Opium,me pare do thoja Diazepam apo Valium.
Sido qofte qendrim i vjeteruar dhe ne esence i shtremberuar.Nuk eshte teza e Karl Marks " Religjioni eshte opium PER popullin" por "Religjioni eshte opium I popullit".Kjo nuk eshte e njejte,sepse kjo e dyta munde te kete edhe kuptim pozitiv kur populli munde te inspirohet me ide te drejtesise dhe te vertetes permes besimit (religjionit)....Por,bolsheviket (me sakte Lenini dhe Stalini) e shtremberuan kuptimin e fjaleve te Marx-it per nevojat e veta propaganduese.Apo me mire thene marksistet Rus nuk e kuptonin Marksin...
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 24-09-2012 mė 18:53
Nuk munde te praktikohet ne realitet nje UTOPI.Tentimi qe te vendoset Komunizmi ne trojet shqiptare eshte periudha me kriminale nder shqipetar.Te shkruash per simfonin e kuqe dhe "perpjekjet e Xhaxhit" nuk munde te duroj pa perdorur fjalor te ndyre...pra,eksperiment i deshtuar.
Komunizmi shqiptar ishte antinjerezor,ndersa ideja komuniste nuk eshte e realizueshme.
Xhaxhi nuk praktikoi komunizmin,por masakren....kohe e humbur per Shqiptaret.Njejte sikur izmat e tjere,midis tjerash edhe Islamizmi,me hadithe apo pa hadithe![]()
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Mire, sa i perket asaj qe e ke then me larte edhe une keshtu mendoj, por deshiroj te di perse ke aq shume urrejtje ndaj Islamit ne pergjithesi?! Une nuk kam urrejtje ndaj ndonje feje tjeter e as ndaj ateisteve, sepse te gjitha keto une i quaj 'vetevendosje dhe vetezgjedhje e individit'!
Urrejtje !!! ... Mos ber akuza te renda,tjeter eshte te urresh e tjeter eshte te zmprapsesh te pavertetat.Kur shpreh ankth (shqetesim) per ndonje fenomen qe nuk pajtohesh don te thote qe ke marr vetem qendrim literar ; Njeriu duhet dhe e ka patjeter ti rezistoj menyres se te menduarit duke e vere ne pikepyetje edhe mendimin vetanak.(kjo fjalija e fundit ju mungon ne veper !)
Une shpreh vetem shqetesim (jo urrejtje),sepse ju mungon "rrotullimi rreth vetvetes" per te pare qe ne besimin e juaj Islam nuk "shkelqen gjithcka" !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 25-09-2012 mė 00:44
Cilat te paverteta te zmbrapsesh? Ne shumicen e rasteve e kam pare se nuk ke shprehur shqetesim, por ke bere kritik, sulm me fjale duke u munduar keshtu qe te nxjerresh jasht gjithe ate urrejtje qe ke brenda vetes tende ndaj Islamit. Madje kur bene kritika ben sikur ke qene ne vendin tim dhe sikur ke provuar kete 'rrotullim', gje qe nuk e ke bere kete ne realitet asnjehere. Ne se mundesh, me gjej ndonje shkrim timin ku une paskam shprehur urrejtje ndaj ndonje rreligjinoi tjeter, ose/dhe ndaj atesiteve-agnostikeve, per ndryshe une vete dikur kam qene ne vendin e agnostikeve, e e kam bere ate 'rrotullimin' qe ti e permend, e kam bere poashtu edhe ne Islam(Kuran), por nuk me ka dalur ashtu sic thua ti!
Shendet shoku..![]()
Mos valle eshte duke ndodhur kjo gje edhe ne trojet shqipetare me 90% mysliman?!
Per mua ata njerez jane te devijuar dhe te prapambetur dhe prapambeturine ua kane sjellur diktaturat gjithe andej dhe diktatoret qe bene ato diktatura, duke shkruar libra fetar seicili diktator ashtu sic ia do qejfi dhe me ato libra duke kontrolluar popullin, e duke ia imponuar atyre devijimin, duke ia imponuar qe te harrojne krejtesisht Kuranin. E gjitheqka tjeter duke bere... Ky pra eshte problemi pse ne vendet Islame derdhet gjaku..
Krijoni Kontakt