mere si te duash....
shkrova por e fshiva,nejse edhe ata ............ duan te thuan se...
te mendosh kush e krijoi Zotin ka shum pikpyetje aty,dhe mendja jone aty bllokohet,e kemi te kufizuar memorien se deri ku mund te zhytena me analiza te ceshtjes se Jetes,botes,p.sh para se te vime tek a jo kush e kriojoi Zotin duhet pyetur nga me te thjeshtat se pse marim fryme,pse shkruajm,pse shikojm,si shikojm,si ecim...hë s'ka pergjigje,kush na mundeson keto,ngecemi...nejse
flm qe me dhat te drejt 100%![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Zotin e krijoi njeriu dhe me pas shperndau kinse fjalet e tij. Po ku na ishte Zoti para Musait, Krishtit dhe Muhamedit?
Religion is hate,
Religion is fear,
Religion is whore
Friga, pafuqia, padituria, shpresa, mashtrimi...Po "zotin" vetë dini gjë kush e krijoi?
Chuck Norris...po s'ditët as këtë kot që rroni :PPo "zotin" vetë dini gjë kush e krijoi?
Leni kisha ene xhamijaFeja e Shqiptarit asht Shqiptaria
Vajzo te bllokohet ty ndoshta se mua nuk me bllokohet fare, sepse une e di se Zotin e krijoi njeriu dhe jo anasjelltas.
Pse shikojm e ecim etj jane nevoja dhe jane procese neper te cilat kemi kaluar me miliona vite qe per ty nuk ka kuptim sepse edhe po te pyes se cili eshte Zoti per ty ska kuptim sepse ti e merr ashtu sic te ka thene dikush me pare kur ke qene femije se Zoti eshte kudo dhe nuk mund te fshehesh nga Zoti edhe po te duash sa qe me ik mendja se sa pervert eshte ai kur na shikon neve duke bere dush, ne banjo, duke bere seks etj pra eshte nje pervezisem shume me i madh se qe jane njerzit.
Religion is hate,
Religion is fear,
Religion is whore
E krijoj njerezimi, ju duhej nje person imagjinar per ta pas frike dhe per ta mbajt ne tutele injorantet
Paramendoje një TREN me 80 VAGONA...VAGONIN e 80 e tërhiq VAGONI 79,79 i 78 kurse të 78 i 77 e kështu me radhë derisa arrijm tek LLOKOMOTIVA,po atë kush e tërhjek?!!!! [ASKUSH]
Zoti njihet dhe dihet brenda dimensioneve të pohimit që i dedikohet një teoricieni të madh, i cili thotë: Nuk të njohëm dot ashtu siç je në të vërtetë, o i Ditur!
PAQE!
Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 01-12-2011 më 15:12
Krijoni Kontakt