Ka ndryshuar goxha por jo me hapa gjigante.
Me shume me beri pershtypje ( se ashtu edhen punet) me zyrat , nje mirmengjes dhe fap leke![]()
Ka ndryshuar goxha por jo me hapa gjigante.
Me shume me beri pershtypje ( se ashtu edhen punet) me zyrat , nje mirmengjes dhe fap leke![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
station, para se te shkoja edhe une keshtu mendoja se ishte bere kopesht me lule por tani e pashe realitetin. Ne blinim nje kuti me uje per $3 ku do i gjej nje i papune atje ti blej? Une si emigrante nga amerika kalova shume mire por nje qe jeton atje nuk ka mundesi te jetoj nje jete normale. Per kete me vjen shume keq per vendin tone.
I LOVE GOD
j&g
Loneeagle seshte e vetme.
Ajo me ka Mua
Te shikosh Saranden si eshte ber.![]()
Normale qe ajo dogane nuk duhet te ekzistoje, dhe se shpejti, pune 5-6 vjetesh nuk do te ekzistoje. Por tani per tani, po hyn ne nje vend te NATOs, dhe kritika ime ishte qe kufiri eshte i pakontrolluar. Une edhe pse flas shqip mund te isha kriminel, ose mund te isha nje terrorist qe ka mesuar shqipen e dua te bej akte sabotazhi. Ai djali qe kishim ne veture, kishte bo dicka qe ia kishin anulluar pashaporten. Ai ndoshta ndiqej nga policia. Por nuk u kontrollua fare. Jo cdo njeri qe flet shqip duhet lene te hyje ne Shqiperi e Kosove pa kontroll.
Ate punen e kufirit e di me mire se ti, se nuk te lidh ty aq shume pjeset e tjera te kombit te mbetura pertej kufijve sa me lidh mua.
flm, e pashe saranden e pashe bera edhe plazh ne ksamil o zot iknin dritat duke ngrene darken. pagova $50/nata ne hotel nuk furnizohej kondicioneri me energji nga gjeneratori. Ujin e kishte fantastik, rrugen kryesore shume te mire,edhe njerezit ishin shume te sjellshem por skishte kushte.
I LOVE GOD
j&g
ahahah shumica hane leket e femijve ne emigrim. Ashtu si nuk punojne ashtu edhe nuk kane. thank god me mire me vrap e te kemi cna pelqen se te rri gjithe diten ne lokal me nje kafe e te mendohem nga hedh kembet se skam leke te blej buke. lol kur shkuam ne plazh na tha ajo 500 leke ok thashe une edhe nxorrha nje monedhe 1 mije leke ia beri burri eshte $5 ahahahah po pse nuk thonin 5 mije leke se kuptoj dot ???? Ah se harrova me cfare degjova tani shkruanin emrin edhe ne lokal njerezit lol jo vetem per ushqime ahahah. Me vjen te qesh edhe keq njekohesisht per popullin atje!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 22-08-2012 mė 14:14
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt