Hera e pare per mua ne sarande edhe smund te them shume rreth ndertimeve por nuk ishte edhe aq keq jo. te shikosh qytetet e tjera qe pashe une do te ikte mendja fare, ishin betonuar komplet. Ah kishte edhe qetesi saranda mbas ores 11:00 kurse ne durres pelciste muzika o zot o zot sikur kishte dasem gjithe durresi lol.
I LOVE GOD
j&g
Ne Shqiperi bie fjala nuk i ben me njeriu pershtypje se ti vjen nga jashte dhe kjo per mua eshte nje tregues pozitiv.
Po ashtu ne kafe kur ulesh me shoket, me te shumtit nuk presin qe ti te paguash, por perkundrazi ata paguajne vete.
Thuajse askush nuk ka me kerkesa se dua kete apo ate. Ajo quhet kohe e shkuar.
Me pare ishte ndryshe.
Tek ato gjobat e medhaja veja mamin perpara , pyeste ajo , mu dukte vetja si kalama i vogel xD
Une plazhin e bera ne durres kushtet e mira , dirita uje 24 ore , perime fruta vishin me kosha tek rera , plus kafen ai i lokolat sa me shifte ma sillte tek cadra , doja s'doja une sillte kafen ai lol mickonjave nuk kemi ca ti bejm :-D
Dhoma me kushte shume te mira , tv , lavatrice , kondicioner vetem ajo antena na prishte icik qefin sa na bote numra .
Tirana dihetSkenderbeu nje here ishte ne kafaz , pastaj kur u ktheva e kishin cliruar xDD
Ps. E ka then dhe malsori me siper njeriun ku ta hedhesh do ambjetohet :-)
Jeto sot se neser nuk i dihet
Me gjithe keto ankesa ju nuk paskeni qen ne Shqiperi. Shqiperine e ka bo Sala, Fatosi dhe Edi si nje lule pranvere.
Me siguri keni ngaterruar avionin
Revolution 1848
Kryesisht improvizim...Shqiperia - si shihet nga ne qe jetojme jashte saj!
Pa bashkim te shumices se trojeve shqipetare, pavaresisht formes, kurre nuk do te kete shtet serioz dhe te respektueshem te shqipetareve.
Krijoni Kontakt