Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Për: Shpretka sëmundjet të cilat e prekin shpretkën

Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    zmadhimi i shprektes, ose ndryshe splenomegalia, nuk eshte nje semundje, por nje shenje rezultat i nje semundjeje. duhet gjetur semundja nga se shkaktohet, duke kuruar semundjen rregullohet edhe problemi i shprektes. shkaqet jane te shumta, dhe eshte e pamundur te zgjidhet ky problem ne internet. duhet te shkoni te mjeku, duhen bere te gjitha analizat e nevojshme.
    me duk sikur po lexoja nje gjuhe te huaj, shyqyr qe shkruajte qe eshte splenomegalia...se po vrisja mendjen se cfare po kerkonte hapsi i temes
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Për: Shpretka sëmundjet të cilat e prekin shpretkën

Citim Postuar më parë nga gjim Lexo Postimin
    Prsh.. nje pytje kisha mu ne analiza mka dal bilirubina e rritu edhe kam bo disa analiza tjera gjitha kan dal mire kam bo edhe ultraza edhe ato kan dal mir por dhimt kam her pas here dhe nje dhimt kogja e pa durueshme ku fillon posht brinjeve e deri te gjoksi nalt her pas here edhe pak lodhje kam kaloni mire
    Ajo qe pershkruan ngjan me kolik hepatik ( me melcine )
    Thua qe ke bere eko dhee te ka dale mire, tani keto ekot varet edhe kush dhe si behen , duhet te jesh te pakten 4 ore pa ngrene perpara ekos , mund te kesh gureza te vogla qe kalojne rruget e biliare dhe japin keto dhimbjet e forta dhe bilirubine te rritur
    Tani perpiqu te mos pish alkol dhe te mos gjera e yndyrta dhe te kur te zene dhimbjet te kesh spasfon, pij cajra dhe beji edhe njehere ekon...
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •