Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 78 prej 78
    Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anëtarësuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Në tokën shqiptare Dardani
    Postime
    145

Ky Janullatos, Kancer nxites ne trurin e Shqiptarve Ortodoks

Pse gjith kjo dashuri e madhe per Janullatosin!?
    Pse nuk mund te largohet gjaku i armikut qe te pasohet me ate Shqiptar!?
    Pse armikun(greke) e quani vella, e vellaun(shqiptar) e quani armik, per shkak besimit!?
    Si mund ta quani veten Shqiptar kur perkrahni gjenocidin Grek mbi popullin Çamë (Shqiptar)
    Pse cdohere ky gjenocid perkujtohet nga komuniteti Musliman, Katolik, Bektashi .. e nga ata Ortodoks JO
    Pse lejoni grekun te ju manipuloj trurin qe te ktheheni kunder gjakut tuaj?
    Cilat jane arsyet, mund ti jepni disa citate nga feja juaj se pse jeni te detyruar te besoni verberisht tek ai, edhe nese ju nenqmohet gjaku i vellezerve tuaj! apo besimi juaj bazohet ne ate ca thot Kryepeshkopi juaj?!
    Po te mbahej ndonje referendum per qlirimin e Shqiptarve Çamë nga kthetrat e Armikut shekullor, do te kishim perkrahjen tuaj, apo do te na ktheheshit kunder?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Illyri : 01-09-2012 më 17:52

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Me ngadal mer bato djali, tifoz i nikollaqit...
    Pasi ketu nuk jemi duke bere tifozlleqe, per askend.
    Por eshte per te qeshur kur pa dashur..., tifozlleku te çon deri ne marrezi, sa te mos shquash dot ke eshte shqiptar...
    Ai qe ti ben tifozllek, eshte thjesht hajdut! O hajno, si ta do qejfi ty...,ndaj su be prift!
    Mirë e ke o Nikolaqis, tani nuk po merret më vesh se kush është shqiptar! Tani edhe Millosheviçi e Janullaqi me tifozët e tyre, quhen shqiptarë.

Nejse, nja tre-katër veta që jeni këtu, sa bëni zhurmë kot, se nuk keni ndonjë efekt ndaj nesh. Kaq keni në dorë, kaq bëni. Ashtu të pabesë siç jeni, me hiletë e djallëzitë tuaja i gënjeni shqiptarët duke i sjellë këtu, e pastaj i bombardoni me propagandë antishqiptare. Po nuk e keni fajin ju. Fajin e kanë ata të parët tanë, që ju lejuan të nguleni e të jetoni mes nesh.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Po nuk e keni fajin ju. Fajin e kanë ata të parët tanë, që ju lejuan të nguleni e të jetoni mes nesh.
    Bato, ketu mendoj se nuk ke te drejte. Po qe per origjinen e orthodhokseve ajo dihet se eshte ketu qe prej ekzistences se Epirit dhe Ilirise....me nje fjale qendrim racist... ne ketu jemi ne token tone...dhe eshte puna jone cilin vendosim ne krye te Kishes. Diskutimet jane te lira por nuk duhet te na cenoje dikush ne emer te lirise kot se koti..
    ju kosovaret me mire shikoni token dhe shtetin tuaj dhe mos ejani te na tregoni se ku e kemi vendin...

Ekzistenca e Kishes Orthodhokse sot, eshte ne rradhe te pare, fale punes kembengulese, vetmohuese te Kryepiskopit Anastas. Ne i jemi mirenjohes atij.
    Se sa persona ka ne forum dihet se nuk munden te gjithe te diskutojne me ty, dhe me fjalorin tend rrugaceror..., une mora mundimin kete here sepse e quaj detyre mbrojtjen e Kryepiskopit, por nuk do vazhdoj bisede me ty dhe shoket e tu..

pastaj ku e dime ne me sa emra flisni ju ketu...
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 02-09-2012 më 06:13
    Duaje te afermin tend si veten

Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anëtarësuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Në tokën shqiptare Dardani
    Postime
    145
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Bato, ketu mendoj se nuk ke te drejte. Po qe per origjinen e orthodhokseve ajo dihet se eshte ketu qe prej ekzistences se Epirit dhe Ilirise....me nje fjale qendrim racist... ne ketu jemi ne token tone...dhe eshte puna jone cilin vendosim ne krye te Kishes. Diskutimet jane te lira por nuk duhet te na cenoje dikush ne emer te lirise kot se koti..
    ju kosovaret me mire shikoni token dhe shtetin tuaj dhe mos ejani te na tregoni se ku e kemi vendin...

Ekzistenca e Kishes Orthodhokse sot, eshte ne rradhe te pare, fale punes kembengulese, vetmohuese te Kryepiskopit Anastas. Ne i jemi mirenjohes atij.
    Se sa persona ka ne forum dihet se nuk munden te gjithe te diskutojne me ty, dhe me fjalorin tend rrugaceror..., une mora mundimin kete here sepse e quaj detyre mbrojtjen e Kryepiskopit, por nuk do vazhdoj bisede me ty dhe shoket e tu..
    Kosova dhe gjithe trojet Shqiptare do te bashkohen me Shqiperin, me apo pa deshiren e grekeve te Janullatosit. Me rastin e bashkimit, ju do te zhdukeni si kancer qe jeni bashk me Janullatosin, disa per greqi(larg cameris), e disa per serbi. Do te mbeten vetem ata shqiptar ortodoks qe ja duan te miren kombit, e jo ju tradhtaret qe paraqitni vetem kancer per Shqiperin!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Illyri Lexo Postimin
    Kosova dhe gjithe trojet Shqiptare do te bashkohen me Shqiperin, me apo pa deshiren e grekeve te Janullatosit. Me rastin e bashkimit, ju do te zhdukeni si kancer qe jeni bashk me Janullatosin, disa per greqi(larg cameris), e disa per serbi. Do te mbeten vetem ata shqiptar ortodoks qe ja duan te miren kombit, e jo ju tradhtaret qe paraqitni vetem kancer per Shqiperin!
    E dime ne cilin veme ne krye te Kishes... Ne krye te KOASH-it eshte e do te jete Anastasi,...
    ....mbrojtja e Kryepiskopit eshte detyra jone...., por ju nuk e dini se ndermjet KOASH-it dhe qeverise shqiptare jane nenshkruar marreveshje, te cilat sanksionojne sigurine e plote te Kryepiskopit dhe Sinodit te Shenjte...keto marreveshj jane ratifikuar ne Kuvend dhe kane fuqine e ligjit,...dhe nuk ja mban njeriu (cave si puna jote) te ngren dore mbi Kishen... cilado parti te vije ne pushtet,..por ju doni te kaloni kohen kot ne internet,,,,ne kemi shtetin mbrojtes, si ne ashtu dhe gjithe komunitetet fetare ne Shqiperi
    shteti ligjor funksionon ne baze ligjesh,...
    ,
    A e dini ju se Evropa funksionon ne baze ligjesh,...

nese doni te kaloni kohen gjeni forume gallate,....
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 02-09-2012 më 07:12
    Duaje te afermin tend si veten

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga yllbardh Lexo Postimin
    “Nuk e kuptoj idenë e shqiptarëve që feja e shqiptarit është shqiptaria. Këtë tezë, - thotë ai, - do ta luftojmë, duke dalë hapur kundër Rilindjes Kombëtare Shqiptare”.

Citat i Janullatos për gazetën greke Katerinis.
    Eshte ne natyren politike te kishes orthodokse lidhshmeria e fuqishme mes gjakut dhe besimit. Eshte kisha e vetme (ngjajshem cifutizmi) mbi rruzull qe nacionalizmin e lidh kaq ngusht me besimin. Kisha "Pravosllave" faktkisht eshte drejtperdrejt e identifikuar me popullin sllav. Ja ka kajt semen ajo greke dhe ato orientale per arsye te namit te madh qe kane, se perndryshe sot orthodokset do te identifikoheshin sikur cifutet me nje gjak dhe me nje fe.

Shqiptaret orthodoks te jugut duhet ta kene te qarte kete, se orthodoksia ne territorin tone per nje fakt nuk e ka bojen e pravosllaves apo grekes, sepse ndodhen ne mes te tyre.....pak me larte ne veri (maqedoni per shembull, shqiptaret jane assimiluar vetem per 100 vjet ne shkalle gati absolute, me gjuhe e me gjak), pak me ne jug gjithashtu (cameria).

Natyrisht se ai prifti nuk e "kupton", ngase eshte i thelluar ne terresi ne doktrinen e kishes vet, qe nuk njeh "komb" tjeter, perpos atij sllav e atij grek, sa i perket europes.

Besimi eshte nje gje, kurse politika qe e shfrytezon potencialin qe mban besimi eshte nje gje tjeter. I kisha keshilluar orthodokset tane, nese duan ti ikin fatit te orthodokseve te ilirides, duhet patjeter te jene te qendrueshem, dhe te vetedijshem mbi mesazhin e besimit te tyre. Edhe shqiptari orthodoks, eshte orthodoks, nuk eshte as pravosllav, as grek.

Nje politike terresisht kombetare e kishes orthodokse, me nje ndarje te PRERE karshi atyre sllave dhe greke, do te ndihmonte MASOVIKISHT ne rehabilitimin e orthodokseve te ilirides (mbi te cilet une mendoj se jane me teper se gjysma shqiptare, i bindur se paku jam per "shkijet" e maqedonise perendimore kendej vardarit), ne rikombetarizimin e tyre dhe me kete do te ndikonte jo vetem ne stabilizimin politik te europes juglindore, por njekohesisht do te ngrente reputacionin e popullit shqiptare, dhe do te ndikonte dukshem ne potencialin politik tonin.

Tung
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin

pastaj ku e dime ne me sa emra flisni ju ketu...
    Iliaqis, unë kam vetëm një emër në këtë forum dhe nuk jam nga Kosova. Bëre gabim që më citove, se është e kotë u nuk merremi vesh. Thothothoksët e Janullaqit unë nuk i citoj nëpër këto tema, se që ta dish, është fyerje për mua të diskutoj me thothothoksë të Janullaqit. Kështu do t'ju krijoja ndjesinë se edhe ju keni mendje dhe jeni të denjë për të diskutuar. E mira do të ishte që edhe të tjerët të thonë ç'kanë për të thënë pa ju cituar juve, por kuptohet që duhet të përgjigjen kur citohen.

Për Janullaqin ke të drejtë kur thua që e mban qeveria, por kjo është kundër dëshirës së popullit. Janullaqi është i padëshirueshëm për popullin shqiptar. Po të bëhej një referendum pa hile, 99.9% do të votonin për shporrjen e tij nga Shqipëria.

Ik tani e mos më cito më! Shko dhe rri me vëllezërit e tu grekë! Kështu do të ndihesh më i qetë shpirtërisht, se sa të rrish gjithë kohën duke u grindur me shqiptarët.
    .
    Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 02-09-2012 më 08:49

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Te dashur jo-orthodhokse, do ju lutesha ti ktheheni besimit te krishter orthodhoks dhe te kini si krietar Nikollaqin, te shkoni ne kishe cdo te diele dhe te flisni per Zot dhe atdhe. Kjo do ishte pergjigja me e mire qe do na jepnit ne orthodhoksve te vjeter.
    Keni shume llafe dhe pak vepra , Nikollaqi eshte i besimtar i vertet- kam lexuar njeher ne peshku ne nje koment te vajzes se tij qe kur kishin qene njehere ne kosove, te gjithe e shikonin shtrember se kishte nje kryq te varur ne qafe- pa cpa e hoqi kryqin dhe vazhdoi punene e vet si turist lol

dhe njeher u bej thirrje velezerve shqiptare jo-orthodhokse ti bashkangjiten kishes se Nikollaqit. Zoti ju meshirofte!
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •