Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 106
    Njohuria te ben te lire Maska e SuNRiSeR
    Anëtarësuar
    29-05-2002
    Vendndodhja
    ...where everything fades...
    Postime
    368
    Mision!

Qe femija te fleje i qete dhe i lumtur, thuaji "Zotin e krijoi babi". Po nuk te besoi thuaji "kur te rritesh do te te mesoje babi te krijosh edhe ti nje zot qe te luash" hahaha

Pershendetje, SS.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-10-2003
    Postime
    153
    SuNRiSeR I thashe femiut se une e kam kriju zotin me pyeti a eshte mashkull apo femer prap nuk edita pergjigjen i thash kur te ritesh te meson babi te krijosh nje zot qe te luash me tha kur te ritem do te behem zot i vetevetes dhe do te luaj me veteveten. pershendetje misioni . tani une do te zvaritem ne toke nen lekuren e gjarprit nen pemen e njohuris dhe keshtu do te vdes per here te dyte dhe forcen do ta humbi per te qene njeri i persosun do ta bej bukurin te pa fund dhe ligesin e ZOTIT do ta jap dhurat per ty dhe nietzsche s

Njohuria te ben te lire Maska e SuNRiSeR
    Anëtarësuar
    29-05-2002
    Vendndodhja
    ...where everything fades...
    Postime
    368
    Epo ai e paska kuptuar me mire se ty me duket kete ceshtje. Ai do te behet zot i vetvetes. Ok, megjithate une te them : Nuk do te behet, eshte. Problemi qendron se kur do ta kuptoje se cfare eshte. Ti e ke kuptuar? Nuk ma merr mendja se nuk besoj te vije me pyetje te tilla idiote si puna e kesaj "Kush e krijoi Zotin". Megjithate jeta eshte e gjate dhe ne cdo sekonde kuptojme nga nje gje me teper per veten.

Pershendetje, SS.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Them se nje argument qe duhet te pasur parasysh per ti dhene nje dimension tjeter pyetjes do ishte ai i shkakut. Zoti sic thuhet ne fete perendimore eshte pa shkak, ka ekzistuar gjithmone, dhe ekziston i pavarur nga kjo bote(indipendent).
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    E krijoi njeriu.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar më parë nga ALBA Lexo Postimin
    Kemi lexuar dhe degjuar qe Zoti krijoi gjithesin dhe cfar do qe ekziston ne natyre.Po zotin kush e krijoi?Di kush ti japi pergjigje kesaj pyetje?
    Hebrenjt.Tjert i kopiuan por bene modifikime duke u pershatur traditave te veta.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Hebrenjt.Tjert i kopiuan por bene modifikime duke u pershatur traditave te veta.
    Edhe ebrejt e kopjuan dhe e modifikuan nga civilizime pararendse te mesapotamise,vlen te permendet nje biblioteke e tere te permledhura nga mbreti babilonas Hamurabi ,shume kode nder te tjera dhe dhjete urdhrat e zotit ,para 6000 vitesh ,te cilat jane identike me dhjete urdhrat e zotit ne dhjaten e vjeter....Ebrejt asgje nuk shpiken ,ata vetem se i transmetuan brezave te ardhshme ate çka kopjuan nga civilizime pararendse mijra vite me pare duke e modifikuar dhe fshehur te verteten me nje ego te papare dhe keshtu servirur botes iden se ata jane "popull i zgjedhur nga zoti", ndersa te gjithe te tjeret jane kot....
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 26-11-2011 më 09:35

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga ALBA Lexo Postimin
    Kemi lexuar dhe degjuar qe Zoti krijoi gjithesin dhe cfar do qe ekziston ne natyre.Po zotin kush e krijoi?Di kush ti japi pergjigje kesaj pyetje?
    kjo eshte tem e vjeter....
    nje mendje inteligjente eshte krijes e njeriut. pastaj kjo pune zotit eshte shpik nga njerezit... njerezit kan nevoj per shpres dhe ka pas edhe nje qellim tjeter, te edukoj/frikesoj njerezimin.
    ne sdim se kush e ka krijuar universin e jo te dim se kush e ka krijuar ate qe ka krijuar universin.
    nje dicka inteligjente eshte qe e ka krijuar universin po se kush eshte asnje se di nga njerezit. me kalimin e kohes ka mundesi edhe ta gjejm po qe se qenja njerzore do mbijetoj.
    shkenca eshte e vetmja rruge qe ti jep gjerat me fakte. pastaj dhe kjo "teorija e evolusionit" eshte "fe" se nuk ka provuar asnjegje deri tani. evolusion nuk ka. majmuni nuk shderrohen ne njeri apo gomari ne njeri. te gjitha kafshet dhe njerezit/kafshe kan pothuaj se te njejtin DNA "code" por me ndryshime te vogla, qe shkencetaret jan munduar ta kuprojn por akoma se kuptojn plotesisht... ka shume boshlleqe.
    po ti shikosh gjerat ashtu sic duhet do te jesh ne gjendje te kuptosh se eshte nje "Intelligent designer" apo common designer, me nje fjale " nje dore" dhe jo "natural selection"
    gjerat jan krijuar pak a shume ne te njejten menyr por me ca ca ndryshime te vogla.
    te marrim nje shembull bajat: te gjitha qenjet qe marrin frym kan "gjak".
    eshte si pune makinave qe kan krijuar njerezit "nje intelligent mind" me nje fjale mban firmen e njeriut...makinat funksjonojn me petrol apo jo. po ti shikosh te gjitha makinat, te gjitha funksjonojn pak a shume njesoj por kan paraqitje te ndyshme, ca me te bukura e ca me te shpifura por prap jan makina. makinat nuk evoluan por ishte mandja inteligjente e njeriut qe i krijoj. nejse mos ta zgjas shume.....
    gur gur behet kalaja... edhe shkenca keshtu ecen hap pas hapi.
    keto fete jan kulte te shpikuara nga njerezit
    Ndryshuar për herë të fundit nga davidd : 26-11-2011 më 13:16

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Thone qe prejardhjen njeriu e ka nga majmuni...sakte po pse qe atehere e deri tani asnje majmun i kujtdo lloji qofte nuk eshte kthyer ne njeri?
    Ndryshuar për herë të fundit nga pranvera bica : 26-11-2011 më 13:25

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anëtarësuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Zoti nuk ekzistoi per mijera vite derisa nuk e krijoi njeriu pastaj te gjitha meritat i mori Zoti i krijuar nga njeriu
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Perse Zoti na krijoi?
    Nga buja_20 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 13-11-2014, 07:56
  2. Çfarë ju mësoi shpirti i shenjtë?
    Nga buja_20 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 16:43
  3. KUR'ANI në gjuhën shqipe
    Nga RaPSouL në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  4. Krijimi i Njeriut
    Nga ardi_pr në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 11:19
  5. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •