Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga c0d3r Lexo Postimin
    Doganieri që denoncoi me emra rrjetin korruptiv në doganat shqiptare, duket se është arratisur nga vendi. Një burim afër tij, i tha gazetës TemA, se Urim Gjata, të cilin ne tentuam ta kontaktojmë sot, është arratisur drejt Brukselit, pas kërcënimeve që ka marrë lidhur me denoncimet e tij.

Një intervistë e gjatë me emra konkret zyrtarësh të korruptuar dhe raste konkrete, u botua fillimisht në gazetën Telegraf dhe më pas në gazetën TemA.
    Oficeri i doganave shqiptare të Kapshticës, Urim Gjata, zbardh me imtësi, me fakte, me emra, gjithë skemën e zhvillimit të kontrabandës së mallrave, duke pohuar se çdo doganier është i detyruar nga shefi i tij, që çdo mëngjes, të paguajë taksën e ryshfeteve, 50 euro, si edhe atë çdo muaj, që është 300 euro dhe zbardh edhe sesi ndahet fitimi i përfituar nga ndihmesa e çdo doganieri në lejimin e kontrabandës.

Nga dogana e Kapshticës, sipas tij, u lejua të kalojë një autobot me naftë të pastër, por në doganë, u deklarua që ka kerazinë, dhe shteti humbi 15.000 euro, nga mospagimi i taksës.
    Kuptohet. Ajo shumë prej 15.000 euro, që shteti humbi nga mospagimi i doganës, u nda në shuma të caktuara, te drejtuesit e policisë, doganës, antikontrabandës dhe ndoshta edhe më lart.
    Prej atij moment doganieri nuk mund të kontaktohet më. /gazetatema/
    Pasi spiunoi tere shoket ne Greqi.
    Pasi vodhi sa mundi ne dogane
    Pasi peshtyu edhe pjaten ku kishte ngrene
    Tani kerkon te ndihet edhe si i persekutuar.
    Nje faqezi e pis njeri nga ata qe bejne pis ngado qe shkojne.....
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Po shume e drejte. Shumica e atyre qe bejne publike keto skandale nuk i bejne se ja ndjen shume per korrupsionin por sepse ngelin te pakenaqur nga marreveshjet e pista qe bejne vete.
    Nuk ka njeri ne Shqiperi qe mosni dije keto palacolleqe.Shume prej militanteve te PD-se dhe PS-se shperblehen me nje post si doganier pak rendesi ka se sa klase shkolle ke.

"ENIGMA" Maska e c0d3r
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Memedhe
    Postime
    88
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Eshte bere e modes tani ne Shqiperi, qe kur njerezit e administrates te korruptuar e ndjejne qe ligji u ka zene bishtin, keta bejne deklarata te tilla bombastike si per te thene: "Une jam i korruptuar dhe kam bere korrupsion, por nuk e kam bere me dashje, fajin e ka Ritvan Bode e Sali Berisha!"

Albo
    Ne shenje rrespekti per postimin real do deshiroja ta mbyllnit kete teme. Nuk kemi ca diskutojme me! Kjo eshte pergjigja e duhur dhe definitive.
    Best File compression around "DEL *.*" = 100% compression

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Ne shenje rrespekti per postimin real do deshiroja ta mbyllnit kete teme. Nuk kemi ca diskutojme me! Kjo eshte pergjigja e duhur dhe definitive.

Meqe e the ti ashtu duhet te jete. Gjithsesi vazhdo lepihu se te vjen per shtat mesa duket.

"ENIGMA" Maska e c0d3r
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Memedhe
    Postime
    88
    Citim Postuar më parë nga Dito Lexo Postimin
    Meqe e the ti ashtu duhet te jete. Gjithsesi vazhdo lepihu se te vjen per shtat mesa duket.
    10 vjet ne Dogane ky, e para 10 ditesh e kuptoi qe po behej korrupsion e !? Kthelljohu o Dito! Hih
    Ndryshuar për herë të fundit nga c0d3r : 26-08-2012 më 08:30

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    10 vjet ne Dogane ky, e para 10 ditesh e kuptoi qe po behej korrupsion e !? Kthelljohu o Dito! Hih

Ndryshuar për herë të fundit nga c0d3r : 26-08-2012 më 14:30. Kot te pyes pse e ndryshove komplet tekstin e meparshem

Per ate qe ka dy pare mend nuk e ka te veshtire te gjeje se kujt po i lepihesh, dhe une skam ndermend ta vazhdoj gjate me ty, shnet

"ENIGMA" Maska e c0d3r
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Memedhe
    Postime
    88
    Citim Postuar më parë nga Dito Lexo Postimin
    Per ate qe ka dy pare mend nuk e ka te veshtire te gjeje se kujt po i lepihesh, dhe une skam ndermend ta vazhdoj gjate me ty, shnet
    Albos mo hahaha Albon e kam bere per hekura ne tema te tjera, por ketu ai ka te drejte, per mua ka, per ty ndoshta s'ka. S'ka lidhje pse ti lepihem kujt, esht pa interes lepirja, pastaj un spunoj llapist ke posta.
    Ai thot nje te vertete por ka qene vet i korruptuar, domethene vet i korruptuari tregon korrupsionin por jo ne ato stade qe e tregon ai. Kjo esht ideja. Cka per lepirje ktu. Nuk ngel me gje per te diskutuar thashe. Ti po ke mendim tjeter kundershtoje. Postimin e ndryshoj, varet c'kisha shkruar gabim.

Uuueeeee

Nuk ma kishte mar mendja qe ne doganat Shqiptare ka korrupsion

Do jete ndonje gabim se s'ka mundesi
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Keto qe denoncon personi ne fjale jane leket per ''kafe'' dhe shpenzimet e dites.
    Imagjinoni 4 - 5 konteinere me cigare te kategorise se pare qe zhdoganohen si per kategori e trete ose nuk zhdoganohen fare. 50 - 60 mije euro per cdo kontainer,beni llogarite vete,ndersa ky merret me rrobat kineze.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Mos e shaj or taj se asht malok nga katundet tona ! E kena bash nga "fshati" i Sal Bajraktarit e nuk nihemi mire kur na thone se zgjedhim pikerisht njerez hajna dhe te pabese ne kry te "shtetit" !

Po t' nigjova edhe i here , kam me ta vu tritolin bash ke shpia dhe kam me t' perjashtu edhe nga Partia ! Ha...ha...ha...

Po pse e vrisni mendjen ....Ky eshte "shteti" (mafia klanore) shqiptar ! Cfare ka cudi ketu ?

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •