Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Ti dili zot sa te mundesh, po ata hoxhallare kan shku me bo vizit ne nje vend ku ka statuja te shejteve, ne nje vend ku i behet Zotit shok, ne nje vend ku i luten nenes se Zotit dhe birit te tije, ne nje vend ku i luten shejtit ndue
Bjeri topanit ti Xim bashk me hoxhet dhe myslimant e tjere qe kan shku atje.
A thue ke shku edhe ti
Muhamedi i pat rxue me shkop statujat e ju po na i vizitoni hahahha
Hajde pasues te profetit hajde
Revolution 1848
Mos u merrni me shifra qe dihet fare mire qe jane genjeshtra.
Ata qe shkojne atje jane muslimane e te krishtere injorante e cope cope qe cojne breke e kanatjere me shprese se do i sjelle mbaresi.
kur ju themi se ne muslimanet jemi tolerant, dhe ajo qka po ndodh ne media eshte thjesht propagand kunder muslimaneve ju nuk po besoni!
edhe hoxh Mazllam Mazllami tregon respektin qe ka per nje prift te nderuar
P.S nga ata 60%shi shumica e bejne per hater vellezerve shqiptar, por ka edhe nga ata qe e bejne thjesht si shenj respekti apo tolerance. p.sh: une dhe disa koleg musliman per shenj respekt kemi vizitu nje kishe ne nje ceremoni qe eshte mbajtur ne prizren e organizuar nga shqiptaret, thjesht te ju mbushim numrin per inate shkive asgje me shum.
Nese me ipet mundesia te kaloj neper laq edhe une do ta vizitoj por nuk do ju perkulem statujav dhe varrezav ,jo vetem kishen e laqit por edhe qdo faltore tjeter te qfardo besimi koft edhe ato serbe dhe greke ,dhe qdo kush qe me ben ftes per te viyitu kishen une nuk do ta refuzoj edhe pse jam praktikus i islamit
Muhamedi a.s. ka qen shembelltyr per te gjith njerzimin per rrespektin qe ka tregu ndaj njeriut ,kurr Muhamedi a.s. nuk ka rrezu kish e as statuaja ne kish dhe asnje faltore te besimeve tjera ai kurr nuk ka shaktrru kish por edhe i ka urdheru ushtaret musliman qe kishat sinagoget te mos i prekin poashtu edhe prifterinjet te mos i prekin , ndersa xhami ka rrezu edhe idhuj ne xhmi i ka shkatrru por asnjeher ne kish
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ximi_abedini : 25-08-2012 mė 13:43
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Pikerisht Tori
A te kujtohet kur te thash qe mos u ngaterro me whabet e forumit ?
Shikoje se si e mbrojne paturpsine e psudomyslimaneve.
Po ti hy te sjell ajete per keto ndalesa, ximi dhe whabet e tjere pa diskutim qe do vazhdonin ti binin topanit kot me kot per te mbrojtur teorit e tyre qe gjoja atje kan vajtur per rrespekt reciprok fetar apo ku di une se cfar ngaterron ximi.
( Sipas Islamit )
Ku ka rrespekt me ata qe i bejne shirk Zotit ? Me ata qe thone se Zoti ka femije dhe nene ?
Ku ka rrespekt per kristjanet qe perkrahin USA-n qe i vrane liderin shpirtror ximit osama bin legenin
Ku ka respekt per kristjanet qe thone se Muhamedi nuk ekziston ?
Une se di sa i paftyre eshte ky ximi qe del e na derdellit ketu qe gjoja i don fort te krishteret.
Ximi !qe ne cdo teme perkrah fustanellat afgane dhe shan shqiptaret apo mbar boten kristjane
Xim afgani, ti dhe cifti yt ne forum e kudo, me sjelljen dhe shprehjet e juaja dhe me veprimet qe beni, e keni bere fen Islame te papranueshme per nje mase te gjere.
Revolution 1848
..............
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 25-08-2012 mė 18:01
Feelings change - memories don't.
Nuk ka ngel shqiptar pa shkuar se sic e permende dhe ti e shikojne si vend i mire. Ata qe shkojne nuk jane fare musliman, po ashtu deklarohen edhe pse nuk dine asgje per fene islame. By the way, mami me tha dje qe kishte qene me shoqet e punes te kisha e Lacit . Kishin vajt thjesht per kureshtje meqe i ka dale nami ne tere Shqiperine si vend i mire.Mami im nuk eshte fare besimtare.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 25-08-2012 mė 18:02
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt