Ore nuk ka cfar ben kryeministri i vetem, jo ky qe eshte po kushdo qofte. Ta kam thene dhe ne nje postim tjeter, fajin e kemi ne Shqiptaret. Te paguan shteti per Kryeplak fshati, mbillet hashashi qelbet ere 500 metra afer Komunes. Epo cte bej Kryeministri kur nuk e kredh brenda me gjith shpatull Policia e atij qarku Kryeplakun e fshatit bashk me punetoret pyjor, e jo vetem ate po kush ka pergjegjesi per parandalimin e kultivimit te bimeve narkotike se kane dhe ata pergjegjesi 100 %. Po Ministri cfare te beje Ministri i Brendshem. Te ka besuar detyren ore, kpute more kryetarin e komunes drejtohe njehere para ligjit, hiqja vendin e punes. Po jo, se ai eshte o i PD o i PS. O ty te hengert jarebi he. Pse o pak ka PD e PS vetem ky eshte i tyre e ??
Te puneson e te paguan shteti e te thote, ti ke mbaruar shkollen je i/e perkryer per te punuar mjek ne Spital. Bravo te lumte, dhe te jep privilegjin qe ne kete kohe te veshtire, te kesh nje vend pune madje te punosh ne profesionin tend. O burra njerez, i semuri pa vdiq pa u sherua, pa ju dha mjekim i gabuar ahiha hajde te punojme jo 8 ore e, jo ore jan pak, 12 e 16 qe ti *ime nenen lekut. Punojne 5 vjet behen miliardera, e fillojne ndertojne pallate, klinika private me pllaka me gur zvarowski, dhe une e ti shkojme blejme hyrje tek ta dhe vizitohemi ke klinika ktyre mostrave duke harruar qe ndoshta, ndoshta jemi dhe nga ata qe pa e kuptuar i kemi dhene nje fare te drejte qe te hynin ne ate vend pune.
Po pse ore ne te tjeret budallej jemi si thua ti, kta spurdhjaker qe mbajne xhepin me Euro dhe i kane mbathjet akoma ngjyre kafe a mos valle mbaruan Oksfordin dhe kan shpikur ndonje teknologji te vecante qe ndertuan pallat ne emer te gjyshit per 5 vjet. Jo more jo, jemi ne o jemi ne Shqiptaret te pa ndergjegjsuar akoma, qe mjeku (po marr shembull) esht nje nenpunes shteteror ne sherbim dhe kur i kerkon lekun dhe atij qe nuk ka dhe ja le njeriun me te afert ne krevat pa ja bere terc syri, duhet denoncuar more ne organet perkatese duhet te shkoj me fal per shprehjen ke ajo e semes. Po sikur te ishe ti mjek apo dikush tjeter a do beje si puna atij...! Po sikur te shkoje ndonje i aferm i nje zyrtari a do beje ai mjeku ashtu. Po sikur ta pyesi shteti mo fundja ku i gjete keto MONEY me ngjyra Jeshile e Kuqalashe e si ti duash ti, ku i gjete more qe fillove ndertim pallati e ??? Cdo bente ai mjeku !???
Ktu duhet te nderhyje shteti, Policia qe aktualisht ka te drejtat dhe atributet ne masen 80% te Gjyqesorit, Prokuroria dhe Gjykata dhe mos me thuaj qe jan te Edvinit se te vrava se jan vetem te vetvetes nuk duan te dine para Lekut a ekziston njeri ne kete dynja. Me fal jo Lekut, Euros se leku ka nordh per ta, Euro eshte partia e tyre dhe idealizmi i tyre politik. PIKE o braro. Kur do dhe polici i thjeshte 50 mij lek me ta dhen vertetimin e patentes e te ka humbur te nesermen vaj hallit mjekut e burr.
Tashti e leme menjane ceshtjen sociale se eshte dhe problemi social ne mes. Paga e ulet etj etj... Por spo e fus ne kete teme sepse vallaj cte te them un kur pranove te beheshe mjek apo jurist a ku di un a e dije qe aq do e kishe rrogen. Bej punen pra... mos ha m..
Idealizmi dhe bindjet politike jane tjeter gje dhe nuk duhen ngaterruar kur blen buke ke shitsi bukes o Brar po jan te paket qe e kuptojne kete.
PS. Se mos na akuzojne dhe ne qe nderruam teme e do thone fshati digjet kurvat krihen, un jam i mendimit qe Zjarret edhe bien por, mendimi im personal eshte qe ato vendosen nga Agjentura te Huaja. Nuk me pelqejne fare keta Turistet Alpin, te huaj me motorre te bukur qe ngjiten majes se maleve

)) Malet jane te bukura dhe ne dimer po ne dimer nuk vene kta se "ju rreshket motorri" makina skane

mire ?

Interesohu mbi kete fakt dhe te garantoj e do marresh shume te dhena.
Krijoni Kontakt