Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 43
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Ke po krahason me Iranin, Shqiperine apo Greqine?

Amerika ka embargo me Iranin dhe ka nxjerre nje ligj qe u pengon aktivitetin e cfaredo lloji te gjitha bizneseve amerikane ne Iran apo me firma iraniane. As Shqiperia e as Greqia nuk kane ndonje ligj qe ndalon aktivitetin tregtar mes dy vendeve. Me sa duket, si mendjendritur qe je, ti po kerkon qe shteti shqiptar t'iu vere embargo investitoreve te huaj greke ne Shqiperi?
    JO o mendjendrituri i forumit. Por kerkoj qe mos t'u jepen lejet kompanive greke e serbe, por atyre evropiano-veriore. Greqia eshte shtet me politika agresive ndaj teje, dhe hapur e ka shprehur agresivitetin. Mos m'u hiq sikur ke lindur dje.

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    I lini trumpetat e fjalet....

Kondominai eshte nje biznesmen i fuqishem, me televizione e media private, me investime ne fushen e energjtikes, ne fushen e siguracioneve, bankave, ne nafte,.... etj etj .

Eshte me se e ditur qe eshte nje peshkaqen(lojtar) i madh. S'ka problem nga eshte e nga cfare kombesie.

Vetem mendjengushtet gjykojne keq, shtresat e larta s'kane kombesi . Ai qe ka ardhur deri aty, do te thote qe eshte i pergatitur mire takimi. Nuk shkojne Biznesmenet e medhenj si derr ne thes, vene ne levizje "gure " te medhenj.

mire se erdhi..... do hane buke dhe ca te varfer e do ushqejne familjet e tyre.
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    megjithate.. do desha kompani euro-veriore te vine..

nuku na duhet ne vlore nje miliardar grek..
    pak te gerqizuar jan ruceria vlonjate caushore..
    dhe kjo na duhet..
    berisha po qe i zoti te sjelle norvegjez suedez jermane e anglezo amerikano-kanadiane..
    kemi nevoj dhe per kulture pune..

sidomos vlora duhet mesuar te punoje..po ama jo gerqishto baro otrantoisht.. e causho hysni kapoisht .. por gjermanisht.. ndershmerisht.. saktesisht..

dhe keto nuku i ben dot ki karavidhisi a si e ka emrin..

le qe vloren e ka marre lumi e betoni..
    plus jan qelbur si popull e nuku ndreqen më..

..

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin

dhe kjo na duhet..
    berisha po qe i zoti te sjelle norvegjez suedez jermane e anglezo amerikano-kanadiane..

sidomos vlora duhet mesuar te punoje..po ama jo gerqishto baro otrantoisht.. e causho hysni kapoisht .. por gjermanisht.. ndershmerisht.. saktesisht..

..
    Hera e pare qe po flet normalisht. Ne kete postim p.sh. te mbeshtes.

Citim Postuar më parë nga G.S.Vangjeli Lexo Postimin

mire se erdhi..... do hane buke dhe ca te varfer e do ushqejne familjet e tyre.
    Me 150 Euro ne muaj qe paguajn te huajt ne vend lol

Ky quhet skllaverim

Grat ne rrobaqepsi dhe kudo qe punojne per firma te huaja marin jo me shume se 150 Euro.

Ku eshte qeveria ? I bejne ata llogarite se sa para konsumon ky popull sipas tregut qe eshte cdo dite e ne rritje ?

Me vjen te qesh kur mendoj qe nje familje ne shqiperi i duhen te pakten 400 Euro ne muaj per tu ushqyer disi, ndersa keta sjellin investitore qe te skllaverojne kete popull dhe jo ti ngrene mirqenjen
    Revolution 1848

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin

Ky quhet skllaverim

Grat ne rrobaqepsi dhe kudo qe punojne per firma te huaja marin jo me shume se 150 Euro.

Ku eshte qeveria ? I bejne ata llogarite se sa para konsumon ky popull sipas tregut qe eshte cdo dite e ne rritje ?

Me vjen te qesh kur mendoj qe nje familje ne shqiperi i duhen te pakten 400 Euro ne muaj per tu ushqyer disi, ndersa keta sjellin investitore qe te skllaverojne kete popull dhe jo ti ngrene mirqenjen
    ndigjo mer sulejman. nje çek mbas viteve 90.te kishte rrogen 200 euro

ti feudali shqiptar i dashke te rrujtme

Ik futi naj dopjo e drague se nuk je per ket pune ti
    Revolution 1848

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin

dhe kjo na duhet..

Kur të them unë që nuk di çfarë thua........''-di,di,diiiiiiiiiii, nuk jam budalla!!!!''- hidhesh e thua.!!!!!!

Me këto që thua e shkruan......., duket që qenke........

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin

Ky quhet skllaverim

Po more ti Eurostar1, në rregull, të ikin të gjithë investorët e huaj . Dhe pastaj ik të paguhesh nga punëdhënësit shqiptarë.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga G.S.Vangjeli : 30-08-2012 më 07:56
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

Citim Postuar më parë nga G.S.Vangjeli Lexo Postimin
    Po more ti Eurostar1, në rregull, të ikin të gjithë investorët e huaj . Dhe pastaj ik të paguhesh nga punëdhënësit shqiptarë.....
    Nuk po me kupton G.S

Nuk po them qe te ikin investitoret apo te pengohet investimi i tyre ne Shqiperi

Ajo qe une mendoj se eshte e drejte per tu bere nga Politika jone eshte : Te behet c'eshte e mundur qe te terhiqen investitore nga veriu i Europes, nga USA dhe Canada, te cilet kane seriozitet ne investime dhe jane largpames ne investimet e tyre, jo si Turq , Grek, Maqedonas qe kan ber rruge ne Shqiperi dhe pas nje muaji apo dy muajsh, jan shkaterruar .....dhe ..... dhe mbi te gjitha tu vihet dyshemja per pagesat e nenpunesve te tyre dhe jo te shfrytezohen me paga qesharake dhe me kushte pune si te botes se trete.

Kaq
    Revolution 1848

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,446
    Postimet në Bllog
    22
    O njerez te paditur, po ju pyes perseri:

- Nga ndryshon ngjyra apo vlera e dollarit apo euros qe investon nje investitor gjerman nga ai qe investon nje investitor privat grek, turk, arab, izraelit, maqedonas, serb...?

Vetem ne mendjet e njerezve te pagdhendur si puna juaj ekziston nje dallim. Ne realitet, nuk ka asnje dallim. Duhet te mesoni qe ti thoni faleminderit cdo investitori te huaj qe investon ne ate vend, pasi ajo 1$ apo 1euro qe do te investohet ne ekonomine shqiptare, nuk do te investohet ne ekonomine e nje vendi tjeter. Dhe kur keto investime kthehen ne investime te suksesshme dhe nxjerrin fitime, keto fitime ri-investohen ne ekonomine shqiptare per te fituar me shume.

Dhe kur ai investitori i huaj gjerman apo zvicerian shikon qe firma greke apo turke po fiton ne Shqiperi, ajo do te vije ne Shqiperi qe te konkuroje biznesin e asaj firmes greke apo turke. Dhe keshtu lind konkurenca mes bizneseve, e keshtu fitoni ju si qytetare te atij vendi, duke patur sherbime me te mira, me cilesore dhe me cmime me te arsyeshme.

Albo

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •