Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 71
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Une nuk i duroj keta jevgjit qe lypin rrugeve,sidomos ca femra me femije ne krah!

Po qe jane te gerdidtshem jane,,,ca se jo shumica ka qe punojne dhe kane kushte te mira.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mesa mbaj mend une qe ne kohe te Enverit u dhane nje pjese te mire apartments, jevgj e gabele. I kthyen si shpella. Eshte rraca e tille. Low!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Syze
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Postime
    108
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Une i kam ditur se arixhi and evgjit jane ndryshe nejse ne shqiperi ata jane teper te diskriminuar shteti nuk i mbron gjynah! Rruges per ne sarande kishin zene nje fushe edhe benin nje jetese qe te keputej shpirti kasolle te ndertuara me rreze bimesh. ne elbasan i shifje rruges duke lypur kurse ne durres jetonin poshte nje ure. Per mendimin tim jane njerez edhe nuk duhen trajtuar si kafshe!
    Jevgjit në Shqipëri janë disi të integruar në shoqëri dhe pse vazhdojnë të jetojnë sipas kastave Indiane dhe nuk ka atë diskriminim që mendoni ju. Në vende si Rumania, Bullgaria, jevgjit fajsohen për pothuajse çdo gjë. Në Shqipëri mund të kesh miq jevgj, këtu miku nuk gjykohet nga ngjyra e lëkurës. Sa për shtetin, shteti nuk po mbron dot askënd.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Edhe ti po krahason jevgjit me veten tende?! Po jevgjit ne Shqiperi e Kane treguar me kohe qe Jane paraziter. Kane diskriminuar vete veten.
    kane diskriminuar vehten the.....?! gabim e ke!
    edhe ne kohen e diktatures evgjitet apo romet jane konsideruar apo trajtuar si qytetar te dores se trete nga vete rregjimi apo dhe shoqeria ne pergjithsi!

dil po ta mbajti B*** a dhe leviz qofte naten qofte dhe diten me ndonje makine dhuksoze dhe do shikosh se si "evgjitet"bardhosh shqiptar ta vendosin kalloshin ne lule te ballit per te grabitur!!
    hape po deshe nje biznes te vogel apo te mesem pa desh edhe ne mes te kryeqytetit po ta mbajti,dhe do shikosh se si "Evgjitet apo romet bardhosh shqiptar"te futen brenda duke te vendos kalloshin ne gjoks!!
    ke degjuar qe gjithe tregtia e droges dhe prostitucionit ushtrohet nga "evgjitet bardhosh shqiptar"dhe asnjehere nga evgjitet apo romet real qe jetojne ne shqipri!

edhe perkundrejt nje racimi,persekutimi ekonomik ne asnje rrethane magjupet apo gabelet sic ne i quajme nuk bejne xheste te tilla grabitjesh perdhunimesh apo vrasjesh!

prandaj duhet neve si shoqeri dhe qeverit shqiptare qe te kthejn koken me shum per te ndihmuar keto komunitete,te pakte te i mbrojne nga diskriminimi qe ju behet per dite!!

Gjithmone me ty Maska e El0na
    Anëtarësuar
    02-08-2012
    Vendndodhja
    KL
    Postime
    64
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Mesa mbaj mend une qe ne kohe te Enverit u dhane nje pjese te mire apartments, jevgj e gabele. I kthyen si shpella. Eshte rraca e tille. Low!
    Jevgjit jane te ndryshem nga gabelet. Jevgjit p.sh ne Tirane kane mbi 100 vjet qe jetojne duke pasur shtepi private para se Enveri ti pajiste me apartamente.

Disa nga lagjet e vjetra te Tiranes kane qene te populluara me jevgj si p.sh Braka , Mallja e Durrsakeve dhe Mallja e Teneqeve. Jevgjit jane te paster dhe shume nikoqire. Une kam komshinjte e mi qe jane vertete shume te paster.

Ndryshe qendron realiteti me gabelet . Ata perhere kane preferuar te jetojne ngjitur lumenjve e te ndertojne shtepite e tyre si cadra.
    E mira e një kujtese të keqe është se mund të shijosh disa herë të njëjtën të mirë si herën e parë.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Magjypi eshte magjyp,dhe treqind lekur le ti nderroj kot eshte,s'e cfar kan bere ata ne Kosove gjate luftes se fundit,me pas mundesi edhe rrenjen ja u kisha humb....Race e flliqur jane dhe pike....Fara u humbt ishalla...
    nuk perjashtohet mundesia qe edhe ndonje magjyp mund te kete bashkpunuar me serbet ne kohen e luftes se kosoves,sic ka patur dhe plot kosovar te cilet kan bere te njejten gje sikur evgjit apo dhe serbet,akuza keto qe vete kosovaret ja bejne njeri tjetrit edhe sot!!

problemi eshte se kush e ka forcen sot ne kosove..Evgjitet..?jo, jane po vete kosovaret shqiptare te cilet qe nga koha e luftes e deri me sot po punojne dhe veprojne ne dem te ceshtjes dhe pamvarsise kosoves!!

te gjitha ato koncesione qe po i jepen sot ne kohe paqeje Serbise jane fale qeverisjes se deshtuar te politikanve shqiptar te kosoves!!
    Atje ne Mitrovicen e uzorpuar nga Serbet ku banon dhe ti E panjohura,ato struktura paralele dhe barrikada nuk jane ngritur nga evgjit por nga Serbet e mbeshtetur nga qeveritar kosovar!!

i/e regjistruar Maska e Syze
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Postime
    108
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ti qe ke postuar keto links ketu, a e ke lexuar ca palacolliku eshte ai i wikipedias? Apo thjesht i postoni copy paste pa i lexuar fare? Na i nxorren gabelet shqiptare tani madje dhe me flamur me shqiponje dy krenore.
    Shumë minoritete kanë flamurët e tyre. Ashkalitë e quajnë veten shqiptar, ndaj për flamur mbajnë shqiponjën me dy krerë. Ata flasin shqip, se kanë humbur gjuhën origjinale. Meqë flasin shqip, mendojnë se janë shqiptarë; ata ndihen shqiptarë.

Flamuri i Jevgjve është ky:

Gjithmone me ty Maska e El0na
    Anëtarësuar
    02-08-2012
    Vendndodhja
    KL
    Postime
    64
    Nje shoqja ime Kosovare me ka treguar se tradicionalisht Kosovaret kane qene shume raciste ndaj jevgjiterve.
    Urrejtja nuk erdhi si pasoje e luftes por percmimi ndaj tyre ishte qe para lufte.
    Ajo qe Serbet shfrytezuan ishte pikerisht kjo gje. Shfrytezuan injorancen e tyre duke e shkarkuar tek racizmi i verber qe Kosovaret kishin ndaj tyre para lufte.
    E mira e një kujtese të keqe është se mund të shijosh disa herë të njëjtën të mirë si herën e parë.

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Kur lexon disa nga postimet e kesaj teme ''pothuajse'' ndihesh i ''lehtesuar'' qe Shqiperia nuk eshte nje vend i zhvilluar ekonomikisht sepse nuk mund te imagjinosh se cdo hiqnin ''emigrantet'' ne Shqiperi.
    MOS I NDY TEMAT no name

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga El0na Lexo Postimin
    The admiral po te ben nje analogji shume te drejte.
    Nuk mund te pergjithsosh tere jevgjiterit ashtu sikurse nuk mund te pergjithsosh gjithe Shqiptaret.
    So sipas jush njeriu sduhet te kete mendimin/ opinionin e vet , se pergjigja dihet - nuk pergjithesohet asnjehere, eshte e kot te diskutosh ne cdo drejtim . I fusim nje - ska pyll pa derra e ne rregull jemi. Ok!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •