Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 51
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Ne te njejten dite qe Edward Reeve habitet me ate qe gjeti ne Shqiperi dhe sa ndryshe ishte ajo nga paragjykimet stereotipike te krijuar per te ne vite, Mero Baze e krahason Shqiperine me ferrin ne gazeten e tij!

Ajo qe me ben pershtypje mua eshte kontrasti i thelle i pershtypjeve te te huajve qe vizitojne Shqiperine, me pershtypjet e vete shqiptareve qe jetojne atje. Ashtu si pershtypjet e te huajve vetem sa vertetojne potencialin e jashtezakonshem qe Shqiperia ka per turizem.

Albo

Ah i rrufsha pallen Bushit te pare dhe te dyte une , pa e di une sa e vizitonin keta shqiperine.

Rrofte familja BUSH, per Shqiperi dhe Kosove. Pa ata do na kishte mare lumi me kohe.
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Ne te njejten dite qe Edward Reeve habitet me ate qe gjeti ne Shqiperi dhe sa ndryshe ishte ajo nga paragjykimet stereotipike te krijuar per te ne vite, Mero Baze e krahason Shqiperine me ferrin ne gazeten e tij!

Ajo qe me ben pershtypje mua eshte kontrasti i thelle i pershtypjeve te te huajve qe vizitojne Shqiperine, me pershtypjet e vete shqiptareve qe jetojne atje. Ashtu si pershtypjet e te huajve vetem sa vertetojne potencialin e jashtezakonshem qe Shqiperia ka per turizem.

Albo
    Pershtypjet e huaja jane te lidhura me paragjykimet per Shqiperine...
    Shumkush ne perendim -ata qe e dine ku eshte Shqiperia!- Shqiperine (infrastrukturen dhe shoqerine) e paramendon perafersisht si Somaline apo vende te ngjashme. Pra, nuk eshte me rendesi te madhe cfare thone diplomate te huaj per Shqiperine gjate misioneve te tyre politike.

Mundesia e vetme per ta vleresuar realisht Shqiperine eshte krahasimi me vende te rajonit dhe te Europes ( (nga infrastruktura deri te kultura).

Per mua personalisht Shqiperia ka natyre te bukur, njerez kryesisht te mire dhe te talentuar, tolerance te lakmueshme fetare...dhe fatkeqesisht asgje tjeter qe eshte per tu theksuar. Pothuajse cdo gje tjeter e kane tjeret me pare se Shqiperia dhe shpesh te kualitetit me te larte ( se paku me origjinale)...

Ketu duhet theksuar se behet fjale per nje shtet qe tanime eshte 100 vjet i vjeter. Arritjet ne pergjithesi jane relativisht deshpruese...

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Uuuuaaaa vinka Rika (anglisht Reeker ) ! Uaaa cfare fati moj mami ! Ua cfare fati paska brezi yne qe do te presi shokun (zotri ) Reeker ! Uaa cfare kenaqesie ! Uuuaaa cfare orgazme ! Disa hereshe ! Uuuaaaa.........

Uuuaaa do te vij Hilari ne 100 vjetor ! Cfare seksi qe osht moj none ! Ta heq trunin fare ! Po inshalla jemi tek ata qe do te ken privilegjin t'ua lej ate veglen .....! Pastaj do te shikoni se si do te ndryshoj Shqiperia dhe jeta jone !!!!! Mire , mire ....ia hodhem se keqes ! Edhe kriza qe na ka kapur per fyti , do te na i marre te keqen dhe do te iki me vrap nga frika !
    hajde orgazem hajde .....
    "They will not control us, We will be victorious"

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Philip Reeker: Shqipëria më befasoi, duhet ta vizitoni
    Philip Reeker po bente reklame per turizmin shqiptar?? ku e gjetet kete titull, apo eshte ndonje "nderhyrje nga lart" ne forum ...

kurse ai tjetri poston pershtypjet e nje britaniku, qe nuk ka lidhje fare me zyrtarin amerikan ...

potpurri ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    shqiperi o kopesht me lule
    lum si ti qe su perkule

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    hajde orgazem hajde .....
    Po cfare te thuash or burre i dheut ....! Ketu degjon debillleqe qe te vjen ndot fare ! Keta trupeshk mendojne apo kujtojne se kete vend dhe keto troje do t'i bejne Rika , Reekeri apo Hilari ! Gjindje parazite dhe pa tru !

Nuk iu shkon kurre neper mendje se ky vend do te behet vetem nga puna e kraheve te tyre , nga perkushtimi i tyre per ta bere dhe nga pergatitja per mbrojtjen e atyre qe do te bejne !

Rika , Reekeri apo Hilari apo kandari , jane vetem ndihmes apo mbeshtetes , por nuk ka patur asnjehere ndonje shanc qe te vijne te punojne ketu qe te rrojne si "pasunike" lopcaret dhe parazitet injorante ,hajdutet e veckel shqipfoles !

Prandaj orgazma , kur lexon ketu , eshte gjigande ! Ha...ha....ha....

Kafshet kane dale sheshit edhe me "teori" politike !
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 03-09-2012 më 15:03

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ah i rrufsha pallen Bushit te pare dhe te dyte une , pa e di une sa e vizitonin keta shqiperine.

Rrofte familja BUSH, per Shqiperi dhe Kosove. Pa ata do na kishte mare lumi me kohe.
    Avash shoku , avash ! Se sapo kalum nji here ne orgazem , nuk e kena automatik me karikator ! Dale te bojme pak pauz ....! E ke morr me vrik te modh , si pushka e jevgut !

Meqe ra fjala , se nuk te kam pyt ndonjehere ......, Mos je gje jevg ti ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Avash shoku , avash ! Se sapo kalum nji here ne orgazem , nuk e kena automatik me karikator ! Dale te bojme pak pauz ....! E ke morr me vrik te modh , si pushka e jevgut !

Meqe ra fjala , se nuk te kam pyt ndonjehere ......, Mos je gje jevg ti ?

Ki kujdes, se mos ta mori vesh ai Seqiu se te denoncoi te ai "mbrojtesi i njerezimit", nipi i nje krimineli te kuq Totozani.
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    Ki kujdes, se mos ta mori vesh ai Seqiu se te denoncoi te ai "mbrojtesi i njerezimit", nipi i nje krimineli te kuq Totozani.
    O Majki , pse nipi i kujt osht ky Totua ?

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •