshe......

selam
    albanish by nature

Robi i All-llahut
    Anėtarėsuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Nė Itali
    Postime
    1,774
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Alejkum Selam

Askund nga ato qe ke thene me siper nuk ke permedur fjalen e Allahut ne lidhje me kengen e muziken. Kije frike Allahun dhe mos e keqperdor Kuranit vend e pavend.
    Po na trego ti vėllau im se ku e pėrmend nė Kur'an kėtė qė ke thėnė ty: " kengetari qe qeteson zemrat e Muslimaneve me kenget e tij. "

Ma gjej kėtė qė thoni ju nė Kur'an, se kėnga ta qetson zemrėn, a mos vallė e gjen edhe kėtė qė e ke thėnė mė herėt: " kur degjon rreth Islamit por vetem sa i mbush zemren me gezim dhe i rrit besimin ne Allah "......

Mos bre vėllai ashtu se nuk duhet marrur punėt me tė nxetė sikurse ai vėllau me nikun Nuh Musa qė bėn bla bla dhe nuk sjell ai vetė asnjė argument nga dijetarėt e tij.

Unė pėr vehten time jua solla ata qė kanė thanė Dijetarėt sipas kur'anit dhe Sunnetit, sjellni edhe ju argumentet e juaja poqese i posedoni. Ose na e sjellni ndonji argument se kėgnga ėshtė hallall!!!

Selamun alejkum nga vėllau i juaj, Ramazani.

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Po na trego ti vėllau im se ku e pėrmend nė Kur'an kėtė qė ke thėnė ty: " kengetari qe qeteson zemrat e Muslimaneve me kenget e tij. "

Ma gjej kėtė qė thoni ju nė Kur'an, se kėnga ta qetson zemrėn, a mos vallė e gjen edhe kėtė qė e ke thėnė mė herėt: " kur degjon rreth Islamit por vetem sa i mbush zemren me gezim dhe i rrit besimin ne Allah "......

Mos bre vėllai ashtu se nuk duhet marrur punėt me tė nxetė sikurse ai vėllau me nikun Nuh Musa qė bėn bla bla dhe nuk sjell ai vetė asnjė argument nga dijetarėt e tij.

Unė pėr vehten time jua solla ata qė kanė thanė Dijetarėt sipas kur'anit dhe Sunnetit, sjellni edhe ju argumentet e juaja poqese i posedoni. Ose na e sjellni ndonji argument se kėgnga ėshtė hallall!!!

Selamun alejkum nga vėllau i juaj, Ramazani.

Duhet prap te nderhyj........

Dijetaret e tu jane thjesht "persona me fame", "luana magnetofoni", "narkoman medial", zeri i tyre jehon per nje arsye, per shkak te avancimit te teknollogjise mediale. Kurse dijetaret qe une i kam ndermend, jane profesore univerzitetesh, dekan fakulltetesh, keshilltare qeveritaresh.

Dijetari i jot perfundon me ndjekesit e tije ne tarikat.

I imi ne fusnota te literatures shkencore.

Hamendjet e disa superstarave arab nuk jane ARGUMENTE perderisa ata nuk jetesohen ne praktike , i vetmi ARGUMENT per muslimanin qe nuk vehet ne pytje eshte fjala e Allahut ne Kuran, kurse per pyetjtet tjera i ke intsrumentet funksionale nga te cilat jane sherbyer gjenerata te terra qe nga ditet e Pejgamberit alejhiselam, askush deri sot nuk e ka vene ne petje gjenezen e islamit, e qe te "zbuloje" nga fillimi perseri roten.

Te keshilloj se paku ti pervetesosh shartet e fese islame, me tjerat mesele je i mbingarkuar.

Selam
    albanish by nature

Robi i All-llahut
    Anėtarėsuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Nė Itali
    Postime
    1,774
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Duhet prap te nderhyj........

Dijetaret e tu jane thjesht "persona me fame", "luana magnetofoni", "narkoman medial", zeri i tyre jehon per nje arsye, per shkak te avancimit te teknollogjise mediale. Kurse dijetaret qe une i kam ndermend, jane profesore univerzitetesh, dekan fakulltetesh, keshilltare qeveritaresh.

Dijetari i jot perfundon me ndjekesit e tije ne tarikat.

I imi ne fusnota te literatures shkencore.

Hamendjet e disa superstarave arab nuk jane ARGUMENTE perderisa ata nuk jetesohen ne praktike , i vetmi ARGUMENT per muslimanin qe nuk vehet ne pytje eshte fjala e Allahut ne Kuran, kurse per pyetjtet tjera i ke intsrumentet funksionale nga te cilat jane sherbyer gjenerata te terra qe nga ditet e Pejgamberit alejhiselam, askush deri sot nuk e ka vene ne petje gjenezen e islamit, e qe te "zbuloje" nga fillimi perseri roten.

Te keshilloj se paku ti pervetesosh shartet e fese islame, me tjerat mesele je i mbingarkuar.

Selam
    Alejkum selam Nuh Musa ne tė dy kemi dy gjėra tė ndyshme, unė marrė nga Dijetarėt e Hakut, kurse ti nga fillozofija jote dhe e dijtarėve tė tu fantazma, mbasi nuk sjell emra tė tyre duhet me i quajtur kėshtu.

Nėse mė replikon nė kėtė mėnyre ki kujdes se nuk ke pėr tė marrė pėrgjigje nga unė mė. ose sjelli argumentet nga Dijetarėt qė i ndjek ti ose nuk ka mė debat ndaj meje e teje dhe tė lutem mos fol pėr Dijetarės sikure ti tė jesh gjykuesi i tyre.

Selamun alejkum.

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Alejkum selam Nuh Musa ne tė dy kemi dy gjėra tė ndyshme, unė marrė nga Dijetarėt e Hakut, kurse ti nga fillozofija jote dhe e dijtarėve tė tu fantazma, mbasi nuk sjell emra tė tyre duhet me i quajtur kėshtu.

Nėse mė replikon nė kėtė mėnyre ki kujdes se nuk ke pėr tė marrė pėrgjigje nga unė mė. ose sjelli argumentet nga Dijetarėt qė i ndjek ti ose nuk ka mė debat ndaj meje e teje dhe tė lutem mos fol pėr Dijetarės sikure ti tė jesh gjykuesi i tyre.

Selamun alejkum.
    Alejkum selam o Ramazan,

Shih, une nuk dua te polemizoj, por gjithsesi na shfaqet ne "tragjedine tone" nje konstante rradhazi....secili flet sikur e ka ngran te verteten me luge, qe te nenvizohet kjo perdoren edhe terme bombastike si "dijetare haku".

Nje...kush ja dha ate KUALIFIKIM atij dijetari,

Dy....Shefqeti, Rahmetli Jakupi, Zeqerija Bajrami, Nexhat Ibrahimi etj... JANE DIJETARE HAKU ???, nese PO, atehere une dua ketu citime te tyre, jo te bin bazit, albanit, tejmijes, ose arnautit !!!, edhe ate, edhe ketyre te taneve do ja u pranoja vetem nese ata ma nenvizojne nje statement me referenca te besueshme.

E kupton kete ???, ja ta shqiperoj:

Kur dijetaret kane mare vendime, ata kane shfletuar referenca, qe nga ditet e para te shtetit te pejgamberit ato referenca kane qene ne kete vije.....kuran, hadith, vendime te komuluara....perse duhet nje "fetwa" e re per ilahite ???, cili nga dijetaret e hakut qe ti i mendon mund te me jape nje "pergjigje", por, une e kushtezoj, qe ajo pergjigje mos te jete nje zbulim i rotes nga ai (me ajet e me hadith, pra, MENDIMI I TIJE PERZONAL DHE VENDIMI I TIJE NUK ME INTERESOJN), por nga nje reference, qe nje kolege i tije ne vitin "xy" e ka mare, po mbi te njejten pyetje..... e kuptove kete ???.....

..... ja nje vizatim: mbi domethenjen e ngjyres se kuqe tek semafori, secili dijetare i HAKUT, qe ti i ke ndermend, do te jepte nje FETWA individuale, edhe pse ne kodin per komunikacion domethenja e ngjyres kuqe eshte e definuar dhe ne praktike jetesohet !!!, kurse vet kodi i komunikacionit eshte shqyrtuar nga nje grup ekspertesh (pra, dijetaresh te hakut).......e sheh FUKARALLEKUN ???

....une ne HTC-ne tim per shembull kam apps me hadithe, me kuran ne disa gjuhe dhe wikipedine.....DIEJTARET E HAKUT te vitit 2012 tubojn per 5 minuta material me cilesore se rahmetli Albani per 5 jave !!!

Selam

PS: nuk ka nevoje te me japish replike, askush nuk kerkoj nga teje ketu replike, tema ka te beje me "ilahije"......
    albanish by nature

Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Ky maher zaini e tepron ne "ilahit" e tij, ja fut instrumentet extremisht cdo "ilahije". Adem ramadani eshte shembull se si kendohet ne menyre hallall, ky maher zaini eshte ne rangun e takahytave tjere qe nje varg nuk munden te e kendojne pa u ndihmu nga muzika.

Edhe ni fjal po jua them: ai qe eshte i dhene mas ilahive te tilla te rrasta me instrumente te tilla te tipit george michael, ateher 100% te personave te till asnjeri nuk merret me tekstin e ilahive por merret me melodin dhe muziken e tyre, e tipat nuk e kan edhe leht:d

Ja kjo per shembull:

Ku eshte dallimi me kete te georg michael (perpos tekstit)??

Edhe ni parim tjeter: 99% te atyre qe degjojn muzik shum, 99% te tyre edhe nese kan qen namazlij e kan lan namazin. Te gjithe dijetart jan unanimisht kunder muzikes, sepse eshte instrument tipik i shejtanit, i cili absolutisht te largon nga perkujtimi i Allahut.

eshte vertetu tashme edhe shkencerisht qe gjat degjimit te muzikes, pothuajse 100% te rasteve njeriu te vetmin aktivitet qe vepron eshte ai "futja ne ritmin e muzikes" dhe nuk mendon me per asgje, ketu hyn edhe besimi i tij dhe perkujtimi i Allahut.

Ja Adem Ramadani ka bere nje super ilahi, mirpo brenda kornizave te hallallit, pa instrumente shejtanore

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Vista : 12-09-2012 mė 04:38
    E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar mė parė nga Vista Lexo Postimin
    Ky maher zaini e tepron ne "ilahit" e tij, ja fut instrumentet extremisht cdo "ilahije". Adem ramadani eshte shembull se si kendohet ne menyre hallall, ky maher zaini eshte ne rangun e takahytave tjere qe nje varg nuk munden te e kendojne pa u ndihmu nga muzika.

Edhe ni fjal po jua them: ai qe eshte i dhene mas ilahive te tilla te rrasta me instrumente te tilla te tipit george michael, ateher 100% te personave te till asnjeri nuk merret me tekstin e ilahive por merret me melodin dhe muziken e tyre, e tipat nuk e kan edhe leht:d

Ja kjo per shembull:

http://www.youtube.com/watch?v=pPnNzJSS59Y

Ku eshte dallimi me kete te georg michael (perpos tekstit)??

http://www.youtube.com/watch?v=MbZWnRvKGg8
    Vista , lexo postimin e Nuh Muses qe ka bere me siper kur ben nje pershkrim rreth ngjyres se kuqe te semaforit dhe do marresh qarte nje pergjigje te pyetjes qe ti ben.

Nese Allahu xh.sh ka ndaluar zinane , bixhozin, alkoolin e shume gjera te tjera ne to ka nje shkak madhor qe eshte i argumetuar me logjike. Allahu nuk ka ndaluar dicka sepse don ta ndaloje por sepse ne te ka dem dhe jo dobi. Allahu xh.sh e ka pajisur njeriun me tru per te llogjikuar per ghithcka qe i ofrohet. Mos beso dicka derisa te mendosh eshte e sakte apo vetem sepse e thote Albani apo Ibni Bazi , ore vella mua sme mbushet mendja nga argumenti qe ai sjell. Nese argumenti qe ai sjell eshte i perputhshem me llogjiken dhe konceptet e mia atehere e pranoj.

Me thuaj ti mua ku eshte demi qe une pesoj si Musliman kur degjoj kenget e Mahir Zain i cili i kendon Allahut xh.sh , i kendon Muslimaneve qe te afrohen ne besimin tek Allahu xh.sh , i kendon cifteve te reja qe te kene kujdes kur martohen e te zgjedhin njeriun i/e cili/a ka frike Allahun dhe eshte i/ e duhur per te edukuar e rritur femijet e tu.

Feja islame e ka bere te qarte hallallin dhe haramin, sa kohe qe kenget e Mahir Zainit mua nuk me cojne ne haram por me forcojne besimin atehere ajo eshte e kenaqshme dhe inshallah shperblehet per nijetin e mire.

Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga Tori Lexo Postimin
    Vista , lexo postimin e Nuh Muses qe ka bere me siper kur ben nje pershkrim rreth ngjyres se kuqe te semaforit dhe do marresh qarte nje pergjigje te pyetjes qe ti ben.

Nese Allahu xh.sh ka ndaluar zinane , bixhozin, alkoolin e shume gjera te tjera ne to ka nje shkak madhor qe eshte i argumetuar me logjike. Allahu nuk ka ndaluar dicka sepse don ta ndaloje por sepse ne te ka dem dhe jo dobi. Allahu xh.sh e ka pajisur njeriun me tru per te llogjikuar per ghithcka qe i ofrohet. Mos beso dicka derisa te mendosh eshte e sakte apo vetem sepse e thote Albani apo Ibni Bazi , ore vella mua sme mbushet mendja nga argumenti qe ai sjell. Nese argumenti qe ai sjell eshte i perputhshem me llogjiken dhe konceptet e mia atehere e pranoj.

Me thuaj ti mua ku eshte demi qe une pesoj si Musliman kur degjoj kenget e Mahir Zain i cili i kendon Allahut xh.sh , i kendon Muslimaneve qe te afrohen ne besimin tek Allahu xh.sh , i kendon cifteve te reja qe te kene kujdes kur martohen e te zgjedhin njeriun i/e cili/a ka frike Allahun dhe eshte i/ e duhur per te edukuar e rritur femijet e tu.

Feja islame e ka bere te qarte hallallin dhe haramin, sa kohe qe kenget e Mahir Zainit mua nuk me cojne ne haram por me forcojne besimin atehere ajo eshte e kenaqshme dhe inshallah shperblehet per nijetin e mire.
    O vlla, kur flasim per muziken ja une jam kompetent per te folur ne kete mes ja kush, sepse puna ime e perditshme qe kam si profesion ma mundeson qe ti shoh cdo dite efektet negative te muzikes.

Ja te hapem dhe te flasim kjart, jam kameraman dhe gjate sezones se veres me bie qe te bej xhirime neper dasma. Aq efekte djallzore ka muzika sa qe nuk mund tja kesh idene. Eshte sponzori kryesor i alkoolisteve, mka ra rasti qe te beje edhe experimente me kete gje:

"Gjat dasmave i kam pyetur edhe kamarieret mirpo edhe e kam pare edhe une kete, derisa te mos filloj muzika, pirja e birrave eshte tejmase e ulet, mirpo qysh ne momentin kur fillon muzika, ateher kamarieret jan full ne aksion sa qe nuk munden te i ngopin dasmoret me birra"

Kam edhe xhirime te shum kengetareve qe i kam xhiru ne menyre sekrete duke konsumuar narkotik, sepse eshte pune e shejtanit dhe nuk mund te motivohen ndryshe kengetaret perpos me gjera haram.

Une per vete deri tash edhe pse me imponohet te jem afer ketij profesioni, deri tash vetem sa e kam perfeksionuar urrejtjen ndaj muzikes.

Edhe tjetra te mos e bejme kaq te ditur veten, te gjith dijetaret jan unanimisht te vendosur se muzika eshte e ndaluar... edhe tjetra Muhamedi a.s kur ka kalu pran nje bariu i cili i binte fyellit, ateher i ka mbyll veshet qe te mos e degjonte tingullin e fyellit. Une nuk e di se kush eshte me i menqur une e ti apo Muhamedi a.s dhe konsezusi i dijetareve.
    E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Vista Lexo Postimin
    O vlla, kur flasim per muziken ja une jam kompetent per te folur ne kete mes ja kush, sepse puna ime e perditshme qe kam si profesion ma mundeson qe ti shoh cdo dite efektet negative te muzikes.

Ja te hapem dhe te flasim kjart, jam kameraman dhe gjate sezones se veres me bie qe te bej xhirime neper dasma. Aq efekte djallzore ka muzika sa qe nuk mund tja kesh idene. Eshte sponzori kryesor i alkoolisteve, mka ra rasti qe te beje edhe experimente me kete gje:

"Gjat dasmave i kam pyetur edhe kamarieret mirpo edhe e kam pare edhe une kete, derisa te mos filloj muzika, pirja e birrave eshte tejmase e ulet, mirpo qysh ne momentin kur fillon muzika, ateher kamarieret jan full ne aksion sa qe nuk munden te i ngopin dasmoret me birra"

Kam edhe xhirime te shum kengetareve qe i kam xhiru ne menyre sekrete duke konsumuar narkotik, sepse eshte pune e shejtanit dhe nuk mund te motivohen ndryshe kengetaret perpos me gjera haram.

Une per vete deri tash edhe pse me imponohet te jem afer ketij profesioni, deri tash vetem sa e kam perfeksionuar urrejtjen ndaj muzikes.

Edhe tjetra te mos e bejme kaq te ditur veten, te gjith dijetaret jan unanimisht te vendosur se muzika eshte e ndaluar... edhe tjetra Muhamedi a.s kur ka kalu pran nje bariu i cili i binte fyellit, ateher i ka mbyll veshet qe te mos e degjonte tingullin e fyellit. Une nuk e di se kush eshte me i menqur une e ti apo Muhamedi a.s dhe konsezusi i dijetareve.
    Selam alejkum,

Nuk eshte ne pyetje efekti i muzikes, pasiqe edhe hallalli i tepruar behet HARAM, apo nuk eshte kjo e vertete ???, pyetja jone eshte, KU eshte KUFIRI mes hallallit dhe haramit !!!, dhe kete pyetje jo qe ne nuk mund ta zgjidhim, por edhe nuk kemi instrumente ta zgjedhim. Dhe me e keqja eshte, se as qe ja kemi idene se SI mund ta zgjedhim !!!

Ne rastin e muzikes, filmit, etj.... duhen institute te posacme per vleresimin e tyre, ashtu si per shembull qe i kane shoqerite perendimore, ku klasifikohen transmetimet mediale dhe kushtezohen per transmetime, per shembull ne kohe, pas ores 22, dhe ne moshe, 18+.

Une nuk dua te them qe ne shoqerine tone te etabohen materiale amorale qe i shkelin normat e moralit te shoqerise tone, por gjithsesi kufiri eshte i levizshem, dhe eshte ceshtje e instituteve perkatese.

Me thene se filan dijetari i hakut e ka be haram, ka aq vlere si lajmi i gazetes boulevardeske se ne kine eshte rrezuar nje thes me oriz.....per ate qe e respekton "sheikun", ajo deklarate eshet ashtu keshtu indiskutabile, pra, mbeten deklaratat edhe sa qellimmira te jene, te rezervuara per nje grup te rezervuar........

Mua ilahite me "instrumente" ala popmuzik "nuk me pelqejn", per shijen time nuk e kane FRYMEN e natyres qe e rrethekon ilahijen, kurse e kunderta, Adem Ramadanin e cilesoj gjenius.
    Jusuf Islam aka Cat Stevens, mbi dy dekada nuk e preki gitaren, cka ja beni hallal atij gitarren qe sot e prek ??

Selam
    albanish by nature

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •