Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Vajza e Millosheviçit:

....

"Babai im ishte më i miri për të gjitha. Këtë e kam parë fare qartë. Por, fatkeqësisht këtë e shihnin dhe të tjerët. Them "fatkeqësisht" sepse dhuntitë e tij superiore gjeneronin diçka si zili tek të tjerët, madje edhe urrejtje. Një gjë e tillë në histori ka ndodhur gjithnjë", shprehet Marija.

Më tej, ajo vlerëson se vendet e Ballkanit duhet të shqetësohen pasi "Shqipëria e Madhe" po bëhet realitet, ndërsa insiston se Millosheviç u vra nga ajo çka e cilëson "Rendi i ri botëror".

Sipas Marijës, ekziston "Deklarata Islamike" e Izetbegoviqit dhe këtë dokument duhet ta lexojë kushdo që i intereson paqja në botë. "Në të kundërt, do të bëhet vizionare nëse nuk ndalohet. Dhe kur flasim për vizione, karta e Shqipërisë së Madhe duhet të shqetësojë të gjithë popujt e Ballkanit të jugut, pasi të gjithë duhet të dinë se në realitet nuk ekziston Serbi e Madhe, ama po bëhet realitet Shqipëria e Madhe", këmbëngul Marija.
    no comment!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Nano ne Kreta ka then, edhe per nji kohe shqiptaret e Kosoves duhet ta ken Beogradin kryqytetin e tyre..taman ne kohen kure serbis i duhej qe Kosova si problem politik te mos diskutohej ,disi te jet jasht fokusit evroamerikan.Kete e kom degjuar me vesht e mi.Te gjith politikanet shqiptar disi e kan mar me lajka shkaun ,perveq Aleksander Meksi kur priti ate shkaun qetnik Abramovic ,ulur ,as qe u ngrit vendi... hallall Meksit.Kte te dytin e kom pa me syt e mij.Shqipria e madhe mos shqetson as ken, as te gjall e as te vdekur perderisa shqiptaret nuk i shqetson as e Vocla.dhe Arta Dade e kom nie e pa kure i tha Trajkovickes ,se ndihet mir tek sa po vizito manastiret e kultin serb, duke harruar se ato i kan takue popullit siptal-Alban..madje e kom pa duke u perqafuar e pershendetur me puqje(puthje)si trjkovitet me ate shkingabele.Pra mos u merrrni se qa thot vajza e djali i Milloseviqit ,po pysni Tosin ,nese si ka henger fjalet.Ate e keni te gjall,madje deshet edhe sipas porosis dhe lutjeve te po asaj shkine nuk ja beri Zoti nasim krytarllekun duke mos ia perfill lutjet Markut e Maries dhe duke u zhgenjye juve se I Madhi Tosi nuk u be Klytar..hyra mo lexu po thash hajt tja dha nji shati,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga urtesia Lexo Postimin
    Deshmitare shume te besueshme paske mare per baze. Tani e kuptova prej nga rrjedh fjala e urte popullore: " qeni eshte miku me besnik i njeriut" prandaj kjo kuder e bije qeni qenka ajo qe ju i besoni dhe ketu na e prezentoni si te sinqert. Pune e madhe cfar thote nje kuder qeni si vajza e millosheviqit. 700 nano e berisha jane me te mira se pjella e milloshit. - A nuk u hapen depot e armatimit me 1997 kur kosova u pajis me arme ? - a nuk i hapi shqiperia kufijte ane e mbane per shqipetaret e kosoves? - a nuk doli me deklarate pandeli mnajko: perderisa prishtinba eshte vija, tirona eshte prapavija? - a nuk agjitonin ambasadat e po kesaj shqiperie neper bote, per ceshtjen e kosoves>? - ...... - ...... - ...... A nuk eshte turp qe edhe sot e kesaj dite viset e ndara nga trojet shqipetare nuk flasin gjuhen e paster shqipe? - a nuk eshte turp martesat dhe familjet qe po behen sot me serb? - a nuk eshte turp qe nderi i femres shqipetare po shitet neper shtepia publike ? - a nuk eshte turp qe nje pjes bukur e madhe e rinise shqipetare ne kosove kane kaluar ne narkoman; Nese Nano ka thene se kosova eshte pjese e brendeshme e jugosllavise e jo e serbise, ateher: si nuk ju vjen turp qe komandantin legjendar te ushtrise se famshme UCK e late te vritet dhe te luftonte vetem me gra dhe femije, ku ishit ju asaj kohe?????? vrani menden para se te leshoheni ne aventura te fantazmes, mos e ndihmoni percarjen ndervshqiptare o shpirt shitura? fjalen e kam per nje grumbull njerezish, jo per gjthe shqipetaret, sepse shqiptare eshe une jam.
    Ma kujtove Majkon tek po i thoshte Serbis gjersa ajo kishte shendrruar kosoven ne shpi publike e ne kasaphane >>Jo sdo rrim as ne duar Kryq po do protestojm tek sheshi Skenderbe..me demek po e skuqte Serbin para bote.U hengsha Historin tjeterfare qe e shkruajn shipet vetem pas 1oo vjete ateher kure tradhtia iu duket sheshazi dhe gomaret na behen atellar.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •