Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 104
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Nuk permenda une se je apo nuk je ti i pjekur.Kjo eshte nje tjeter gje, eshte dhe personale..Ps.mua do te me pelqente te fusja tek te pa pjekurit dhe keshtu per te luftuar konceptimin tend ne rastin e falmurit,(per mua te gabuar), pra per kete grupim njerzish , do te zgjidhnim " X" program qe eshte dhe me i theshte.
    Ne rastin e njerezve te pjekur , eshte akoma me e veshtire ,sepse ky konceptim nuk vjen per gabime te moshes ,por per shkaqe te tratimit historik te tyre , plot konflikte , apo ndjenja nacionalizmi te nje politike te dale mode si Komunizmi.ne kete rast na sherben programi "Y"
    Por ka dhe nje tjeter version.....kur doktrina spirituale frymezon per reagim te ashper, atehere duhet nje program "Z"Kjo eshte me e veshtira.....
    Te duash atdheun e te mbrosh flamurin nuk eshte politike komuniste por tregon qytetari. Nuk dua te te bej analize nese je i pjekur apo jo pasi kete e kuptnj shume mire dikush qe lexon idete e tua absurde.

Atdheun dhe flamurin e mbrojne te gjithe popujt e botes qofshin komuniste, demokrate , liberale, musliman e te krishtere, budiste e ateiste.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    31-08-2012
    Postime
    19
    Anest shume bukur te dha pergjigjen NORCA nuk e di nese ta mban ,por jam i bindur se sta mban prandaj edhe nuk i pergigjesh

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Tori Lexo Postimin
    Te duash atdheun e te mbrosh flamurin nuk eshte politike komuniste por tregon qytetari. Nuk dua te te bej analize nese je i pjekur apo jo pasi kete e kuptnj shume mire dikush qe lexon idete e tua absurde.

Atdheun dhe flamurin e mbrojne te gjithe popujt e botes qofshin komuniste, demokrate , liberale, musliman e te krishtere, budiste e ateiste.
    Kuptova ti ben pjese ne grupimin per programin "Y" haaaha

Ndigjo ketu.Ne trajtuam ne rastin tend , pasi tema eshte tjeter, rastin kur dikush djeg flamurin, pra eshte nje sjellje e nje individi apo turme te irrituar, ndersa te luftosh per flamure , do te thote te luftosh per idene, per motivin, per te cilin ben pjese ne ate grupim qe ka flamurin e caktuar. Natyrisht qe eshte fyerje , por ka dhe tolerance dhe mendoj se shembulli me siper, me dhembe apo pa dhembe eshte sinjifikativ. te luftosh per flamur , pra te luftosh per pavarsine, per lirine etj.Ne kohe paqeje flamuri perdoret me protokoll dhe ruhet ne vend te caktuar, por kur ate po e shohim ne duar horrash e vagabondesh qe jane kuar per qellime qe as vete nuk dine se perse, ne demostrata si ne rstin per marrjen e kryeministrise, apo thirjjet per kthim ne kufijte perandorak, etj etj.atehere ky flamur ka humbur autoritetin dhe natyrshem bie dhe kujdesi dhe ndjesia per te.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Norēa.li Lexo Postimin
    *

Ti tipo 55 i paske fare ne gjak provokimet.

Madje edhe eksperimentet.

Une ta kisha sugjeruar ty kete te fundit:
    Dil diku ne shesh apo para ndonje kishe a xhamie...

...dhe digje Biblen o Kur'anin

Pa do shohesh pastaj reagimet (live) dhe do besh eksperience te dores se pare.

Nese nuk ta mban ta besh kete ne Shqiperi, provo se pari ne Vatikan: ose digje Biblen ose gjuaj mbi Papen

*
    hahhaha me bane me qesh vertete,mendon se do kete reagime si ne boten e prapambetur arabo-muslimane?
    Sa e sa filmin e kam pare ku talleshin priterinje e murgesha ,bile edhe vet Jezusi dhe asnje trazire as dhjetra te vrare si per karikaturat e Muhes ....por edhe per muslimanet ka shprese mendoj ,do ecin me kohen edhe ata ,duhet ditur se jane ende ne vitin 1443 hahhahah

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga belaxhia Lexo Postimin
    Anest shume bukur te dha pergjigjen NORCA nuk e di nese ta mban ,por jam i bindur se sta mban prandaj edhe nuk i pergigjesh
    Une nuk shoh te me jete pergjigje ai mua , ti qenke nje rast i vecante dhe me mungon programi specifik.Pra eshte ai qe duhet te pergjigjet se cili eshte denimi dhe jo te me leje mua ta provoj, pasi kjo eshte nje shaka pa kripe.Ketu diskutojme per nje teme dhe duhet dhne mndim per temen dhe jo per Anestin.une skam asnje rendesi ne shooqeri ,nnders diskutimet jane te vlefshme, pasi testojne komunitetin.Une thashe me lart ,
    me ka qelluar karrigja te mbroj kete ide......lexoi me pare e pastaj vendos se cfar do te shkruash.
    Tashti po largohem se kam tjeter mision.....naten emire !Se mos me shani pas shpine, haaaaaahahah , hajt ciao, a domani!
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Provokim pa arsye...jo prodhues!
    Me mire te lihet me njane kjo teme...
    Nesti po te doje le te shkoje ne Vatikan e te shohe se si guardia svizera..., nuk ta bejne te gjate...
    Nuk ka fe tolerante..., pasi nuk ka ateiste tolerante!
    Antiteza perben divergjence.
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Une nuk kuptoj, pse duhet t'i lind ideja dikujt te djegin libra, cfardo qofshin ato...te piqet lakrori?!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Nuk ka fe tolerante...
    Faliminderit Jahves,djalit te tij Jezus Kristos dhe Allahut te meshirshmit dhe meshirberesit,me ne fund nje religioz pranoi qe Feja e tij nuk eshte tolerante !C`do here Ortodokset kane qene me te sinqerte ,mbetet ta pranojne Katoliket dhe Islamiket.
    nuk ka ateiste tolerante!
    Po,po Ateistet kane kishat,xhamit dhe librat e tyre te shenjta,udhetojne me to dhe bejne misionarizem.Vritni pabesimtaret (Kurani) sepse ata e kane mendjen e erret (Bibla)... ateistet propagandojne Xhihadin,madje kane pasur edhe Inkvizicionin,udhehiqnin kryqezatat,vraponin ti kapin shtrigat....ma "kriminel" te dores se pare !
    Antiteza perben divergjence
    ...Thenie e thell,sa ska me .Nuk mund ti vendosesh dy terma ne krahasim sepse nuk ka kontrast nga njera ..dihet cila !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 10-09-2012 mė 21:01
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Une nuk kuptoj, pse duhet t'i lind ideja dikujt te djegin libra, cfardo qofshin ato...te piqet lakrori?!
    Ma le te digjen te gjitha librat,vetem Kurani te mbetet.Apo jo @Sami Hyseni
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 10-09-2012 mė 21:02
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Ma le te digjen te gjitha librat,vetem Kurani te mbetet.Apo jo @Sami

Ne jemi afer ketu, shume shpejt mund ta sjelli edhe kuranin ta djegesh para meje, por pastaj si "mysafir" i yti, te duhet te qerasesh. Po i bej nje ze edhe Nuhes edhe Jarigas-it. He...si thua, dakort?

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •