Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    E para, Atletico de Madrid nuk eshte ekip underdog sic mund ta cilesojne disa ketu, por eshte ekip qe ka tradite. Nuk po them qe eshte ne nivelin e Real Madrid, Barcelona, Manchester etj, por ka nje ekip teper simpatik qe te them te drejten eshte te pakten ne nivelin e Porto, Benfica e ndonje ekip tjeter si keto. Atletico Madrid nuk eshte hera e pare qe ka fituar Europa league, eshte ekip qe ka fituar dhe kampionatin spanjoll dhe eshte ekip qe ka mare pjese sistematikisht ne kupat e evropes.

Atletico Madrid isha i bindur qe do te fitonte mbreme, per arsye se ne gjirin e ketij ekipi, sot per sot eshte qendersulmuesi me i mire ne bote, Radamel Falcao. Ai eshte vrases ne zone, i pafalshem i pagabueshem. Mos harrojme, ne 2 vite ne Eurpa League ka arritur te shenoje fiks 30 gola.

Mbreme Falcao ishte i magjishem, ashtu si dhe ne finalen ndaj Athletic Bilbaos. Menyra e shenimit te golave ishte brilante dhe tregonte qe ai eshte jo nje lojtar rasti, por nje lojtar i cili luan me fizik dhe me zgjuarsi. Nese e vute re golin e pare, e stopoi topin, e rregulloi dhe i dha nje parabol te vogel qe e bente ate nje gol te sigurte. Te goli i dyte, ç'fare t'iu them, thjesht gjenial. Stopoi topin, e rregulloi dhe i dha nje hark qe la pa mend te gjithe cfare ishin ne fushe dhe perpara ekraneve. Goli i trete po ashtu ishte nje ekzekutim mjaft i bukur. Atletiko mbreme luajti pa presionin e nje finaleje dhe luajten te cliruar. Me nje trajnjer kerkues dhe sulmues si Diego Simeone ky ekip ka arritur te clirohet dhe te gjeje vazhdimesine e rezultateve. Dhe kete e tregoi dhe mbreme. I uroj suksese pasi eshte ekipi qe simpatizoj ne kampionatin Spanjoll, qe ne kohen e Jose Mari me shoke. Ky ekip i dha emrin fillestar edhe Bobo Vierit.

Po flas pak dhe per Chelsea. Chelsea perveçse me zemer nuk kishte me çfare ta fitonte tjeter Champions League. Po te ishte per lojtare, si Barcelona edhe Bayern i kishin lojtaret me te talentuar se Chelsea dhe ne kampionat po shkonin me mire se Chelsea, e cila po mos fitonte Champions nuk do te luante kete sezon ne kete kompeticion. Nuk mund te them se e meritoi, por ama ne fushen e lojes ka treguar shpirt te larte gare dhe lufte sportive mjaft te forte. Drogba ka qene i mahnitshem dhe ishte ai qe drejtoi te gjithe kete lufte sportive. Keshtu qe mos flisni perralla. Nuk po them qe e fitoi ne menyren e duhur, por arriti te dale jashte çdo lloj parashikimi. Gjithashtu, arriti te hakmerrej ndaj Farselones per ate paçavure te 2009 ku u eleminua ne menyre te padrejte dhe ne menyren me te shemtuar nga Farselona e asaj kohe.

Mbreme Chelsea u duk jashte forme dhe pa ndonje motivim per te fituar kete trofe. Ndoshta 2 golat e shpejte i shokuan dhe me pas nuk arriten te gjenin ritmin per te luftuar deri ne fund.

Urime per fitoren Atletikos. Shpresoj qe dhe kete vit te dale serish kampion i Europa League ndersa ne kampionatin Spanjoll duhet te renditet ne 4 vendet e para.

Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Ekipet që fitojnë me Barcelonën, fitojnë me fat gjithmonë. Kupton tani admiral ?

Tani këta që po lavdërojnë Falcao ( që me të vërtet është lojtar i madh ), më vonë do e shajnë se në shtyp po e krahasojnë me zotin e tyre, Messin.
    po pra. prandaj eshte fat. hahaha.
    nuk mendoja se u djeg akoma ketyre.

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Me qafsh....underdog ishte aston villa e 82?
    Crevna zvezda e 91 kishte aq yje ne te, sa komplet klubet e medhaja te europes u pasuruan me ta mbas atij suksesi qe paten.
    Porto rrahu 3 me 0 monacon ne finale.
    Underdog quhet ky ekip?
    Sa yje kishte ate vit porto?
    Cfare futbolli bene keto ekipe kur fituan njehere edhe nqs ishin "underdogs" according to u?
    Futboll tip chelsian?
    Please
    po. underdog ishin, pasi kishte ekipe qe ishin shume me pretendente se ato. te pakten keshtu kane mbetur ne histori se une nuk jam aq i vjeter t'i mbaj mend (pervec portos).
    http://backpagefootball.com/champion...og-wins/34502/
    e njejte me greqine e danimarken ne europianet qe fituan.
    apo ti nuk e quan as danimarken underdog ngaqe pat mundur gjermanine ne finale 2-0??????? lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 01-09-2012 më 14:33
    Vasudhaiva Kutumbakam

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Mbas Aspriles dhe Valderames,Kolombija ka nje yll te vertet Ramadel Falcao.Edhe pse nuk eshte i mbuluar nga mediat eshte afer Messit dhe Ronaldos.

Shikone kete gol !
    http://www.youtube.com/watch?v=9Too7eJdxes&feature=player_embedded.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Mbreme Falcao ishte i magjishem, ashtu si dhe ne finalen ndaj Athletic Bilbaos. Menyra e shenimit te golave ishte brilante dhe tregonte qe ai eshte jo nje lojtar rasti, por nje lojtar i cili luan me fizik dhe me zgjuarsi. Nese e vute re golin e pare, e stopoi topin, e rregulloi dhe i dha nje parabol te vogel qe e bente ate nje gol te sigurte. Te goli i dyte, ç'fare t'iu them, thjesht gjenial. Stopoi topin, e rregulloi dhe i dha nje hark qe la pa mend te gjithe cfare ishin ne fushe dhe perpara ekraneve. Goli i trete po ashtu ishte nje ekzekutim mjaft i bukur.
    Leri fjalet,gifti vlen 1000 fjale...Falcao zoti vet !

Reagimi i E.Cole ..bllok me te djathten,bllok me te majten dhe vie deshprimi !
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 01-09-2012 më 15:31
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po pra. prandaj eshte fat. hahaha.
    nuk mendoja se u djeg akoma ketyre.

po. underdog ishin, pasi kishte ekipe qe ishin shume me pretendente se ato. te pakten keshtu kane mbetur ne histori se une nuk jam aq i vjeter t'i mbaj mend (pervec portos).
    http://backpagefootball.com/champion...og-wins/34502/
    e njejte me greqine e danimarken ne europianet qe fituan.
    apo ti nuk e quan as danimarken underdog ngaqe pat mundur gjermanine ne finale 2-0??????? lol
    Te gjitha ekipet qe permende, leqe sja di fare historine e tyre dhe pse vajten ne finale, por paske pertuar as ti shikosh ne youtube sesa lart ishin ne ato vite.
    Gjysemfinalja e red stars me bayerin mbahet si gjysem finalja me e madhe ne historikun e kesaj kupe.
    Lojtare si savicevic bene qe edhe milani ta fitonte ate kupe me style mbas tre vitesh,kundra fobise tende, barcelonen.
    Nuk quhet nje ekip underdog sepse dikush tjeter eshte pretendent.
    Sipas teje, i bie qe reali ishte underdog ne 97 kundra juves, meqe juvja dominonte europen ne ate kohe e reali kishte 40 vjet qe sfitonte ate kupe, apo jo? Lol

Nuk behen llogarite ashtu.

Leqe une kot qe e zgjas debatin. Ti po debaton per hir te tij, jo se vertet beson qe chelsea spati fat sivjet .

Eshte e kot ta zgjasesh. Lol

Ps: mos na e sill greqine si shembull se le nam. Chelsea dhe greqia mund te quhen similar cases.
    Sa per danimarken. Fitoi pa yllin e saj ate europian. Pse nuk e kualifikua ne paraeleminatore? Sepse luante kundra atij shteti qe kishte ne gjirin e tij yjet e cvernas qe ti e quajte underdog si ekip. Loool
    Ja sa di ti nga futbolli.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Smth_Poetic : 01-09-2012 më 16:32

Tema eshte perdhunimi qe i beri Atl Madrid ketyre aritmikeve me zemer te madhe te Chelsea,ju e coni te Barcelona dhe duele tet a tet Falcao-Messi.

Fiks si ajo shprehja,me shume per zotin flasin ata qe nuk besojne te ai.

lol
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Te gjitha ekipet qe permende, leqe sja di fare historine e tyre dhe pse vajten ne finale, por paske pertuar as ti shikosh ne youtube sesa lart ishin ne ato vite.
    Gjysemfinalja e red stars me bayerin mbahet si gjysem finalja me e madhe ne historikun e kesaj kupe.
    Lojtare si savicevic bene qe edhe milani ta fitonte ate kupe me style mbas tre vitesh,kundra fobise tende, barcelonen.
    Sipas teje, i bie qe reali ishte underdog ne 97 kundra juves, meqe juvja dominonte europen ne ate kohe e reali kishte 40 vjet qe sfitonte ate kupe, apo jo? Lol

Leqe une kot qe e zgjas debatin. Ti po debaton per hir te tij, jo se vertet beson qe chelsea spati fat sivjet .

Ps: mos na e sill greqine si shembull se le nam. Chelsea dhe greqia mund te quhen similar cases.
    Sa per danimarken. Fitoi pa yllin e saj ate europian. Pse nuk e kualifikua ne paraeleminatore? Sepse luante kundra atij shteti qe kishte ne gjirin e tij yjet e cvernas qe ti e quajte underdog si ekip. Loool
    nese dikush nuk e mendon si ti, nuk merr vesh nga futbolli.
    ti ke pjer**ur fare.
    te thashe qe nuk jam aq "plak" sa te kujtoj ekipet e viteve 80, por sot, ne historine e champions leagues, ason villa mbahet si underdog per sa i perket fitores se vitit 82.
    kudo e ke te shkruar, por po te largohesh nga pasqyra dhe te shohesh se c'thone edhe te tjeret, do kuptosh qe edhe tek FIFA.COM thuhet:
    They eliminated Dinamo Kiev and Anderlecht to reach the European Cup decider, which they entered as significant underdogs against a Bayern Munich side featuring Paul Breitner, Dieter Hoeness and Karl-Heinz Rummenigge.

ti thua nuk ishin??? ok. vetem ti merr vesh nga futbolli atehere.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Nuk e di si ke nerva qe diskuton per futboll me ate.
    Ai po del ne kundershtim me llafet e veta. lol

po. underdog ishin, pasi kishte ekipe qe ishin shume me pretendente se ato.
    Thote se Cervena Zvezda ishte underdog, per arsye se kishte ekipe tjera me pretendente. Okej le te jete ashtu! (te ja mbeshtesim ... mendimin lol)
    Atehere si ka mundesi Chelsea te mos jete underdog? Barcelona, Bayern dhe Real Madridi ishin ekipe me pretendente se Chelsea per ta fituar CH-L. Si duket nuk i dalin mire llogarite.
    #VamosArgentina

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    Nuk e di si ke nerva qe diskuton per futboll me ate.
    Ai po del ne kundershtim me llafet e veta. lol

Thote se Cervena Zvezda ishte underdog, per arsye se kishte ekipe tjera me pretendente. Okej le te jete ashtu! (te ja mbeshtesim ... mendimin lol)
    Atehere si ka mundesi Chelsea te mos jete underdog? Barcelona, Bayern dhe Real Madridi ishin ekipe me pretendente se Chelsea per ta fituar CH-L. Si duket nuk i dalin mire llogarite.
    ti ndonjehere harron ta ndezesh trurin kur hyn ne forum.

ja cfare kam thene ne fillim:
    po ke raste qe kane fituar ekipe te konsiderua "underdogs" (ti e di cdo te thote ngaqe jeton ne angli), shume here me shume se chelsea...

pra thashe qe chelsea ishte i konsideruar underdog, por kane fituar edhe ekipe te konsideruar te tilla edhe me shume se chelsea...
    OK? koptove apo ke nevoje te ta pikturoj?

ku eshte kontradikta ime ketu? ku po bie ne kundershtim me vehten? apo do gerricesh kot se koti?
    ti ke probleme te kuptosh gjuhen shqipe zoteri.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •