pershendetje.perhere ne femijet e kemi fajin kur prinderit na ndalojne te shkojme ne shkoll?
pershendetje.perhere ne femijet e kemi fajin kur prinderit na ndalojne te shkojme ne shkoll?
JETA ESHTE NJE VRAPIM ME PENGESA NGA MARTENITETI E GJER NE VARREZA
julka pershendetje
dhe ja kalofsh sa ma mire rreth nesh
flm enkela
JETA ESHTE NJE VRAPIM ME PENGESA NGA MARTENITETI E GJER NE VARREZA
po mire e kane te shkretet prinder,skane cte bejne ndryshe kur femija eshte i prapte, sa ka mendje per shkolle e ka mendje per te nderruar te dashurit apo te dashurat etj.
PRINDERIT TE LEJOJNE TE SHKOSH NE SHKOLLE, AMA DUHET TIA SHPERBLESH PRINDERVE ASHTU SI ATA TA SHPERBLEJNE.
QARTE MS JULKA?
Nuk kam degjuar ndonje rast kur femijet duan te shkojne ne shkolle dhe prinderit nuk i lejojne.Rastin e kundert po!
hi......doja vetem tju thoja.......
te me shkruanit ndonjehere ne adresen time sepse jam e re ne forum..dhe kam nevoje per shoqeri ....
klesta_albi@hotmail.com
ju puth
sonja
write to me always
Se besoj qe te kete prinder te ndaloje femijen per nje jete me te mire dhe pikerisht per shkollen. E di qe ka raste plot por varet ne ca gjendje eshte femija ka femije qe jam shume te prap si vajzat dhe cunat keshtu qe prindi mendon se ky do ishte varjanti me i mire dhe i ndalojne te shkojne ne shkolle.
Te Dua Ty
ndoshta eshte e kot
Por si loti ne sy
nuk te largoj dot
Por do jete shume vone
s'ke per te me takuar mua
Edhe pse ende do te Dua.
:^xhan
pershendetje julka,
hmm prinderit s'te ndalojne kurre te shkosh ne shkolle...ata te detyrojn te shkosh ne shkolle!
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
ashtu eshte goddess mir e the
rrespektet tona per
cdo koleg ne shqiptari
kur ti me don mua
te dua dhe un ty
Krijoni Kontakt