Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    "ENIGMA" Maska e c0d3r
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Memedhe
    Postime
    88
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    altin goxhaj eshte i vetmi qe ka guxuar te protestoje ne kto vite kunder masakres betonizuese te kryebanditit edvin.

as pd-ja ska guxuar as sa 1 e mijta e altinit..
    sic duket ishin dhe ata nen trysnin e leje-truall-ndertim-kerkimit.. tek pasha edvini i tirones..

pra ketij altin goxhajt i ka hije fjala..

i lumte..

i vetmi trim ne tiran qe ka guxuar.. ti dall ballas krokodilit te fuqishem edvin..

qy eshte opinioni im per kte trimin altin..

..
    O Brari Blu, e shikon kete xhaxhin ketu poshte ne fotografi mo ??
    Ky xhaxhi shfaqej minimalisht 3-4 here ne javeduke i thene Shqiptareve se Rama ndoste ambientin, po shkaterronte Tiranen, po e rriste nivelin e semundjeve dhe po korruptohej me gjithēka. Ishte ne mbrojtje te konsumatoreve ne ate kohe.

Ky quhet Altin Goxhaj, dhe eshte ai qe deri dje, bridhte me nje automjet rrugeve te Tiranes duke shpjeguar me oturak ne dore se, Rama e kishte kthyer Tiranen ne hale dhe se nuk mendonte per konsumatorin.

Po sikur se kemi pare fare keto kohet e fundit, nga na eshte fshehur Altin Goxhaj? Thone se eshte bere pjese e stafit te Bashes ne bashki per konsumatorin.

Po kur nai sollen plehrat nga jashte me ligj mo xhan, perse nuk na doli ki me otorak mo te na mbronte konsumatoret shqiptare? E Brari Blu??

Po kete temen ketu mo, ti e ke postuar Brari Blu; “Gjoba” e parkimit, reagon ZMK: Hipokrizi e Edi Ramės, metodė e re pėr thithjen e parave pėr zgjedhjet e ardhshme
    16-08-2010 / Gazeta 55

Kryebashkiaku mesohet se po lejon se fundmi rritjen e ēmimit te biletes se urbanit.

Ku na qenka ky Altin Goxhaj sot, te dale ne mbrojtje te konsumatorit ? Ku esht Altini, pse nuk del me per autobuzet e linjave? Pse mo Rama esht problemi, po shau Ramen ky dhe u zgjidh ceshtja dhe u zgjidhen hallet e shqipetareve, Apo u formua Demokracia.
    Apo vetem ta shaje ky, punemadhe per ēmimin, vetem ta vendose z.Basha dhe Altini mos te dale per kete rritje cmimi sepse eshte Basha qe lakohet, pa ti e di une qe e pagu bileten e Autobuzit dhe 1 Euro. Aty djersa ne ulluk o shoku Ramiz s'ka problem se e ka vendosur i madhi. Buk e patate. Ti paske ngel ne Kombinat ne vitin 92 o Brari Blu
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga c0d3r : 21-08-2012 mė 10:57
    Best File compression around "DEL *.*" = 100% compression

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    e mo e na gjete buleten ti..

un e respektoj kte altinin per pasionin e tij per te mbrojtur tiranen..
    dhe shkatrrus te tiranes jan edvini me mafien e tij.. dhe pik.

"ENIGMA" Maska e c0d3r
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Memedhe
    Postime
    88
    E mo e, bileta s'ka rendesi tani, athere kur e postuat ju keni mbushur 8 faqe me postime ne Forumin Shiptar. ku esht bileta tani pra apo s'te intereson bileta sa ka ndryshuar ngjyre ???

Aty doja te dilja ku e ke pasionin e Altinit pra!!! Une ate po te them dhe jo me kot te dhash shembuj te tjere. Pasion kur eshte Rama dhe indiference kur eshte Basha. Po cfare flet mor vlla. Flet me fakte apo flet sic do ti !?

Jo me kot te cilesova dhe piken e plehrave po s'gjeta dot Altinin ne kete moment.
    Tashti ti po kerkon te dhena te tjera qe te bindesh, une personalisht di te te jap dhe argumente shum te sakta dhe per Shoqaten e fundit jo qeverritare dhe jo fitimprurese qe fitoi statusin e monitorimit te zgjedhjeve per Qeverisjen Vendore te Shqiperise ne 8 Maj 2011. Apo do te filloj me fushatat Sensibilizuese te tij qe s'kishte ndonje ndryshim nga MJAFT. Leme aman mos te filloj tani.

Une ne kete teme nuk po shfaq simpatine per Ramen, kurrsesi nuk mund ta shfaq per te. Problemi eshte qe une e shoh nga pikpamje te tjera dac Edvinin e dac Altinin qe kur ngeli vetem s'la llaf pa thene dac per Qeverine e dac per Opoziten dhe sa pozicionohet humb nga skena.

Tashti edhe shkatrrimi i Tiranes me nje fjali sic e thua ti, mund ti mbushi mendjen ndonje adoleshenti, jo mua. Po do shkaterrimin e Tiranes, shko tek Fusha e Aviacionit dhe shife sa ambient i kendshem eshte, per cdo grupmoshe. Mund te shkosh dhe tek Kodra e Diellit qe nga pellgjet e mbushur me bretkosa eshte kthyer ne lagjen me te pasur dhe te populluar te Tiranes, ku shkelqejne dritat, ku pihet nje kafe ne Lulishte aty prane etj etj etj.

O Brar... Bileta ishte nje shembull, sa te tjera kam une qe i shoh perdite, s'kam as qime ne koke. Po gjithsesi e di qe bileta ty s'te ben pershtypje dhe te thashe paguaje edhe 1 Euro ne po ato autobuza qe Altini i doli ne mbrojtje konsumatorit disa vite me pare.

Altini eshte mjeshter i shoqerise Civile, kur te them mjeshter mjeshter, mund te jete madje edhe me i miri ne Shqiperi, po ce do kur nuk e ve ne pune ashtu sic ai di dhe jo ashtu sic ai ben. Altini ka pasjon dhe duket sa i afte eshte vetem kur ngelet fillikat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga c0d3r : 22-08-2012 mė 09:49
    Best File compression around "DEL *.*" = 100% compression

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •