Menyra sesi e vrane ate familje barbarisht ata, e meritonin plotesisht ate varje edhe pse une personalisht jam kundra denimit me vdekje.
Menyra sesi e vrane ate familje barbarisht ata, e meritonin plotesisht ate varje edhe pse une personalisht jam kundra denimit me vdekje.
Qytetaret apo katunaret duhet te ndjekin disa hapa ligjor per te arritur deri ne kutit e votimit dhe une konkretisht po pyes per keto hapa ligjore qe duhen ndjekur dhe nga kush mund te meret kjo inisiative ?
Populli pa perfaqsues ligjore nuk ben dot asnje hap per te ndryshuar kushtetuten
Revolution 1848
Normalisht duhet te ishte sic thua ti, por keta deputete "perfaqsues te popullit" nuk kane as zyre pritje per qytetaret qe i votuan. Eshte edhe avokati i popullit, por nuk e di se sa here qe permendet kjo shprehja perfaqsues i popullit me perzihen zorret.
Ja perfaqsuesit e popullit
Deputetet -> Nuk kan ambjente dhe orare per pritjen e popullit qe e votoi
Avokati i popullit -> I super politizuar dhe ngre ceshtje qe kan inters financiar per te
Sindikatat e pavarura dhe te puntoreve -> Cfar te them une per keta halabake ? Nuk gjej fjale ti pershkruaj maskaralleqet e tyre. Me thuaj nje rast kur jan ngritur per hallet e popullit ?
Nese do , bejme muhabet sa te duash, por prap do dalim ne fillim , qe kush do ta kerkoje ligjin per denim me vdekje
Revolution 1848
Pra fajin a ka populli qe i voton kto maskarenje ne zyre!
ate varjen e kane merituar kafshet, monstrat. Shume histori makaber. Po femijen 8 muajshme pse e vrane?![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt