Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Menyra sesi e vrane ate familje barbarisht ata, e meritonin plotesisht ate varje edhe pse une personalisht jam kundra denimit me vdekje.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Nga kush duhet te meren keto hapa ? d.m.th kush mund te ket force te filloje iniciativen per vendosjen e keti ligji edhe pse na kushton ne ane te tjera.

Kur te jemi gati per ne BE atehere te hym si njerez dhe jo si vrases ordinere
    Qytetaret dhe vota e tyre, ato duhet qe te votojne nje njeri qe do te sjelle kerkesat e tyre ne parlament, dhe nga aty te formojne ligjin, ta propozojne, kalojne dhe ta miratojne!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar mė parė nga Ziti Lexo Postimin
    pse kujton ti se evropianet jane me te civilizuar se ne?
    ata jane kafshe qe po mos te ishte amerika di i kishin vrare te gjithe emigrantet.
    shqiptaret kane nevoje vetem per nxitje per te punuar, vetem kaq.
    krimet do zhduken dal-ngadal

Nga i merrni keto informato more njerez?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Menyra sesi e vrane ate familje barbarisht ata, e meritonin plotesisht ate varje edhe pse une personalisht jam kundra denimit me vdekje.

Foli hipokriti islamuc

Citim Postuar mė parė nga JacobGold Lexo Postimin
    Qytetaret dhe vota e tyre, ato duhet qe te votojne nje njeri qe do te sjelle kerkesat e tyre ne parlament, dhe nga aty te formojne ligjin, ta propozojne, kalojne dhe ta miratojne!
    Qytetaret apo katunaret duhet te ndjekin disa hapa ligjor per te arritur deri ne kutit e votimit dhe une konkretisht po pyes per keto hapa ligjore qe duhen ndjekur dhe nga kush mund te meret kjo inisiative ?

Populli pa perfaqsues ligjore nuk ben dot asnje hap per te ndryshuar kushtetuten
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Qytetaret apo katunaret duhet te ndjekin disa hapa ligjor per te arritur deri ne kutit e votimit dhe une konkretisht po pyes per keto hapa ligjore qe duhen ndjekur dhe nga kush mund te meret kjo inisiative ?

Populli pa perfaqsues ligjore nuk ben dot asnje hap per te ndryshuar kushtetuten
    Deputet jane perfaqesuesit ligjor zoteri dhe ato zgjedhen nga populli.

Citim Postuar mė parė nga JacobGold Lexo Postimin
    Deputet jane perfaqesuesit ligjor zoteri dhe ato zgjedhen nga populli.
    Normalisht duhet te ishte sic thua ti, por keta deputete "perfaqsues te popullit" nuk kane as zyre pritje per qytetaret qe i votuan. Eshte edhe avokati i popullit, por nuk e di se sa here qe permendet kjo shprehja perfaqsues i popullit me perzihen zorret.

Ja perfaqsuesit e popullit

Deputetet -> Nuk kan ambjente dhe orare per pritjen e popullit qe e votoi

Avokati i popullit -> I super politizuar dhe ngre ceshtje qe kan inters financiar per te

Sindikatat e pavarura dhe te puntoreve -> Cfar te them une per keta halabake ? Nuk gjej fjale ti pershkruaj maskaralleqet e tyre. Me thuaj nje rast kur jan ngritur per hallet e popullit ?

Nese do , bejme muhabet sa te duash, por prap do dalim ne fillim , qe kush do ta kerkoje ligjin per denim me vdekje
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Pra fajin a ka populli qe i voton kto maskarenje ne zyre!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ate varjen e kane merituar kafshet, monstrat. Shume histori makaber. Po femijen 8 muajshme pse e vrane?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •