Close
Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 206
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    [QUOTE]
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Ah legjende e gjalle do behesh ti shoki......
    Po ta postoj dhe nje here ,se ndoshta nga gabimet ortografike nuk e ke kuptuar......

Ore se ke pjerdhe ti megjithe ate Abedinin, qe ju pelqen islami dhe arabi, kjo eshte pune per ju , une kam shtetin tim Albanine dhe jemi duke konfiguruar nje popull qe realisht nuk ka snje fe.Pra ti nuk hyn dot ne diskutim me mua.Mua me ju vertete me lidhe rraca dhe gjuha , por vetem kaq , e keto elemente nuk mjaftojne per tu quajtur te njejte , pasi duhet dhe truni te funksionoje njelloj.Per kete ti dhe te tjere si ty , se keni per gje se flisni shqip dhe se gjeni ngrohtesi me arbe apo dhe ne pushtuesin qe nonen ju a ka bo.Pikerisht kjo ndodh, se ne trurin tuaj eshte vendose i njejti sofware me to.
    Gjithe jeten keni vuajtu dhe keni bere te vuani dhe te tjere me sjelljen tuaj,por e ardhmja nnuk eshte ne favor te mbetjeve,por te produkteve te reja ,e pra se shpejti do te kete nje zgjidhje per ta pastruar rajonin nga te tille vemjesh qe na ndyjne ambjentin.......
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    [QUOTE=Anesti_55;3479800]
    Po ta postoj dhe nje here ,se ndoshta nga gabimet ortografike nuk e ke kuptuar......

Ore se ke pjerdhe ti megjithe ate Abedinin, qe ju pelqen islami dhe arabi, kjo eshte pune per ju , une kam shtetin tim Albanine dhe jemi duke konfiguruar nje popull qe realisht nuk ka snje fe.Pra ti nuk hyn dot ne diskutim me mua.Mua me ju vertete me lidhe rraca dhe gjuha , por vetem kaq , e keto elemente nuk mjaftojne per tu quajtur te njejte , pasi duhet dhe truni te funksionoje njelloj.Per kete ti dhe te tjere si ty , se keni per gje se flisni shqip dhe se gjeni ngrohtesi me arbe apo dhe ne pushtuesin qe nonen ju a ka bo.Pikerisht kjo ndodh, se ne trurin tuaj eshte vendose i njejti sofware me to.
    Gjithe jeten keni vuajtu dhe keni bere te vuani dhe te tjere me sjelljen tuaj,por e ardhmja nnuk eshte ne favor te mbetjeve,por te produkteve te reja ,e pra se shpejti do te kete nje zgjidhje per ta pastruar rajonin nga te tille vemjesh qe na ndyjne ambjentin.......
    O burr i dheut, te mora vesh une, dhe te urrova bile edhe suksese, dhe te dhash njekohesisht nje keshille.......per te mire e kisha...

Per hajr te qoft puna, dhe inshallah zoti ju ndihmon, se keni nevoje ne cfaredo kahje te zhvilloheni, vetem ZHVILLOHENI he zoti ju ruajt, zhvilloheni, cfaredo zhvillimi, i kultivuar aman, eshte i mireseardhur, vetem mos vazhdojn degjenerimet edhe me tutje........sa per shiperine e ke tamam, kurse per shqiptarine pikerisht nuk ke mar ere ti dhe fara juaj, dhe nuk do marrish ere kurren e kurres......qendrat e politikes dhe zhvillimit kane qene dhe do te mbeten ne iliride e kosove (e din ti se edhe shkupi me pollogun e kumanoven jane kosove ???), vetem per shkodren me vjen gjynah, por kur don, babushat aty jan, perbetohena per kete................por ki kujdes, mos me hidhero, se vetem me krime nuk mbahet shteti gjalle, paramendo nje dite ndalen turistet e ilirides e kosoves.....ashtu keshtu koheve te fundit nje pjese ja mbajn nga greqia, turqia e kroacia !!!, nostalgjia e berri te veten per "memedheun" e admiruar gjate periudhes pseudosllave qe e kishim.....sa shqiptare te kan ik nga republika ???, ke statistika ???

hajt tung tash
    albanish by nature

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga JacobGold Lexo Postimin
    Jo jo i kam kerkuar leje.

Jeta ma ka mesuar o xha Nuhi.
    ...po ka plot prej tyre o Kupo.....do ta fitosh xhenetin me lehtesi, por vaj halli do te bjerin bol...ushte me gjithe ato virgjeresha, do hudhes andej nga une per ndihme si duket.....

tungi
    albanish by nature

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Shqiptaret mund ti shpetoje veten nje fe unike.
    fiks. te gjithe mormon duhet te behemi. ajo "kisha e Jezu Krishtit te shenjtoreve te diteve te sotme" do ishte super per shqiptaret.

ose deshmitare te jehovait?!?!

ah po. e gjeta. te gjithe drejt scientology.............

Vasudhaiva Kutumbakam

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Ne citimin e pare fola per "rumeline", e cila nenkupton krejt ballkanin, ku perpjesetimet fetare kane qene fifti-fifti, per 500 vjet rradhazi.

Ne citimin e dyte fola vetem per popullin shqiptare, ku perpjesetimet kane qen dermueshen me te larta ne anen e muslimaneve.
    Perveē hajvanlleqeve pa hesap, ke ndonje statistike per kohen , Tunxh?!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    64
    vetem diktatura e sundimi i ligjit,do shpetonte shqipetare e kedo tjeter!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ana_E_Malit : 04-09-2012 mė 06:41
    Miku

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Feja nuk ka lidhje as me politiken as me rracat.Ajo eshte doktrine,e cila mund ti perkase dhe mikut dhe armikut.Nese dy popuj armiq nga kontradiktat qe kryesisht jane kulturore,,pra sjellja ,menyra e koceptimit te jetes ,menyrat e krijimit te mardhenieve mes njerezve,menyra se si ti udhehiqesh per zgjidhjen e problemeve jetsore, si replikon,si toleron ,dhe si urren e dashuron, etj etj,a nuk do te ishte me mire te kishin te njetin softwaure? Me siguri qe me pak urrjtje do te kete.Ore keshtu sic jemi ne po shohim se cfar na ka gjete,gjak po derdhet,urrejtje pa fund ,jemi te pa pranueshemdhe vetem se na meshirojne dhe nderhyne per te na shpetuar nga genocide si ai qe sapo kaluan shqiptaret e kosoves.Keshtu qeme dhe jemi.A ka vend per te ndryshuar tek ne?Kjo eshte pyetja,c'me duhet mua se dikush ne serbi lexoka te njetin liber qe deshiroj te lexoj dhe une......Boooo?! Kemi inate greket?!Po dhe ato na kane inate ne.Si i behet ,ti fryme urrjtjes,apo te gjeme ku eshte problematika ne anen tone (se kete e kemi vete ne dore)dhe te ulim tensionet.Se mos ke ndermend te me thuash se ne shqiptaret kemi qene qelibar dhe kot na bine ne qafe? Asgje nuk vjen kot......por jane arsye te vjetra dhe urrjetjet qe kerkush nuk merr guxim ti sheshoje.Une i perjashtova kosovaret nga diskutimi,se jo se une urrej rracen time,por vijne nga nje tjeter kontradikte dhe trajtim te 100 viteve me pare dhe sot kemi diferenca qe dhe bashke po te bashkohemi do te krijoje polaritet.Nderkombetaret perdite na bien nga nje thes me mesime per te na perafruar me sandartin e tyre,por ato jane te destinuara te deshtojne e keshtu 20 vjet dhe ato dhe ne habitemi e spo kuptohemi. Une mendoj se eshte pikerisht prezantimi i gabuar.Ato na marrin per islamike dhe bine program dhe na trajtojne si te tille ,ndersa ne si kuptojme ,pasi rrealisht jemi komuniste,apo enveriste.Pra ato ne vend qe te zbusin ujkun me mish i japin groshe e natyrisht ai behet dhe me keq !!!!!!!!!!!
    Po ti qenke i pa parapare more burre i dheut, a nuk i sheh kontradiktat tronditese brenda shkrimit tend qe ke? Cfare thua per shqipetaret e Kosoves ore? Turq? Po per shqiptaret te krishtere te shqiperise? Per ata nuk paska rendesi politika dhe rraca? Sllavizimi dhe greqizimi nuk te pengon ty??!!

Tpfuhhh.... po sikur te kisha pasur afer e te pshtyja njehere e mire ate fytyre qe paske hiq me pak se nje hektar he idiot, ti qe ben dallim edhe Alban e Kosovar, e cfare cope shqyptarit je ti bree...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 04-09-2012 mė 07:49

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Po ti qenke i pa parapare more burre i dheut, a nuk i sheh kontradiktat tronditese brenda shkrimit tend qe ke? Cfare thua per shqipetaret e Kosoves ore? Turq? Po per shqiptaret te krishtere te shqiperise? Per ata nuk paska rendesi politika dhe rraca? Sllavizimi dhe greqizimi nuk te pengon ty??!!

Tpfuhhh.... po sikur te kisha pasur afer e te pshtyja njehere e mire ate fytyre qe paske hiq me pak se nje hektar he idiot, ti qe ben dallim edhe Alban e Kosovar, e cfare cope shqyptarit je ti bree...
    Po te heqim pjesen vulgare, pajtohem plotesisht me ty!! E, ben mire t'i terheqesh veshin edhe Nuhit qe pellet nga ana tjeter me te njejtat tone.....!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    asigja sna shpeton ma ne
    JO SEKS PARA MARTESE

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin

mos u cudit se nuk di me ke ke te besh.
    edhe una jam pas skandalizuar nga disa mendime te ketij ne fillim, por tani di se marrezirat e tij duhen shumezuar me zero.
    kane faj moderatoret qe lejojne antishqiptaret ketu (se per te banoret e kosoves nuk jane shqiptare).
    dhe me paturpesine me te madhe flet gjoja per te mire te shqiperise.
    kam te ruajtur ne pc nje nga perlat e tij. ja c'thote:

Shqiptaret nuk kane pase konflikte me serbet prandaj duhet bere kujdes qe konflikti kosove- serbi te mos zgjerohet duke e futur ate dhe ne shqiperi.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •