Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 71
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Pas ndryshimit te titullit te temes,nuk kam nevoj te shkruaj asnje koment,po te ishte nga fillimi ky titull ndoshta nuk do ishin edhe keto komente....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    I kujtoj hapesit te temes dhe pjesemarresve ne te se ne Forumin Shqiptar nuk lejohet racizmi i cfaredo forme drejtuar komuniteteve apo grupeve te caktuara ne shoqerine shqiptare. Kjo eshte jo vetem pjese e misionit apo rregullores se forumit, por eshte i denueshem edhe me ligj ne Shqiperi ("Ligji kunder diskiminimit"). Per shkelje te tilla anetare te forumit perjashtohen nga forumi.

Titulli i temes u ndryshua dhe komentet fyese u pastruan nga tema.

Albo

i/e regjistruar Maska e Syze
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Postime
    108
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    I kujtoj hapesit te temes dhe pjesemarresve ne te se ne Forumin Shqiptar nuk lejohet racizmi i cfaredo forme drejtuar komuniteteve apo grupeve te caktuara ne shoqerine shqiptare. Kjo eshte jo vetem pjese e misionit apo rregullores se forumit, por eshte i denueshem edhe me ligj ne Shqiperi ("Ligji kunder diskiminimit"). Per shkelje te tilla anetare te forumit perjashtohen nga forumi.

Titulli i temes u ndryshua dhe komentet fyese u pastruan nga tema.

Albo
    Më vjen keq, por të flasësh për një grup njerëzish nuk është racism. Nuk e kisha me qëllim të keq, përkundrazi ishte thjesht kurioz. Njerzit tregojnë natyrën e tyre më mirë kur kanë anonimitet. Vërtet kishte urrejtje të pabaza diku, por mos harro që një pjesë e mirë e komentuesve këtu treguan tolerancë e dashamirësi dhe aspak racism.

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Jevgjit më sa di unë ,kan ardhur nga India në Evropë ,në Kosovë i quajmë magjup,qergash edhe gabel e ashkali .
    Ketu në Francë ju thojnë Manouche (manush) Gitan (zhitan) ose Les Gens de Voyage (Njërëz të cilet udhëtojnë (nomad) i quajnë edhe cigan ,shumica prej tyre nuk punojnë dhe mirren vetem më vjedhje dhe punë tjera ,bëjnë nje jetë paralele në grupe dhe si për çudi zezaket i urrejnë magjupt edhe pse janë më ngjyrë më të zezë se magjupt.
    Nëse ju themi magjup atyre që jan magjup pse na akuzojnë për racizem apo diskriminim
    ky është realiteti i tyre .

Tani ne duhet respektuar rregullat e F/SH dhe të themi se i duam magjupt,shkit,vehabistat në Kosovë si dhe gjuhët zyrtare ashtu si mielli i magjupes JO JO JO ,unë e ndiej vehten SHQIPTAR në Forumin Shqiptar.

Përshendetje vetem për SHQIPTAR

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Syze Lexo Postimin
    Jevgjit në Shqipëri janë disi të integruar në shoqëri dhe pse vazhdojnë të jetojnë sipas kastave Indiane dhe nuk ka atë diskriminim që mendoni ju. Në vende si Rumania, Bullgaria, jevgjit fajsohen për pothuajse çdo gjë. Në Shqipëri mund të kesh miq jevgj, këtu miku nuk gjykohet nga ngjyra e lëkurës. Sa për shtetin, shteti nuk po mbron dot askënd.

Nuk jam dakort me shume cfare ke shkruajtur siper. Une te them me plot bindje se shumica e lypsve edhe te pastrehe jane evgjit/arixhinj. Pak me intereson se cfare jane ata jane njerez edhe ndiejn si ty edhe si mua edhe duan te mbijetojne si ty edhe si mua. Me vinte keq kur shifja lypsa te tille ne elbasan shumica femij te vegjel nen 10 vjec.
    I LOVE GOD

j&g

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Do pyetur Albo se është nga Përmeti dhe andej gjysmat jan evgjitë.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Syze Lexo Postimin
    Shumë minoritete kanë flamurët e tyre. Ashkalitë e quajnë veten shqiptar, ndaj për flamur mbajnë shqiponjën me dy krerë. Ata flasin shqip, se kanë humbur gjuhën origjinale. Meqë flasin shqip, mendojnë se janë shqiptarë; ata ndihen shqiptarë.

Flamuri i Jevgjve është ky:
    hmmm... intrigues si flamur!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Një shprehje popullore thotë:

Evgjiti kur ka lanë dhe b.ythën e kalamajve me kos, kur i mbarohet del dhe lyp.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    @Brari Nuk ka komunitet Egjiptian në Shqipëri: Jevgjit dhe Arixhinjtë janë e njëjta gjë. Janë të ndarë në shumë emra, por kanë një origjinë. Rezultatet gjenetike tregojnë gjithçka. Gjuha e disave mund të ketë humbur dhe sot flasin gjuhën e kombit ku jetojnë, por gjenetika nuk gabon.
    Brari ka te drejte... Jevgjit dhe Arixhinjte nuk jane e njejta gje... ska nevoje per gjenetike, kjo dallohet me sy..
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

i/e regjistruar Maska e Syze
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Postime
    108
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    hmmm... intrigues si flamur!
    Është simboli "chakra" i Indisë http://en.wikipedia.org/wiki/Chakra "Chakra" përkthehet "rreth", "rrotë" (seksioni i etimologjisë).

Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Brari ka te drejte... Jevgjit dhe Arixhinjte nuk jane e njejta gje... ska nevoje per gjenetike, kjo dallohet me sy..
    Janë kasta, India ka qindra kasta dhe jo një por tre vala migrimi.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •