Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Ne vitet 90 jane shitur benxa ne Tirane te ardhura nga zvicra dhe gjermania
    dhe ishin te gjitha te vjedhura.Sot se cfare behet ne Tirane dhe Zvicer nuk e di.
    Makinat e vjedhura gjithmone i fshihen kontrollit ne doganat e porteve.
    Nuk behet fjale te kontrollohen keto benza dhe paguhet takse.
    Keto makina futen ne porte te fshehura ne kargo te medha qe kane mallra te tjera.
    ne vitet 90 makina e vjedhur futej pa problem ne portet shqiptare edhe pa dijenin e policave kishte shme menyra, tani eshte shume veshtire
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Jam dakort vjedhja e makinave eshte bere e veshtire per shkak te sistemeve te sigurise dhe alarmeve
    ne makina.Sistemet e alarmit ne shume raste jane te lidhura direkt dhe lajmerojne policine ne largesi.
    Kontrolli ne porte dhe pika doganore eshte shume i forte.
    Megjithate vjedhjet vazhdojne te kryhen nga kosovare ne gjermani dhe zvicer ashtu sic kryhen sot ne amerike nga grupe rusesh dhe kinezesh qe vjedhin benxa,lexus etj dhe i kane derguar makinat ne Afrike te jugut,Amerike latine dhe deri ne Kine dhe japoni dhe i kane shitur andej dhe nxjerre fitime kolosale.
    Si eshte arritur kjo?
    Organizim i nje grupi ekspertesh hajdute qe dine se si te caktivizojne sistemet e sigurise dhe alarmit neper makina,Dine si te vjedhin pa u kap dhe eksperta te tjere te eksportit qe dine si ti kalojne makinat pa u diktuar dhe cojne per shitje deri ne Rusi dhe Japoni..
    Nje kinez kryetar i nje grupi vidhte makina te reja ne Nju York dhe conte makina te vjedhura dhe i shiste ne Kine dhe Japoni dhe beri fitime te medha.Me vone u kap.Gjithashtu edhe ruset.
    Vjedhjet vazhdojne edhe sot qe po flasim.
    Blla blla blla kot...si gjithmone!!!

Ajo qe eshte e sigurte ne kete lajm eshte se HAJNAT JANE NGA SHQIPERIA.

Ajo qe eshte spekulim ne komentet tuaja eshte se MAKINAT E KOSOVAREVE JANE TE VJEDHURA NGA ANA E KOSOVAREVE DIKU JASHTE.

E para perben fakt (autoret dihen me emra e me mbiemra), ndersa e dyta perben spekulim shume te ulet, sepse nuk ke fakte se keto makina ishin makina te vjedhura nga ana e Kosovareve.
    Sipas logjikes tuaj, qe vetem logjike nuk eshte, secila makine e Kosovareve eshte e vjedhur, sepse dikur ne vitet '90 Kosovaret na paskan qene te njohur per vjedhjen e makinave!!!

Pse ha mut kur bureku kushton vetem 70 cent?
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 08-09-2012 më 18:34

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    O katunar knuckle head ,faktet kane qene ne policine e Tiranes me emra hajdutesh nga Kosova ne Gjermani dhe Zvicer qe merreshin vetem me vjedhje makinash.Emrat e tyre jane ne dosjet e policise se disa qyteteve kryesore ne Zvicer dhe Gjermani dhe Ambasaden Shqiptare te (nuk po e permend emrin) ku nje komshiu im ka punuar. Pa folur per drogen dhe pislliqe te tjera trafiku qe shkojne deri ne Turqi.Shume makina te vjedhura nga kosovaret jane shitur edhe ne Turqi.
    Mos fut hundet dhe posto budalliqe kur di nje xhek shit,Idiot
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 08-09-2012 më 18:53
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Nje gje nuk kuptoj une: Ku eshte ndryshimi nese hajduti ishte Kosovar, Shqiptar apo Amerikan ? Per mua hajdutet dhe kriminelet nuk perfaqsojne shtete apo popullata....ata jane thjesht kriminele dhe ngado qofshin dhe kushdo qofshin , duhen denuar
    Revolution 1848

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    O katunar knuckle head ,faktet kane qene ne policine e Tiranes me emra hajdutesh nga Kosova ne Gjermani dhe Zvicer qe merreshin vetem me vjedhje makinash.Emrat e tyre jane ne dosjet e policise se disa qyteteve kryesore ne Zvicer dhe Gjermani dhe Ambasaden Shqiptare te (nuk po e permend emrin) ku nje komshiu im ka punuar. Pa folur per drogen dhe pislliqe te tjera trafiku qe shkojne deri ne Turqi.Shume makina te vjedhura nga kosovaret jane shitur edhe ne Turqi.
    Mos fut hundet dhe posto budalliqe kur di nje xhek shit,Idiot
    O detektiv leshi, te kam thene, keto badallalliqe shko shiti tek ata bythzinjte e lagjes qe te marrin per te zgjuar.

Ato makina qe jane vjedhur dhe jane shitur per skrap per nje grusht lek jane kryesisht makina te emigranteve te cilet kane mundesi qe te bejne pushime shumefish me te mira dhe shumefish me te lira se ato ne Shqiperi, por qe te djegur nga malli per atdhe, si emigrant qe jane, percaktohen qe te kalojne pushimet ne Shqiperi. Emigrantet tashme jane kryesisht te sistemuar, arsimuar, integruar...dhe makinat e tyre jane te paguara me djersen e ballit.

Nje njeri me dy fije mend ne koke dhe me pak dinjitet duhet te denoj keto akte te shemtuara e jo te shes pordhe duke tentu qe te minimizoj krimin e faktuar duke e mbulu me spekulime idioteske nga me te uletat.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Per 30 mije lek te qelbura.
    Ste lene barbaret maloke shqiptare per qamet.
    Mire tu behet kosovareve.
    Kane alanet plazhe ne kroaci e ikin hane m...kot be shqiperi ku edhe femrave u bien ere sqetullat . Lol
    Ka shtete 100 here me te lira se plazhet-halete e durresit e kavajes.

Habitem sesi prape zgjedhin po te njejtat destinacione!!
    Krruhen vet, me pak fjale.

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Per 30 mije lek te qelbura.
    Ste lene barbaret maloke shqiptare per qamet.
    Mire tu behet kosovareve.
    Kane alanet plazhe ne kroaci e ikin hane m...kot be shqiperi ku edhe femrave u bien ere sqetullat . Lol
    Ka shtete 100 here me te lira se plazhet-halete e durresit e kavajes.

Habitem sesi prape zgjedhin po te njejtat destinacione!!
    Krruhen vet, me pak fjale.
    Nuk e di se si te mbajne akoma Moderator ty ? Rregullorja e forumit, qe ti e shkel me dy kembe thote qe : Ndalohen rracizmat dhe ofendimet.

Ti ne cdo postim qe ben, e vetmja shprehje eshte Maloket .

Te uroje qe:

Te qelloje nje dhenderr Malok me dy pellemb mustaqe dhe ta mbushe shtepine me Maloke te vegjel
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    O detektiv leshi, te kam thene, keto badallalliqe shko shiti tek ata bythzinjte e lagjes qe te marrin per te zgjuar.

Ato makina qe jane vjedhur dhe jane shitur per skrap per nje grusht lek jane kryesisht makina te emigranteve te cilet kane mundesi qe te bejne pushime shumefish me te mira dhe shumefish me te lira se ato ne Shqiperi, por qe te djegur nga malli per atdhe, si emigrant qe jane, percaktohen qe te kalojne pushimet ne Shqiperi. Emigrantet tashme jane kryesisht te sistemuar, arsimuar, integruar...dhe makinat e tyre jane te paguara me djersen e ballit.

Nje njeri me dy fije mend ne koke dhe me pak dinjitet duhet te denoj keto akte te shemtuara e jo te shes pordhe duke tentu qe te minimizoj krimin e faktuar duke e mbulu me spekulime idioteske nga me te uletat.
    Ti je nje cope HUGE IDIOT,per ty bota eshte nje tufe emigrantesh qe marrin makina me lease dhe paguajne,djersa e ballit duke punu dhe chasing nickle and dajms ne Piza dhe ato lajmet krap qe gjemojne krimin e ca kalamajve rrugesh.
    Realiteti eshte me i gjere dhe ate qe postova kishin te benin me krimin e organizuar nga kosovare ne Gjermani dhe Zvicer me shtrirje aktiviteti deri ne kosove maqedoni shqiperi dhe Turqi.
    Se cfare vjedhin dy Lacjane ne plazh te Durresit nobadi gives a flying fak se eshte nje hic krahasuar me vjedhje dhe shitje makinash benz nga grupe vjedhesash profesioniste.Pse e shkruajne ate fjalen luksoze ,dikush punon ne piza me benz luksoz lol.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 08-09-2012 më 19:41
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Meqenese jemi te kjo tema e shitjeve skrap.
    Te ben pershtypje qe grumbullusit e materialeve
    skrap pranojne dhe paguajne per mjete te vjedhura.
    Grumbullusit e ketyre mallrave duhet arrestohen
    dhe futen ne burg,per blerje malli te vjedhur dhe
    bashkepunim ne krim.
    Ne raste te tilla eshte e dukshme qe eshte bere vjedhje
    dhe mos raportimi i ketyre vjedhjeve nga firmat
    grumbulluse eshte krim.
    Per raste grumbullimi makinash
    Firma qe grumbullon makina per skrap duhet te kontrolloje
    per numrin e shasise se makines qe do shkoje per skrap si dhe dokument
    pronesie qe personi qe ka sjelle makinen
    te vertetoje qe makina eshte e tij.
    Parlamenti duhet te krijoje ligje te vecanta per te parandaluar vjedhjet
    e materialeve qe shiten si skrap.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 08-09-2012 më 20:30
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Ti je nje cope HUGE IDIOT,per ty bota eshte nje tufe emigrantesh qe marrin makina me lease dhe paguajne,djersa e ballit duke punu dhe chasing nickle and dajms ne Piza dhe ato lajmet krap qe gjemojne krimin e ca kalamajve rrugesh.
    Realiteti eshte me i gjere dhe ate qe postova kishin te benin me krimin e organizuar nga kosovare ne Gjermani dhe Zvicer me shtrirje aktiviteti deri ne kosove maqedoni shqiperi dhe Turqi.
    Se cfare vjedhin dy Lacjane ne plazh te Durresit nobadi gives a flying fak se eshte nje hic krahasuar me vjedhje dhe shitje makinash benz nga grupe vjedhesash profesioniste.Pse e shkruajne ate fjalen luksoze ,dikush punon ne piza me benz luksoz lol.
    Prap me i zgjuti i lagjes nder bythezinje.

Mer kokrra e gomarit, krimi nuk justifikohet. Une nuk te fjesoj ty por baben tend qe te ka leju me u shoqeru me bythzinje. Vetem logjika e absorbuar nga ata e lejon kete menyre te justifikimit te krimineleve.

Nese kosovaret kane vjedhur makina ne Gjermani, ju i keni shitur motrat tuaja ne semaforat e rrugeve te Italise. Por kjo teme nuk ka te bej as me ate se cfar kane bere kosovaret ne vitet '90 e as cfare keni bere ju. Kjo teme ka te bej me makinat e vjedhura te kosovareve ne vitin 2012 nga vellezerit shqiptare , ne Shqiperi, dhe shitja e tyre per skrap. Po deshe denoje krimin, po deshe mos e deno...vetem detektiv leshin mos ma bej se nuk te duroj dot. Detektivin ik beje me bythzinjte, ku je mesu. lol

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •