Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    9

Master ekonomik ne Gjermani

diplomohem kte vit dhe doja te pergatitesha masterin ta beja jashte shtetit,shume njerez me kane rekomanduar gjermanine,do doja te dija ne cilat universitete mund te studiosh ne anglisht pasi gjermanisht nuk di,por do bej cmos qe tani te mbroj Toefl-in kte vit.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar mė parė nga Anna Hygo Lexo Postimin
    diplomohem kte vit dhe doja te pergatitesha masterin ta beja jashte shtetit,shume njerez me kane rekomanduar gjermanine,do doja te dija ne cilat universitete mund te studiosh ne anglisht pasi gjermanisht nuk di,por do bej cmos qe tani te mbroj Toefl-in kte vit.
    me sa di une ne gjermani, ne fillim duhet te mesosh gjuhen ne pastaj fillon universitetein
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    9
    Citim Postuar mė parė nga xhori Lexo Postimin
    me sa di une ne gjermani, ne fillim duhet te mesosh gjuhen ne pastaj fillon universitetein
    po keshtu kam degjuar dhe un por degjova se kishte dhe universitete kur per master mund te studioje dhe ne anglisht nese kishe te mbrojtur gjuhen angleze ne toelf ,yells etj.

Cfare quan master ti njehere, se ne shqiperi ka kuptim me vete?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    9
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Cfare quan master ti njehere, se ne shqiperi ka kuptim me vete?
    hahaahha master pasuniversitar te sistemit 3+2!

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Ka shumė universitete, nė tė cilėt ti mund tė studiosh anglisht. Ti ku dėshiron tė studiosh? Ėshtė mė lehtė tė mbledhėsh mendjen pėr qytetet ku dėshiron tė studiosh, e mė pas tė futesh nė faqet e univeristeteve pėrkatėse e tė shohėsh nqs e ofrojnė njė gjė tė tillė apo jo, sesa nė forum...nejse

shiko se ndryshojnė kriteret (pikėt) nė varėsi tė masterit psh menaxhim biznesi,administrim, informatika ekonomike etj se s'ia kam edhe aq haberin llojshmėrisė sė mėsipėrme plus edhe qė tė kėrkojnė disa gjėra njėkohėsisht psh TOEFL, IELTS, Cambridge. E sigurtė ėshtė qė anglishtja tė duhet nė nivel B2 nė mos B3. Ka univeristete, qė tė ofrojnė edhe mėsimin e gjuhės gjermane paralelisht.

Kėshtu qė google
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    po keshtu kam degjuar dhe un por degjova se kishte dhe universitete kur per master mund te studioje dhe ne anglisht nese kishe te mbrojtur gjuhen angleze ne toelf ,yells etj.
    Kam nje njeriun tim qe ka mbaruar vetem Masterin ne Gjermani dhe universitetin ne nje shtet tjeter. Nuk besoj se dinte gjermanisht .Besoj se e ka bere ne nje gjuhe tjeter. Po deshe e pyes.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    9

Mia do me ndihmoje shume nese do me konfirmoje kte gje :) write to me ,please!

[QUOTE=mia@;3490348]Kam nje njeriun tim qe ka mbaruar vetem Masterin ne Gjermani dhe universitetin ne nje shtet tjeter. Nuk besoj se dinte gjermanisht .Besoj se e ka bere ne nje gjuhe tjeter. Po deshe e pyeS.....

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •