Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    "ENIGMA" Maska e c0d3r
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Memedhe
    Postime
    88
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    falangistet e ed rucit nuku rrin duar bosh..

i dergon partia gjthandej tu ven zjarrin maleve e pyjeve..

pisaaa.. paski qene..

---------

'Shqipëria në flakë', rrezikohen banesat në Mirditë dhe tek Gjiri i Lalzit
    Brari mos u fshih mbas gishtit, po vere gishtin aty ku duhet

O Brari e di cke, kur te te vije mundesia gjithmone dhe po pate deshire, thuaj ndonjerit prej Kryetareve te Komunave perkatese, Ndonje Drejtuesi te Policise se Qarkut perkates ku kane rene zjarret, Punonjesve pyjore, Zjarrefikseve (qe se dime a ka me apo ska me), Ushtrise (qe s'dime ku eshte dhe per ca eshte), po ne fund edhe Ministrit te Mjedisit (Qeverise domethene) po tu dha mundesia gjithmone, thuaju qe te dalin dhe te prononcohen per zjarret ne pyje, aty ku po digjet pylli dhe jo neper kolltuqet lluksoze neper zyra. Thuaj qe mos te perpiqen te justifikojne dhe ti shmangen pergjigjeve indirekte apo direkte te banoreve aty prane etj etj etj.

Kujtoji dhe Ministrit te Mjedisit o Brari qe me duket se ke nja 2 struktura ne vartesi thuaj. Quhen Drejtoria e Pergjithshme e Pyjeve dhe Policia Pyjore, te cilet kane per detyre dhe ne menyren me kategorike duhet te kishte marre masa ne kohen e duhur qe nga ngritja e stacioneve zjarrfikese me personel dhe automjete ne parqet kombëtare e deri te ngritja dhe funksionimi ne sistem 24 oresh te vezhguesve. Thuaja keto thuaja

Pyete dhe ne fund se A i dhimbset qeverise shqiptare, qe po i digjet gjithë kjo pasuri kombetare apo e ka me te rendesishem faktin e rikonstruksionit te vilave qeveritare dhe presidenciale? Kur te mbarosh na kthe pergjigje.
    Best File compression around "DEL *.*" = 100% compression

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    cod.. kritikat e tua ishin me vend..

por un dyshoj qe ps-ja i ve zjarret..

por dhe ti ke te drejt per ate qe..shteti paguan nje dynja me nepunsa per kto pun e nje m.ut bejne..

prandaj na duhet o nje krieminister qe di te kontrolloje cdo zyr shteti nga tirana ne fiershegan.. na kopliku ne zerqan..

ose ose .. mos krejt kjo m.ut kushtetute leshi do ndrruar fare..se spo marrim vesh..

.

"ENIGMA" Maska e c0d3r
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Memedhe
    Postime
    88
    Ore nuk ka cfar ben kryeministri i vetem, jo ky qe eshte po kushdo qofte. Ta kam thene dhe ne nje postim tjeter, fajin e kemi ne Shqiptaret. Te paguan shteti per Kryeplak fshati, mbillet hashashi qelbet ere 500 metra afer Komunes. Epo cte bej Kryeministri kur nuk e kredh brenda me gjith shpatull Policia e atij qarku Kryeplakun e fshatit bashk me punetoret pyjor, e jo vetem ate po kush ka pergjegjesi per parandalimin e kultivimit te bimeve narkotike se kane dhe ata pergjegjesi 100 %. Po Ministri cfare te beje Ministri i Brendshem. Te ka besuar detyren ore, kpute more kryetarin e komunes drejtohe njehere para ligjit, hiqja vendin e punes. Po jo, se ai eshte o i PD o i PS. O ty te hengert jarebi he. Pse o pak ka PD e PS vetem ky eshte i tyre e ??

Te puneson e te paguan shteti e te thote, ti ke mbaruar shkollen je i/e perkryer per te punuar mjek ne Spital. Bravo te lumte, dhe te jep privilegjin qe ne kete kohe te veshtire, te kesh nje vend pune madje te punosh ne profesionin tend. O burra njerez, i semuri pa vdiq pa u sherua, pa ju dha mjekim i gabuar ahiha hajde te punojme jo 8 ore e, jo ore jan pak, 12 e 16 qe ti *ime nenen lekut. Punojne 5 vjet behen miliardera, e fillojne ndertojne pallate, klinika private me pllaka me gur zvarowski, dhe une e ti shkojme blejme hyrje tek ta dhe vizitohemi ke klinika ktyre mostrave duke harruar qe ndoshta, ndoshta jemi dhe nga ata qe pa e kuptuar i kemi dhene nje fare te drejte qe te hynin ne ate vend pune.
    Po pse ore ne te tjeret budallej jemi si thua ti, kta spurdhjaker qe mbajne xhepin me Euro dhe i kane mbathjet akoma ngjyre kafe a mos valle mbaruan Oksfordin dhe kan shpikur ndonje teknologji te vecante qe ndertuan pallat ne emer te gjyshit per 5 vjet. Jo more jo, jemi ne o jemi ne Shqiptaret te pa ndergjegjsuar akoma, qe mjeku (po marr shembull) esht nje nenpunes shteteror ne sherbim dhe kur i kerkon lekun dhe atij qe nuk ka dhe ja le njeriun me te afert ne krevat pa ja bere terc syri, duhet denoncuar more ne organet perkatese duhet te shkoj me fal per shprehjen ke ajo e semes. Po sikur te ishe ti mjek apo dikush tjeter a do beje si puna atij...! Po sikur te shkoje ndonje i aferm i nje zyrtari a do beje ai mjeku ashtu. Po sikur ta pyesi shteti mo fundja ku i gjete keto MONEY me ngjyra Jeshile e Kuqalashe e si ti duash ti, ku i gjete more qe fillove ndertim pallati e ??? Cdo bente ai mjeku !???

Ktu duhet te nderhyje shteti, Policia qe aktualisht ka te drejtat dhe atributet ne masen 80% te Gjyqesorit, Prokuroria dhe Gjykata dhe mos me thuaj qe jan te Edvinit se te vrava se jan vetem te vetvetes nuk duan te dine para Lekut a ekziston njeri ne kete dynja. Me fal jo Lekut, Euros se leku ka nordh per ta, Euro eshte partia e tyre dhe idealizmi i tyre politik. PIKE o braro. Kur do dhe polici i thjeshte 50 mij lek me ta dhen vertetimin e patentes e te ka humbur te nesermen vaj hallit mjekut e burr.

Tashti e leme menjane ceshtjen sociale se eshte dhe problemi social ne mes. Paga e ulet etj etj... Por spo e fus ne kete teme sepse vallaj cte te them un kur pranove te beheshe mjek apo jurist a ku di un a e dije qe aq do e kishe rrogen. Bej punen pra... mos ha m..

Idealizmi dhe bindjet politike jane tjeter gje dhe nuk duhen ngaterruar kur blen buke ke shitsi bukes o Brar po jan te paket qe e kuptojne kete.

PS. Se mos na akuzojne dhe ne qe nderruam teme e do thone fshati digjet kurvat krihen, un jam i mendimit qe Zjarret edhe bien por, mendimi im personal eshte qe ato vendosen nga Agjentura te Huaja. Nuk me pelqejne fare keta Turistet Alpin, te huaj me motorre te bukur qe ngjiten majes se maleve )) Malet jane te bukura dhe ne dimer po ne dimer nuk vene kta se "ju rreshket motorri" makina skane mire ? Interesohu mbi kete fakt dhe te garantoj e do marresh shume te dhena.
    Ndryshuar për herë të fundit nga c0d3r : 19-08-2012 më 13:53
    Best File compression around "DEL *.*" = 100% compression

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga c0d3r Lexo Postimin
    Ore nuk ka cfar ben kryeministri i vetem, jo ky qe eshte po kushdo qofte. Ta kam thene dhe ne nje postim tjeter, fajin e kemi ne Shqiptaret. Te paguan shteti per Kryeplak fshati, mbillet hashashi qelbet ere 500 metra afer Komunes. Epo cte bej Kryeministri kur nuk e kredh brenda me gjith shpatull Policia e atij qarku Kryeplakun e fshatit bashk me punetoret pyjor, e jo vetem ate po kush ka pergjegjesi per parandalimin e kultivimit te bimeve narkotike se kane dhe ata pergjegjesi 100 %. Po Ministri cfare te beje Ministri i Brendshem. Te ka besuar detyren ore, kpute more kryetarin e komunes drejtohe njehere para ligjit, hiqja vendin e punes. Po jo, se ai eshte o i PD o i PS. O ty te hengert jarebi he. Pse o pak ka PD e PS vetem ky eshte i tyre e ??

Te puneson e te paguan shteti e te thote, ti ke mbaruar shkollen je i/e perkryer per te punuar mjek ne Spital. Bravo te lumte, dhe te jep privilegjin qe ne kete kohe te veshtire, te kesh nje vend pune madje te punosh ne profesionin tend. O burra njerez, i semuri pa vdiq pa u sherua, pa ju dha mjekim i gabuar ahiha hajde te punojme jo 8 ore e, jo ore jan pak, 12 e 16 qe ti *ime nenen lekut. Punojne 5 vjet behen miliardera, e fillojne ndertojne pallate, klinika private me pllaka me gur zvarowski, dhe une e ti shkojme blejme hyrje tek ta dhe vizitohemi ke klinika ktyre mostrave duke harruar qe ndoshta, ndoshta jemi dhe nga ata qe pa e kuptuar i kemi dhene nje fare te drejte qe te hynin ne ate vend pune.
    Po pse ore ne te tjeret budallej jemi si thua ti, kta spurdhjaker qe mbajne xhepin me Euro dhe i kane mbathjet akoma ngjyre kafe a mos valle mbaruan Oksfordin dhe kan shpikur ndonje teknologji te vecante qe ndertuan pallat ne emer te gjyshit per 5 vjet. Jo more jo, jemi ne o jemi ne Shqiptaret te pa ndergjegjsuar akoma, qe mjeku (po marr shembull) esht nje nenpunes shteteror ne sherbim dhe kur i kerkon lekun dhe atij qe nuk ka dhe ja le njeriun me te afert ne krevat pa ja bere terc syri, duhet denoncuar more ne organet perkatese duhet te shkoj me fal per shprehjen ke ajo e semes. Po sikur te ishe ti mjek apo dikush tjeter a do beje si puna atij...! Po sikur te shkoje ndonje i aferm i nje zyrtari a do beje ai mjeku ashtu. Po sikur ta pyesi shteti mo fundja ku i gjete keto MONEY me ngjyra Jeshile e Kuqalashe e si ti duash ti, ku i gjete more qe fillove ndertim pallati e ??? Cdo bente ai mjeku !???

Ktu duhet te nderhyje shteti, Policia qe aktualisht ka te drejtat dhe atributet ne masen 80% te Gjyqesorit, Prokuroria dhe Gjykata dhe mos me thuaj qe jan te Edvinit se te vrava se jan vetem te vetvetes nuk duan te dine para Lekut a ekziston njeri ne kete dynja. Me fal jo Lekut, Euros se leku ka nordh per ta, Euro eshte partia e tyre dhe idealizmi i tyre politik. PIKE o braro. Kur do dhe polici i thjeshte 50 mij lek me ta dhen vertetimin e patentes e te ka humbur te nesermen vaj hallit mjekut e burr.

Tashti e leme menjane ceshtjen sociale se eshte dhe problemi social ne mes. Paga e ulet etj etj... Por spo e fus ne kete teme sepse vallaj cte te them un kur pranove te beheshe mjek apo jurist a ku di un a e dije qe aq do e kishe rrogen. Bej punen pra... mos ha m..

Idealizmi dhe bindjet politike jane tjeter gje dhe nuk duhen ngaterruar kur blen buke ke shitsi bukes o Brar po jan te paket qe e kuptojne kete.

PS. Se mos na akuzojne dhe ne qe nderruam teme e do thone fshati digjet kurvat krihen, un jam i mendimit qe Zjarret edhe bien por, mendimi im personal eshte qe ato vendosen nga Agjentura te Huaja. Nuk me pelqejne fare keta Turistet Alpin, te huaj me motorre te bukur qe ngjiten majes se maleve )) Malet jane te bukura dhe ne dimer po ne dimer nuk vene kta se "ju rreshket motorri" makina skane mire ? Interesohu mbi kete fakt dhe te garantoj e do marresh shume te dhena.
    OR mik ti mir ke fol .Po nuk mer vesh dhia nga tagjia...ti po i bon moral brarit!!!!po ku
    ha pyka ai or daje.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    ej keni dale komplet nga tema qe vete ju keni hapur ....

.
    "They will not control us, We will be victorious"

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Pikerisht , prandaj edhe njoftimi me duket i sakte.
    Disa levizje u sqaruan e te tjerat nenkuptohen, ose nuk i jepet llogari publikut te gjere. Kjo eshte natyra e ushtrise e cila s'mund te beje publike cdo levizje te saj. Dhe une mendoj se ne keto 15 vitet e fundit ushtria jone ka bere hapa te mire perpara drejt apolitizimit te saj.
    Sa me telegrafik(i shkurter konciz) te jete nje lajm ,shanset jane qe aq me i sakte eshte.Por askujt nuk i pelqejne lajme te tilla siperfaqsore teper te shkurtera,sikur te jene lajmerime vdekjesh....
    Nuk kam asnje dyshim per saktesine e lajmit,por eshte siperfaqsor,eshte shallow, i ceket.
    Personalitetet ne shtet,si presidenti kryeministri,ministra,zyrtare te larte ,titullare etj,
    kane pergjegjsine dhe detyrimin te japin informacion te plote per publikun(perjashto rastet kur informacioni eshte i klasifikuar si sekret shteteror).
    Te japesh informacion per gazetaret nuk eshte dhenie llogarie,por pergjegjsi qytetare dhe detyrim me ligj te mbash publikun te informuar.Nqs dikush nga gjeneralet ka gabuar dhe u hoq nga detyra se gaboi atehere mnistri duhet ta kaloje kete informacion ne publik dhe ska asgje te keqe.eshte transparence.
    Eshte puna e gazetarit te intervistoje beje pyetje te personalitetet,te germoje, te grumbulloje fakte dhe shkruaje artikuj me permbajtje te thelle dhe shume informative dhe jo thjesht artikuj lajmerim,artikuj siperfaqsor dhe pa transparence.Cdokush ne popull qe lexon keto artikuj lajmerim i lindin pyetje ne koke,pse kane ndodhur levizjet,a ka ndonje gje qe s'shkon ne rregull ne ushtri,etj.
    Per raste ngjarjesh te tilla ne ushtri eshte detyra e funksionareve ne Ministri te lajmeroje gazetare per takim,ose ta jape seanca speciale konference shtypi qe gazetaret te marrin informacionin bejne pyetjet etj.
    Ndryshe nga do e marre vesh gazetari qe dicka ka ndodhur ne Ministrine e Mbrojtjes?
    Duhet ta lajmeroje dikush ne telefon apo jo?Nga do e dije gazetari,te shtije fall?
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 19-08-2012 më 17:40
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •