Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 32 prej 32
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Për: Denoncim tronditës: Ja si ndahen milionat mes njerëzve të Ritvan Bodes në dogana

Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Ore ti une nga qe kam ide te mira jam pronar 2 binzesesh ne moshen 26 vjecare . Flmnderit por nuk kerkoj pune , une jap pune

P.S jam dakort qe ky faji nuk eshte vetem i Berishes , por i shoqerise Shqiptare ne total keto 2 dekadad e fundit . Ketu ke te drejte
    2 biznese i ke dhe e shan berishen>
    shikoje c`fare ka per te bere edi rama. do te beje te ikesh prape ne greqi. e kam sinqerisht. komunistet jane njerez pa fe dhe pa shpirt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Për: Denoncim tronditës: Ja si ndahen milionat mes njerëzve të Ritvan Bodes në dogana

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ik kerko ndonje vend pune, mos u mer me ne. sepse paske ide te mira. dhe harroje berishen sepse korrupsioni nisi me qeverine e majte te nanos, vazhdoi rendshem nga bashkia e tiranes me ne krye edi ramen; u profesionalizua nga kryeministri ilir meta dhe nuk u luftua dot as nga sali berisha.
    ne fakt tirana eshte sa nje lagje e romes. rregulli vihet vetem me dy police, pa i ngrite fare rrogat.
    Korrupsioni filloi rendshem qekur ra busti i xhaxhit.

Ishte Berisha ai i pari ai i cili jo vetem moli shtetin por edhe popullin. Te gjithe ata qe ishin prane pushtetit gjate kohes se firmave piramidale u bene MILIARDERA e sot kane pallate, prona, vila, gazeta, media, etj etj etj etj etj. Shume te tjere u zhduken ne 1997 jashte shtetit pre tu rikthyer ne prapaskene prapa emrave fallco te biznesmeneve te fuqishem te huaj te cilet do te kryenin investime te papara ne Shqiperi sapo te merrnin tokat per nje Euro.

Nuk e di sa % e antareve te forumit kane shkuar jashte shtetit per te punuar dhe jane rikthyer me miliarda pound dollare apo euro per te investuar ne Shqiperi...

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •