Close
Faqja 5 prej 21 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 206
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Dhe une ashtu mendoj te kemi nje fe unike te gjith myslyman ,edhe europa po behet synet sepse e din rendesin shendetsore dhe higjenike
    deri sa te behen te gjith synet nuk pranoj te jemi unik ahahahahahahaha
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Dhe une ashtu mendoj te kemi nje fe unike te gjith myslyman ,edhe europa po behet synet sepse e din rendesin shendetsore dhe higjenike
    deri sa te behen te gjith synet nuk pranoj te jemi unik ahahahahahahaha
    Nese behet fjale per synet atehere te behemi synetlinje origjinal ,te behemi te gjithe hebrenje

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar mė parė nga Tori Lexo Postimin
    Sigurisht na duhet , dhe ajo fe eshte feja Islame . Islami eshte terapia qe te duhet ty dhe shume te tjereve ketu ne forum.
    Sikur te mos kisha moral do te behesha mysliman
    Sikur te me pelqente poshterimi do te behesha mysliman
    Sikur te mos kisha rrespek per te paret e mi do te behesha mysliman
    Sikur te doja te gjynjezohem para armikut qe ende me mban rob edhe pse i lire, une do te behesha mysliman
    Sikur te isha pedofil do te behesha mysliman
    Sikur te me pelqente incesti do te behesha mysliman
    Sikur ta ndieja vedin inferior do te behesha mysliman

...dhe shume perla te tilla qe nuk i kam dhe qe me ndalojne te perqafoj islamin

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Shqiptaret mund ti shpetoj vetem katolicizmi!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Ziti Lexo Postimin
    e duam fene kristiane por nuk i duam sllavet dhe greket sepse jane rrace e poshter.
    Feja nuk ka lidhje as me politiken as me rracat.Ajo eshte doktrine,e cila mund ti perkase dhe mikut dhe armikut.Nese dy popuj armiq nga kontradiktat qe kryesisht jane kulturore,,pra sjellja ,menyra e koceptimit te jetes ,menyrat e krijimit te mardhenieve mes njerezve,menyra se si ti udhehiqesh per zgjidhjen e problemeve jetsore, si replikon,si toleron ,dhe si urren e dashuron, etj etj,a nuk do te ishte me mire te kishin te njetin softwaure? Me siguri qe me pak urrjtje do te kete.Ore keshtu sic jemi ne po shohim se cfar na ka gjete,gjak po derdhet,urrejtje pa fund ,jemi te pa pranueshemdhe vetem se na meshirojne dhe nderhyne per te na shpetuar nga genocide si ai qe sapo kaluan shqiptaret e kosoves.Keshtu qeme dhe jemi.A ka vend per te ndryshuar tek ne?Kjo eshte pyetja,c'me duhet mua se dikush ne serbi lexoka te njetin liber qe deshiroj te lexoj dhe une......Boooo?! Kemi inate greket?!Po dhe ato na kane inate ne.Si i behet ,ti fryme urrjtjes,apo te gjeme ku eshte problematika ne anen tone (se kete e kemi vete ne dore)dhe te ulim tensionet.Se mos ke ndermend te me thuash se ne shqiptaret kemi qene qelibar dhe kot na bine ne qafe? Asgje nuk vjen kot......por jane arsye te vjetra dhe urrjetjet qe kerkush nuk merr guxim ti sheshoje.Une i perjashtova kosovaret nga diskutimi,se jo se une urrej rracen time,por vijne nga nje tjeter kontradikte dhe trajtim te 100 viteve me pare dhe sot kemi diferenca qe dhe bashke po te bashkohemi do te krijoje polaritet.Nderkombetaret perdite na bien nga nje thes me mesime per te na perafruar me sandartin e tyre,por ato jane te destinuara te deshtojne e keshtu 20 vjet dhe ato dhe ne habitemi e spo kuptohemi. Une mendoj se eshte pikerisht prezantimi i gabuar.Ato na marrin per islamike dhe bine program dhe na trajtojne si te tille ,ndersa ne si kuptojme ,pasi rrealisht jemi komuniste,apo enveriste.Pra ato ne vend qe te zbusin ujkun me mish i japin groshe e natyrisht ai behet dhe me keq !!!!!!!!!!!
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Tipike, kur Fanaritet nen kamuflazhin e tolerances te mesojne "Shqiptarine" (Lexo ketu, percarjen).

Mos u cuditni fort, ku tipi qe ka hapur kete teme mendon qe Aleksandri i Madh ka ndertuar "Kisha" meqe ka shperndare "helenizmin orthodhoks" neper bote. Ju e dini vete se c'nivel jane.
    Te gjith keta qe pretendojne unitet fetar, bejini vetem nje pyetje. "Cilen Fe?"
    Per shembull, ta nisim nga NUH MUSA, DIELLEN, dhe ANESTIN ... te tre ne parim jane dakord, problemi i vetem eshte subjekti :P

YOU GET MY MEANING
    Para se te besh replike lexo shkrimin dhe aty e ke se cilen fe....ate identitet,te te shen Palit,shen Astit,e ke dhe ne postimin tjeter......... Ti do te shikosh te besh politiken e popullit tend apo do te merresh me me dynjane.Per mua shqiptarizma ze fill ne familjen time ,ne njerzite rrugises time ,ne lagje,ne komunitetin e qytetit dhe te shtetit,me pas shoh ,pozicionin dhe inetersin tim referuar pozicionit gjeografik,pra shoh mardheniet ne rajon dhe akoma me tej ,me eurpen perendimore. Ne kete brez frekuencash na intereson te veprojme e jo jashte saj.C'me duhet iraku kur me digjet Shijaku. Ku e sheh te keqen ,nese kerkoj unifikimin shpirterore?Argumento dhe mos bej lojra fjalesh.Nese ti ke arrite te lexosh shkrimin dhe nuknpe aty se per cfar feje rekomandoj une ,atehere non sei capace.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga JacobGold Lexo Postimin
    Sikur te mos kisha moral do te behesha mysliman
    Sikur te me pelqente poshterimi do te behesha mysliman
    Sikur te mos kisha rrespek per te paret e mi do te behesha mysliman
    Sikur te doja te gjynjezohem para armikut qe ende me mban rob edhe pse i lire, une do te behesha mysliman
    Sikur te isha pedofil do te behesha mysliman
    Sikur te me pelqente incesti do te behesha mysliman
    Sikur ta ndieja vedin inferior do te behesha mysliman

...dhe shume perla te tilla qe nuk i kam dhe qe me ndalojne te perqafoj islamin
    Nje piskopat si ty i ka te gjitha keto qe ke permend me siper.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Rreziku pėr tė cilin flet njė raport i Policisė sė Kosovės pėr radikalizimin e Islamit nė Kosovė nuk ėshtė vėshtirė tė verifikohet nė ligjėratat qė mbajnė nė xhami apo predikimet qė i bėjnė nė kanalet e tyre nė youtube disa imamė tė Bashkėsisė Islame tė Kosovės.

Njėri prej tyre mendon qė shtetin qė e udhėheq njė femėr “i ndodh kiameti”, thuhet nė hulumtimin e Qendrės Kosovare pėr Gazetari.Kastriot Duka apo“Hoxhė” Xhemajl Duka me origjinė nga Elbasani, po e sfidon tėrė shtetin e Kosovės duke mos ia respektuar vendimin qė ia kishte shqiptuar para dy vjetėsh. I larguar me urdhėr gjykate nė mars tė vitit 2010, pa tė drejtė kthimi nė Kosovė pėr tre vjet, Xhemajl Duka megjithatė ka hyrė nė territorin kosovar.

Njė nga imamėt mė tė njohur pėr qėndrime tė tilla ėshtė edhe hoxha i xhamisė mė tė madhe nė Prishtinė, Shefqet Krasniqi, i cili nė njė prej intervistave dhėnė nė Klan Kosova ka sugjeruar qė flamuri kombėtar i shqiptarėve tė ketė tė shkruar edhe nė arabisht fjalėn “La Ilahe Il Allah” (S’ka Zot tjetėr pėrpos Allahut). /albeu.com/
    Shtuar mė 20/08/2012, ora 13:24

http://www.albeu.com/kosove/hoxha-qe...kosoves/83536/
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    Jo more katolicizmi po shkatrrohet, se shpejti do te shkatrrohet plotesisht ose do te detyrohen qe te kthehen ne Bibel 100% pa shtesa ne fe per te mos hyre ne kanalet e historise. Edhe islami se shpejti do te shkatrrohet, nuk do te zbatohet ashtu sic eshte ne Kuran. Do te ndahen ne mijera grupe e sekte dhe kur ta bojne mjegullnaje ne shtetet e veta me 'revolucione' ne te cilat do te vdesin mijera njerez e do te armiqesohen edhe me shume ndermjet vete atehere do te shkatrrohet islami apo do te jete i pamundur praktikimi i kesaj feje.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    Jo more katolicizmi po shkatrrohet, se shpejti do te shkatrrohet plotesisht ose do te detyrohen qe te kthehen ne Bibel 100% pa shtesa ne fe per te mos hyre ne kanalet e historise. Edhe islami se shpejti do te shkatrrohet, nuk do te zbatohet ashtu sic eshte ne Kuran. Do te ndahen ne mijera grupe e sekte dhe kur ta bojne mjegullnaje ne shtetet e veta me 'revolucione' ne te cilat do te vdesin mijera njerez e do te armiqesohen edhe me shume ndermjet vete atehere do te shkatrrohet islami apo do te jete i pamundur praktikimi i kesaj feje.

Faqja 5 prej 21 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •