Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 106
    Jo Pranvera, me mire me thene perse asnje njeri nuk behet majmun, jo per shembull por plotesisht...!?
    Mundet qe njeriu primitiv te kete evoluar, por qe te kete qene gjithnje njeri jo majmun..., evolucjoni si njohuri dhe zbulim, nuk mohohet, por qe dikush e do ta bashkangjise ndryshimit fizik per aresye strategjike...
    Keshilloj paseardhesve te majmunit, qe per aresye strategjie ( mbijetese ), ti bejne syte si kinezet, pasi keshtu mimitizohen dhe kalojne lumin qe do te pershkoje tere njerezimin, do te kishin me shume sukses, pikerisht si paraardhesit e tij, majmuner...!
    Ndryshuar për herë të fundit nga arbereshi_niko : 26-11-2011 më 13:26 Arsyeja: gabim gramatikor...
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Arberesh!Lutemi Zotit qe te shpetojme nga Plutoni pa e shohim Boten pastaj...eshte viti i trete i tij mbi Boten tone.Ka edhe trembedhjete vjet kohe qe te qendroje mbi ne,t'i shoshite mire e mire gjerat, te vendose drejtesine mbi Toke me drejtesine e tij qe e karakterizon dhe pastaj do shohim cdo mbeten njerez apo majmune...tash per tash vetem majmuner po shohim apo jo...

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    Zoti nuk ekzistoi per mijera vite derisa nuk e krijoi njeriu pastaj te gjitha meritat i mori Zoti i krijuar nga njeriu
    nuk eshte puna se nuk egsiston zoti. emri "zot" eshte ven nga njerezit per te patur nje emer. zot, i plot fuqishen "ne syte e njeriut", per arsyeje se ne jemi krijesa e asaj mendje inteligjente dhe sarrijm dot ta kuptojm ate se seshte budalla ai qe te na ipte ate lloj inteligjence qe te arrinin ti lexonim mendjen apo se kush eshte apo se cfare eshte, por per te qen eshte nje gje inteligjente qe asnje qenje njerzore se njeh por ka nje tip ndjenje qe ai egsisto, ka mundesi qe ai ja ka shkruajtur/dhen kete ne tru te njerezve apo gjallesave. jemi akoma shume mbrapa si njerez ta kuptojm apo ate qe na ka krijuar ne.
    imagjino sa para eshte ai/ajo mendja/e inteligjente qe e ka krijuar universin.
    universi u krijua aty ke 15-16 bilion vjet me par. sa vjet u desh atij/asaj mendje inteligjente qe ta planifikonte krijimin e universit??
    pastaj krijoj ata dinosaurd, dhe mbasi e pa qe sishte krijes e mire i zhduki se ishte duke projektuar dicka tjeter, nje bot me te mire me paqesore po prap me ate lloj "kodi" prap e "njejta dore" me nje fjale boten qe ne shohim sot dhe njeriun mbret te tokes dhe inteligjent, por prap njerezit jan pak a shum kafsh. cfare in ndan njerezit nga kafshet? inteligjenca.... se organet e kafsheve dhe ato te njeriut funkjonojn pak a shum njesoj.

tani ky krijues, i dha njeriut nje jet jo shum te gjat per arsye se njeriu eshte inteligjent, dhe ka mundesi te ket frik nga inteligjenca, jo vetem ai qe na krijoj ne po ne pergjithesi dhe njerezit qe sjan aq inteligjen kan frik nga ata qe jan me inteligjen dhe i poshterojn zakonisht duke manipuluar dhe duke i ber me te keq se vetja, edhe pse brenda e dine se ai/ajo qe manipulojn eshte me i mire e me inteligjente se cjan ata vet.

ka pem qe jetojn aty ke 3 mij vjet, por pemet sjan inteligjente dhe sja ka friken krijuesi, njeriu eshte inteligjent dhe kjo eshte nje nga arsyet pse njerezit nuk jetojn shume apo si ka dhen jet te gjat ky i neruari krijues, se po te ti jepte njerezve nje jet qe te rronin per 3 mij vjet njerezimi do ishte shume here me lart se ku eshte sot, ne si njerez do ishim aty ke 5000 (apo me shume ku i dihet) vjet para, por sic thash ai qe na ka krijuar na e ka friken sic ja kemi dhe ne komjuterave po ti japim inteligjence se na mbyllin ne kafaz por ajo dit qe njerzimi do ti jap komjuterit inteligjence te moderuar sic na ka dhen edhe ne ai krijuesi jon seshte larg.
    sot per sot kopjuteri sarrin dot ta kuptoj njeriun qe e ka krijuar komjuterin, por me kalimin e kohes ne qofte se njeriu do jet aq budalla dhe te krijoj njeri/komjuter artificial dhe ti japin emocione dhe inteligjence ka mundesi qe bota te mbizoterohet nga komjuterat por sma merr mendja. mendimi im eshte se njeriu do e shderroj apo zhvilloj trurin duke ber "implant" ne tru per ta ber trurin e njeriut shume here me te shpejt e me te ditur me an te kumjuterave. kjo, kur te arrij te kemi nje "quantum" komjuter, te zvilluar se ai qe kemi sot per sot vetem ben llogari 1+1=2 e pastaj si dihet se cfare lloj inteligjence do shpiki njeriu ka mundesi dicka me te zvilluar.
    keta te fes pyesin dit nate... jo pse e le zoti shejtanin dhe pse ska vetem engjej ne kete bot etj. po fakti eshte se e gjith kjo bot eshte e ndertuar ne ate menyr qe pa "plus nuk ka minus" por njerezit kan ndjenja dhe shpres gjoja sikur kur te vdesin do te shkojn ne parajs. fjala eshte e fuqishme, njeriu sic thash rron me shpres, dhe kur si punon llogjika ja ben para partizan se mua sma mban "shaka" dhe fusin lloj lloj fesh e manipulime, pse? arsyeja eshte shume e thjesht, se duan te kontrollojn nje nje pjese te atyre njerezve qe u eshte dhen nga siper. ata/ato qe jan te zgjuar si kontrollon dot, matufat i fut ne kafaz dhe i jep uje me pikatore.
    vet krijuesi eshte shejtan por e mira ne te mbizoteron. se mos na con ne ferr dreqi

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anëtarësuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Teori e mire por perseri shume e dobet, shume e mire per ate qe beson por shume e dobet per nje njeri si UNE. Me fal pa keqkuptime.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    keta te fes pyesin dit nate... jo pse e le zoti shejtanin dhe pse ska vetem engjej ne kete bot etj. po fakti eshte se e gjith kjo bot eshte e ndertuar ne ate menyr qe pa "plus nuk ka minus" por njerezit kan ndjenja dhe shpres gjoja sikur kur te vdesin do te shkojn ne parajs. fjala eshte e fuqishme, njeriu sic thash rron me shpres, dhe kur si punon llogjika ja ben para partizan se mua sma mban "shaka" dhe fusin lloj lloj fesh e manipulime, pse? arsyeja eshte shume e thjesht, se duan te kontrollojn nje nje pjese te atyre njerezve qe u eshte dhen nga siper. ata/ato qe jan te zgjuar si kontrollon dot, matufat i fut ne kafaz dhe i jep uje me pikatore.
    vet krijuesi eshte shejtan por e mira ne te mbizoteron. se mos na con ne ferr dreqi
    hahaha ..,o sa kam qesh lol ,sidomos me kete fjalin e fundit ,je i pa pare:
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 26-11-2011 më 14:35

Citim Postuar më parë nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    Teori e mire por perseri shume e dobet, shume e mire per ate qe beson por shume e dobet per nje njeri si UNE. Me fal pa keqkuptime.
    Satanai i beson Zotit, por i eshte kundervene...
    Si ka mundesi sipas teje, te jete ky satanai yt nje tjeter Don Kishot, qe lufton me mullinjte e eres...!?
    Fakti qe eshte kunder, deshmon per ekzistencen!
    Nje ateist i drejte, per te deshmuar te kunderten, duhet me do e mos te mohoj edhe ekzistencen e te ligut satana, apo e kam gabim, mgjs ti e the vete ( pa keqkuptime ), qe nuk je perfaqesues i tij.........
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

GSM Mobile Phone Unlocker Maska e F@RUK S
    Anëtarësuar
    02-11-2011
    Vendndodhja
    Madrid, Spanje
    Postime
    8
    Zoti eshte krijusi i gjithesis, i pari pa fillim, i fundit pa mbarim.

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar më parë nga F@RUK S Lexo Postimin
    Zoti eshte krijusi i gjithesis, i pari pa fillim, i fundit pa mbarim.
    Gjitçka eshte ne rim.

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar më parë nga Mision Lexo Postimin
    Femijut tim i tregova se Zoti na ka krijuar ne te gjithe njerezeit,ai me logjiken e tij me pyeti_Po kush krijoi Zotin? Une me te vertet nuk dita tju pergjigjem prandaj i pyes forumistet te pergjigjen ne kete pyetje te femijut tim.

Mision
    po mund ti thuashe qe ne nuk kemi ate fuqin mendore qe te dime me shum se qe don aje si pershembull si ta dije mikrrobi se si eshte krijuare njeriu.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    .......................
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Perse Zoti na krijoi?
    Nga buja_20 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 13-11-2014, 07:56
  2. Çfarë ju mësoi shpirti i shenjtë?
    Nga buja_20 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 16:43
  3. KUR'ANI në gjuhën shqipe
    Nga RaPSouL në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  4. Krijimi i Njeriut
    Nga ardi_pr në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 11:19
  5. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •