Postuar mė parė nga
Anesti_55
Feja nuk ka lidhje as me politiken as me rracat.Ajo eshte doktrine,e cila mund ti perkase dhe mikut dhe armikut.Nese dy popuj armiq nga kontradiktat qe kryesisht jane kulturore,,pra sjellja ,menyra e koceptimit te jetes ,menyrat e krijimit te mardhenieve mes njerezve,menyra se si ti udhehiqesh per zgjidhjen e problemeve jetsore, si replikon,si toleron ,dhe si urren e dashuron, etj etj,a nuk do te ishte me mire te kishin te njetin softwaure? Me siguri qe me pak urrjtje do te kete.Ore keshtu sic jemi ne po shohim se cfar na ka gjete,gjak po derdhet,urrejtje pa fund ,jemi te pa pranueshemdhe vetem se na meshirojne dhe nderhyne per te na shpetuar nga genocide si ai qe sapo kaluan shqiptaret e kosoves.Keshtu qeme dhe jemi.A ka vend per te ndryshuar tek ne?Kjo eshte pyetja,c'me duhet mua se dikush ne serbi lexoka te njetin liber qe deshiroj te lexoj dhe une......Boooo?! Kemi inate greket?!Po dhe ato na kane inate ne.Si i behet ,ti fryme urrjtjes,apo te gjeme ku eshte problematika ne anen tone (se kete e kemi vete ne dore)dhe te ulim tensionet.Se mos ke ndermend te me thuash se ne shqiptaret kemi qene qelibar dhe kot na bine ne qafe? Asgje nuk vjen kot......por jane arsye te vjetra dhe urrjetjet qe kerkush nuk merr guxim ti sheshoje.Une i perjashtova kosovaret nga diskutimi,se jo se une urrej rracen time,por vijne nga nje tjeter kontradikte dhe trajtim te 100 viteve me pare dhe sot kemi diferenca qe dhe bashke po te bashkohemi do te krijoje polaritet.Nderkombetaret perdite na bien nga nje thes me mesime per te na perafruar me sandartin e tyre,por ato jane te destinuara te deshtojne e keshtu 20 vjet dhe ato dhe ne habitemi e spo kuptohemi. Une mendoj se eshte pikerisht prezantimi i gabuar.Ato na marrin per islamike dhe bine program dhe na trajtojne si te tille ,ndersa ne si kuptojme ,pasi rrealisht jemi komuniste,apo enveriste.Pra ato ne vend qe te zbusin ujkun me mish i japin groshe e natyrisht ai behet dhe me keq !!!!!!!!!!!
Krijoni Kontakt