Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 43 prej 43
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    vangjo..

po ckemi andej na omonia..
    ju ka ardhur ndonje shok na qendra mo..
    ndonje ruc a klos a erion..?

te mi prec mir more vesh.. mo na turperoni andej..
    jemi a sjemi balliste dukaqote qe per ppsh lem lesh e kokë..
    se na ka kire .. vec e trok toke.. 50 vjet e ca o shokë..

oj bigbradher-isti.. organizon kriengritje ne malet e dukatit.. pastaj e zen duke vjedhur..

dalim ne teme..se i dhac nje thuper bithve kti te djathtit te edvin rucit..

...

kam ven re se.. nuku ka perpjekje nga shteti.. qe te terheqe kompanite e mirnjohura te botes se zhvilluar per te ber dicka ne shqiperi..

o turq o grek o makedon.. o ndoj barezo mafion..

shqiperis i duhen kompanit prestigjioze.. pra ato qe jan kampione ne sektoret e tyre..

ato duhen..

1-sepse ti o qerrata shtet do japc qe do japc para.. jepja atij kampionit se te le fabriken e fjales fundit.. ne token tende..
    se te sjell konceptet e fjales fundit ne x teknologji apo filozofi pune..
    te len autostraden me modherno.. te len hekurudho korento digitalon me modernen..
    se te sjell mjeshtrat me te mire qe ka bota e ata.. do ta derdhin tek tok e jon mjeshterin diturine.. per aq sa do punojne dhe..me at rast dhe puntori yne hap syt e meson te rejat e teknikes..
    sepse ai kampioni.. nuk tallet.. se i vlen emri.. i vlen shum reklama e prestigji..
    sepse kampioni.. ben pun tamam.. e duke ber pun tamam..mesojn dhe biznesmenet tan e inxhiniret tan..
    bile meson dhe duke ndejtur prapa gardhit te kantjerit te tyre se si punohet..
    nje popull qerrata dallkauk e hajdut si i joni ska cperfiton nga kompanite turko greke e makedone..sepse ne nji m.ut jemi si ata..

ndryshe eshte tekniku jerman apo suedez apo hollandez..
    saktesi..ndershmeri.. siguri..
    ska shaka me ta..

po pse shtetaret tane nuku i duan keta euro verioro perendimoret.. te vijn te investojne..?

u a thom u..
    se me ta nuku i ndan dot thaset me euro kopili inë..

prandaj parapelqen.. nga vende..qe jan si ne.. pra te korruptuar se me ta bisedonet kollaj per te cefesht thaset me euro ti ndajne prapa ferres..

kjo eshte..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 31-08-2012 më 04:04

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    =Brari;3477592]vangjo..

po ckemi andej na omonia..
    ju ka ardhur ndonje shok na qendra mo..
    ndonje ruc a klos a erion..?

te mi prec mir more vesh.. mo na turperoni andej..
    jemi a sjemi balliste dukaqote qe per ppsh lem lesh e kokë..
    se na ka kire .. vec e trok toke.. 50 vjet e ca o shokë..

oj bigbradher-isti.. organizon kriengritje ne malet e dukatit.. pastaj e zen duke vjedhur..

dalim ne teme..se i dhac nje thuper bithve kti te djathtit te edvin rucit..
    I nderuar zotëri të kam thënë edhe njëherë që nuk jam i PS-së. E di që bëhen organizime e mbledhje të PS-së, shkojnë njerëz që i njoh në to, më kanë propozuar të shkoj e nuk kam shkuar.
    Jam njeri me besim në demokracinë dhe liberal-kapitalist të thellë , prandaj e quaj veten të djathtë e idealist i kësaj kauze.
    Ndryshimi im me ty i nderuar zoti Brar është që ti merresh me fjalë të ulta e të pista për njerëz apo komunitete te caktuara në forum, kurse unë predikoj (kur e ku mundem) bindjet e mia(të djathta) pa u përpjekur të bëj "armiq" në forume duke sharë.
    Pra , zoti Brar, akoma dhe i djathtë të jesh ti siç thua nuk je i përshtatshëm për të predikuar të djathtën.
    Ti je një i verbuar dhe trukoshak që më e mundshmja është të jesh një i privilegjuar e kërkon të trumpetosh që je i djathtë me mënyrë të gabuar e të dëmshme për të djathtën.

Pra ti nuk je i djathtë por mendon se je....

Nejse....

kam ven re se.. nuku ka perpjekje nga shteti.. qe te terheqe kompanite e mirnjohura te botes se zhvilluar per te ber dicka ne shqiperi..

o turq o grek o makedon.. o ndoj barezo mafion..

shqiperis i duhen kompanit prestigjioze.. pra ato qe jan kampione ne sektoret e tyre..

ato duhen..

1-sepse ti o qerrata shtet do japc qe do japc para.. jepja atij kampionit se te le fabriken e fjales fundit.. ne token tende..
    se te sjell konceptet e fjales fundit ne x teknologji apo filozofi pune..
    te len autostraden me modherno.. te len hekurudho korento digitalon me modernen..
    se te sjell mjeshtrat me te mire qe ka bota e ata.. do ta derdhin tek tok e jon mjeshterin diturine.. per aq sa do punojne dhe..me at rast dhe puntori yne hap syt e meson te rejat e teknikes..
    sepse ai kampioni.. nuk tallet.. se i vlen emri.. i vlen shum reklama e prestigji..
    sepse kampioni.. ben pun tamam.. e duke ber pun tamam..mesojn dhe biznesmenet tan e inxhiniret tan..
    bile meson dhe duke ndejtur prapa gardhit te kantjerit te tyre se si punohet..
    nje popull qerrata dallkauk e hajdut si i joni ska cperfiton nga kompanite turko greke e makedone..sepse ne nji m.ut jemi si ata..

ndryshe eshte tekniku jerman apo suedez apo hollandez..
    saktesi..ndershmeri.. siguri..
    ska shaka me ta..

po pse shtetaret tane nuku i duan keta euro verioro perendimoret.. te vijn te investojne..?

u a thom u..
    se me ta nuku i ndan dot thaset me euro kopili inë..

prandaj parapelqen.. nga vende..qe jan si ne.. pra te korruptuar se me ta bisedonet kollaj per te cefesht thaset me euro ti ndajne prapa ferres..

kjo eshte..

Për temën:
    E para: shteti i ka të hapura dyert për të gjithë, kush të dojë mund të investojë, mirë se të vijë. Meqenëse di diçk të them që shteti ynë është shumë i përparuar në shumë aspekte të lehtësimit të invesitorëve, më i përparuar edhe se n Greqi e ndoshta Itali.

E dyta: Ata që vinë këtu janë të licensuar e me patenta të clasit të 7. Janë të çertifikuar botërisht nga shtëpi të posaçme vlerësimi(si Fitch,Moody's, Standard & Poor's) kryesisht gjermane për të marrë ISO. Me ISO-n paraqiten kudo në botë për të marrë punë, tendera etj.. . Nuk mund të marrin punë direkt nëse nuk janë të klasit të 7. Rruga tjetër është të krijojnë kompani komplet të re psh.në Shqipëri e të marrin punë jo të dorës së parë.
    Ata që vijnë këtu pra(clas7), janë të konfirmuar në skenën e lojës ndërkombëtare për fushën e tyre, dmth kanë gjithë eksperiencën bashkëkohore ndërkombëtare të fushës së tyre. Mos harro që të tilla firma të rangut ndërkombëtar(psh Aktor-i në rrg Tiranë -Elbasan) kanë mbi 5-6 mijë Inxinierë. Janë pararendës në fushat e tyre të operimit me grupe akademike studimore.Metodat e kompanive të këtij rangu të ndërtimit e të operimit bëhen shembull e praktikë për literaturën e firmat e tjera botërore.

E treta: Po këta do vijnë njëherë, gjitonët që ndoshta janë si ne, evropianoperëndimorët, më e mundshmja është të mos dinë që "ekzistojmë" si shtet. Na quajnë komplet të egër...
    Por edhe politika loz rolin e saj..., duhet të kesh politikanë e diplomatë të mirë në shtete perëndimore, të tërheqin investitorë.
    Pastaj .., më mirë është t'a kesh mirë me komshiun( e ke lexuar teorinë e Davutoglu-t?? - politikë e zero problemeve me fqinjët) se e ke përjetë afër.
    Ndryshuar për herë të fundit nga G.S.Vangjeli : 31-08-2012 më 08:15
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kush te ka thene tyjan mo vangjo se jam i djathte e po mbroj te djathte..
    nuku merrem me ato klasifikime une..

ti sa hyre ne forum o more me mua..

ironik e fyes..

pa u marre un kurre me ty..

pra u nxitove te cfaqesh nje pis burrero..
    dhe ashtu duhet te jesh..

nuk me interesojn fare shkollat e tua..

te fala celules ed ruce ne athine..

se i tyre je..

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •