Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 57
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Devil Advocate

Sa po ju pagujne mor qe dini ti mbroni kaq mire keto funderrina homo sapiens ?
    20 cent per nje postim ne forume te ndryshme.
    300 euro,nje shkrim pro Wehabist ne mediat shqiptare.
    300 euro te ardhurra te rregullta mujore neqoftese jeton dhe vishesh si taleban.
    100 euro shtese per gruan e mbuluar.
    Parat i merr nga njerezit rreth Shefqet Krasniqit,edhe ate pa vonese.

Fondi bankar qindra milion petro dollaresh ( e formuar nga Arabija Saudike ) dhe selija ku drejtohen te gjitha aktivitetet e Wehabisto - Talibaneve per Europen gjindet ne Wien te Austrise.( Ndoshta Nuh Musa eshte drejtues atje ne Wien ).

Kete e ke nga burime mir te informuara.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 24-08-2012 mė 09:32
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ia ke mbajt qirin ti pa doreza,duhet te behesh vetvetiu monoton nga fjalet e njejta qe shprehesh,le nam o njeri le nam

Tori

Gjithnje ke mbajtur nje distance nga llumi islamik i forumit. Ke pasur postime me vlere dhe i je permbajtur etikes njerzore

Te pakten ti mos u perziej me keta whabet e forumit , qe Islamit ti ngeli dinjiteti qe i takon
    Revolution 1848

Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Arabia eshte gjithmone vendi qe merret si etalon dhe mburret sikur atje islami ka bere vetem njerez te ndershem dhe te kulluar . Kurse une e hapa temen qe te shihni dyfytyresine dhe hipokrizine , kalbesiren e tyre , perversitetin e fetareve , turizmin e tyre seksual ne vende te varfera , si dhe vuajtjen e popullsise se thjeshte , ku edhe ne gjume nuk ndihen te lire , ku femrat jane skllave dhe u duhet te emigrojne per te bere nje jete njeriu , ku krimet seksuale jane ne nivel shume te larte , dhuna e gjendur kudo .

Talebano vehabistet , jane shume te shkathet per te kritikuar sistemin demokratik te shoqerive njerezore perendimore . Por ja ku eshte Arabia me diktaturen e saj fetare qe nuk ofron asgje me te mire , perkundrazi , ofron mesjete si ne dhune e ne krime e si ne injorance .

Ja shembulli i kulluar i familjes islame : Arabia Saudite ėshtė gjithashtu vendi i parė nė Golf - dhe i dyti nė botėn arabe - pėr sa i pėrket divorceve, me 60% tė martesave qė dėshtojnė.
    Pėrshėndetje daniel00,
    kėtė sqarim do tė ishte dashur ta bėje para se ta postoje shkrimin kryesor qė t'i orientoje lexuesit pėr qėllimin...
    Edhe titulli do tė duhej tė ishte ndryshe: Arabia islamiste djep i ... ( t'i pėrmendje ato "virtytet" e tyere )

respekt,

P.S. Sa mė larg vendit tonė kjo farė....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 24-08-2012 mė 10:10
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    E shipetare bre,ngelet Forumeve duke ofenduar njeri tjetrin.

Dua qe vetem te themese kjo me beri pershtypje)
    C'rendesi ka se s'eshte i bukur ai tipi,mjafton te jesh i bukur ti qe ofendon nje njeriu tjeter per nga pamja fizike (gje qe nuk mvaret nga ne)
    ai,dhembet edhe mund te mos i ket lare por ndoshta ngjyren e kocit e ka te tille..

C'fare fare duhet ti thuam kombit Shqipetar,ku vetem pse je musliman po trolite ne deren e ndonje Papa-s s'te hapin deen,pamvarsishte se ke Nje kombe me ate..

Gjithe kjo urrejtje,gjith ky ofendim,njeriu qe eshte njeri,nga vete logjika e vete,nuk e ofendon fen e tjetrit,sepse c'do kush ka bindjen e vete,dhe si mendoni ju,me ofendime mund te arish qe nje person te largohet nga feja qe ka e ti bashkangjitet ne nje fe tjeter..

Me te cuditshem fara e Shqipetareve del ne kete raste,sepse askush nuk shikon veten,por te tjeret..

Mire mbetshi Shqipe Mali
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 24-08-2012 mė 10:11
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    Dua qe vetem te themese kjo me beri pershtypje)
    C'rendesi ka se s'eshte i bukur ai tipi,mjafton te jesh i bukur ti qe ofendon nje njeriu tjeter per nga pamja fizike (gje qe nuk mvaret nga ne)
    ai,dhembet edhe mund te mos i ket lare por ndoshta ngjyren e kocit e ka te tille..
    Tipi me dhemb te palare dhe me pamje si gargamel,eshte autoriteti me i larte ne arabine Saudite.Sponzorues i Wehabizmit.
    Ky tipi me dhemb te bukur keshtu deklaron, para disa kohe: "te gjitha kishat duhet shkaterruar ne gadishullin arabik..."
    A ka rendesi kjo,pervec sponzorimit te wehabisteve shqiptare qe vie nga ky shtet ?

Ju mbyti malli per talebanet wehabist...keshilloni te pakten ti pastrojne dhembet dhe gojen e tyre te ndyre !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 24-08-2012 mė 10:50
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Tipi me dhemb te palare dhe me pamje si gargamel,eshte autoriteti me i larte ne arabine Saudite.Sponzorues i Wehabizmit.
    Ky tipi me dhemb te bukur keshtu deklaron, para disa kohe: "te gjitha kishat duhet shkaterruar ne gadishullin arabik..."

Ju mbyti malli per talebanet wehabist...keshilloni te pakten ti pastrojne dhembet dhe gojen e tyre te ndyre !
    mire paska thene,pse qenkeni hutuar,eshte normale ajo,c'ben kisha aty

p.sh me thoni ne Izrael a ka ndonje xhami ? (ne mso gabofsha izraeli eshte qendra e Krishterizmit apo)

ps/ nuk eshte duke na mbytur malli,se per kete gje duhet te takosh ose te njohesh dikend,por thjeshte jan mendime te lira qe ne duhet ti shprehim,sepse eshte cudi se njerzit bejne me keq se kafshet sote,

sa per ti keshilluar s'eshte e nevojshme mendoj,se ata jan populli me i pasur ne bote,mendoj se edhe brushat duhet ti ken nga arri
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin

(ne mso gabofsha izraeli eshte qendra e Krishterizmit apo)

Kush e mbron Islamin

Hebrejt kane te njejtat pershtypje si per myslimanet ashtu dhe per kristjanet. Thjeshte nuk duan ti shohin me sy. Per ta Jezusi dhe Muhamedi jane vetem perralla inekzistente

Do ndonje leksion tjeter apo me shume se kaq nuk te mban truri
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin

Kush e mbron Islamin

Hebrejt kane te njejtat pershtypje si per myslimanet ashtu dhe per kristjanet. Thjeshte nuk duan ti shohin me sy. Per ta Jezusi dhe Muhamedi jane vetem perralla inekzistente

Do ndonje leksion tjeter apo me shume se kaq nuk te mban truri
    Kete gje e kam ditur,keshtu qe ne kete raste trurin ekam te lire,na thuaj naj sen tjeter,sa per ta mbushur hapsiren e zbrazur

trurin dhe zemren mund ti kem te vogla,por me mmjaftojn per 4 gjera:

Zoti ime eshte Allahu,
    Profeti ime eshte Muhamedi a.s
    Feja ime eshte Islami
    Libri ime eshte Kur'ani- per asgje tjeter s'me duhen

per gje tjeter s'me duhet,ska vend aty per lloj lloj kukulle me Emrin Mari,ose lloj lloj metali ne form kryqi

tung tung Milet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 24-08-2012 mė 11:05

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Ia ke mbajt qirin ti pa doreza,duhet te behesh vetvetiu monoton nga fjalet e njejta qe shprehesh,le nam o njeri le nam
    Nete, nese ndihesh e ofenduar ti, per ate qe i kam cekur ato jane fjalet e Kur'anit!!! Pejgamberi Alejhi selam ishte pyetur se A do te arrijme tek grate tona ne xhennet Tha: njeriu do te arrije gjate dites deri tek 100 virgjeresha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pa_doreza2 : 24-08-2012 mė 11:08
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •