Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 70
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    kur lexoj disa ketu ve ne dyshim veten nese isha vertete ne shqiperi..duket kam qene ne ndonje vend tjeter..

kulmi kur shesin mend se fjeta ne nje hotel me 50 dollar nata apo bleva nje shishe uje me 5 dollare..shyqyr qe nuk thone se fluturuam per ne shqiperi me rrakete nderplanetare..kaq poshte na e ulni inteligjencen sa te hame keto llokume qe na i servirni mo aman..nejse..qejfe qejfe kjo dynja...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    kur lexoj disa ketu ve ne dyshim veten nese isha vertete ne shqiperi..duket kam qene ne ndonje vend tjeter..

kulmi kur shesin mend se fjeta ne nje hotel me 50 dollar nata apo bleva nje shishe uje me 5 dollare..shyqyr qe nuk thone se fluturuam per ne shqiperi me rrakete nderplanetare..kaq poshte na e ulni inteligjencen sa te hame keto llokume qe na i servirni mo aman..nejse..qejfe qejfe kjo dynja...
    Me duket se nuk po kupton

Nuk po flitet ketu per tangallik, por per cmimet.
    Cmimet Jane shume te larta ne shqiperi si per Shqiptaret jashte vendit edhe per ata qe jetojne atje, sidomos Shqiptaret qe jetojne atje. Per rrogat qe Marrin cmimet Jane shume te larta. Sjemi ne te Vertmit qe po fluturojme me "rraketen nderplanetare", ne krahe te majte eshte nje nene me foshnjen e Saj, nje vend me perpara eshte shoku "cmim".

Sa eshte rroga mesatare ne shqiperi?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga A.LePuLush : 22-08-2012 mė 15:44

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    20 cent nji kile speca

20cent nji kile damote

40 cent nji teke raki ose nji kafe.

ku jeton ti zogu?
    200 mije leke dritat, 300 mije leke rroga mujore
    500 mije bene vizita tek doktori
    100 mije leke nje mbushje dhembi,
    200 mije leke ne muaj i do nafta
    sepse nuk jetohet vetem me speca si ne kohen e dulles

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Te ishte problemi vetem te cmimet, nuk do te isha ankuar aspak per Shqiperine. Nuk eshte se cmimet jane problemi me madhor ne Shqiperi. Ato ndoshta jane te fundit. Se nuk e bejne cmimet e larta trafikun e cmendur, pluhurin e tymin qe te mbyt, malet me mbeturina anash rrugeve e neper lumenj e brigje liqenesh e detesh, e as arrogancen e agresivitetin e njerezve. Nuk jane as cmimet ato qe bejne Cimin te vrase Cakun vetem pse Caku pa dashje e pa Cimin.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin

Me vjen keq per ty se nuk do te pranosh realitetin per me shume bej disa kerkime vete. hotel keshtjella ne ksamil e ka naten 45 euro qe tamam ekzakt i bie te kem paguar $54/nata kam qendruar per 7 nete. Nje shishe .50l eshte 500 leke 6 shishe te tilla ne pako jane 3 mije leke kontrolloje vete nese genjej. kurse ketu une blej aquafina 24 shishe .50l per $3.99. Nuk po i them per tu mburrur por po e them qe nje qe jeton ne shqiperi nuk mund ti perballoj dot. Per te bere plazhin ishte $5 ne dite per cader. Nese ikje edhe ktheheshe perseri mbasdite $5 te tjera. Ku mund ti gjej nje njeri pa pune keto ne shqiperi??? Morem makine me qera 40 euro dita 1 liter nafte $1.80 une paguaj per 3.8 litra $3.80 ketu.
    I LOVE GOD

j&g

Citim Postuar mė parė nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Ne maj nje anetar hapi nje teme tek sporti, mbi bazen e nje lajmi te top-channel, se gjate ndeshjes se futbollit Kukesi-Luftetari, pati dhune dhe nuk pati futboll.

Ndoshta ka qene nje dite shume e ngarkuar me emocione ne Kukes, por megjithate askush nuk mund te pajtohej me nje ngjarje te tille te shemtuar.

Bashkia Kukes bashke me bashkefinancuesit e ekipit, nxoren mesime nga nje ngjarje e tille dhe brenda me pak se 2 muaj, ndertuan nje stadium te ri, per t'u patur lakmi nga te gjitha ekipet e tjera shqiptare.

Ishte nje mrekulli te shihje, se si brenda nje kohe rekord ishte transformuar nje fushe sportive e zakonshme ne nje impjant te denje dhe te lakmueshem.

Ja disa foto:

Ndertimi i stadiumit ishte i detyruar se u ngjiten ne Superlige. Me ate fushe pa rrethim qe kishin nuk do pranoheshin.

Por kane bere me verte pune fantastike dhe shume te shpejte. Te marrin shembull ata te Qemal Stafes qe kane 5 vjet me llafe.

Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    Me vjen keq per ty se nuk do te pranosh realitetin per me shume bej disa kerkime vete. hotel keshtjella ne ksamil e ka naten 45 euro qe tamam ekzakt i bie te kem paguar $54/nata kam qendruar per 7 nete. Nje shishe .50l eshte 500 leke 6 shishe te tilla ne pako jane 3 mije leke kontrolloje vete nese genjej. kurse ketu une blej aquafina 24 shishe .50l per $3.99. Nuk po i them per tu mburrur por po e them qe nje qe jeton ne shqiperi nuk mund ti perballoj dot. Per te bere plazhin ishte $5 ne dite per cader. Nese ikje edhe ktheheshe perseri mbasdite $5 te tjera. Ku mund ti gjej nje njeri pa pune keto ne shqiperi??? Morem makine me qera 40 euro dita 1 liter nafte $1.80 une paguaj per 3.8 litra $3.80 ketu.
    Dhe rrobat, pjaisjet elektorinke mund te gjehen shume me lire ne Amerike. Me erdhi nje shok ketu nga Shqiperia dhe nuk dinte cfare te blinte me pare, rroba, laptop etj etj

Ama per disa gjera cmimet ne Shqiperi do jene si gjithe Europa. Nuk ke cfare ben. Por ato qe prodhohen ne vend duhet te jene me cmime te arsyeshme.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Dhe rrobat, pjaisjet elektorinke mund te gjehen shume me lire ne Amerike. Me erdhi nje shok ketu nga Shqiperia dhe nuk dinte cfare te blinte me pare, rroba, laptop etj etj

Ama per disa gjera cmimet ne Shqiperi do jene si gjithe Europa. Nuk ke cfare ben. Por ato qe prodhohen ne vend duhet te jene me cmime te arsyeshme.
    Rroba nuk bleva atje sepse ishin me cilesi jo te mire. Per cilesin qe ofronin cmimi ishte teper i larte. Akoma shiteshin tv plazma ne treg me te njejtin cmim qe ketu shitet LED. Po si mund te jen cmimet njelloj me europen kur rroga mesatare shkon $250-$300??? Ne elbasan kishte firma italiane qe i paguanin punetoret $110.00/muaj 7 dite ne jave pune, 8 ore dita. TMERR!!!

Tani qe e pashe foton me kujdes edhe rreth e rrotull stadiumit ka ndertime te paperfunduara. Gje qe e shikon ne gjithe shqiperine.
    I LOVE GOD

j&g

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Me mire se q'ka qene, shumer per te deshiruar!

Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    Rroba nuk bleva atje sepse ishin me cilesi jo te mire. Per cilesin qe ofronin cmimi ishte teper i larte. Akoma shiteshin tv plazma ne treg me te njejtin cmim qe ketu shitet LED. Po si mund te jen cmimet njelloj me europen kur rroga mesatare shkon $250-$300??? Ne elbasan kishte firma italiane qe i paguanin punetoret $110.00/muaj 7 dite ne jave pune, 8 ore dita. TMERR!!!

Tani qe e pashe foton me kujdes edhe rreth e rrotull stadiumit ka ndertime te paperfunduara. Gje qe e shikon ne gjithe shqiperine.
    E kam llafin qe nje TV qe shitet ne europe $500 per shembull, nuk ka si shitet me lire ne Shqiperi. Po $500 do shitet, ne mos me shume. Nuk mund tu bejne ulje shqiptareve ngaqe kane rroga te uleta.

Po ama speci e domatja etj etj apo uji shqiptar duhet te kene cmime ta pranushme

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •