po.................?!
Shkruaj mire dhe qarte.
Mos shkruaj si i dehur.
.
po.................?!
Shkruaj mire dhe qarte.
Mos shkruaj si i dehur.
.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 18-08-2012 më 23:00
"They will not control us, We will be victorious"
haha po cpaske qene o brahim .edhe zjarret socjalistet i vene? o kafsh prehistorike...
Jepet ne shume raste ndryshimet ne pozite te gjeneraleve
si rasti i gjeneralit Petraus qe u be komandanti i forcave ne Afganistan
dhe e hoqen nga detyra gjeneralin qe ishte ne Afganistan per shkak te nje deklarate
qe beri publikisht dhe ofendoi presidentin Obama.
Ne shume raste nuk futen gazetaret te germojne informacion.
Shume ngjarje evenimente nuk daln ne media fare,nuk dalin ne publik pasi nuk
shkon gazetar te marre informacion dhe ta kaloje ne publik.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pikerisht , prandaj edhe njoftimi me duket i sakte.
Disa levizje u sqaruan e te tjerat nenkuptohen, ose nuk i jepet llogari publikut te gjere. Kjo eshte natyra e ushtrise e cila s'mund te beje publike cdo levizje te saj. Dhe une mendoj se ne keto 15 vitet e fundit ushtria jone ka bere hapa te mire perpara drejt apolitizimit te saj.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
titulli i faqes eshte gabim.
Vetem nje gjeneral eshte shkarkuar dhe ai eshte Agmin Lala i cili kishte mbushur moshen e pensionit dhe nuk ka asgje ketu per te diskutuar.
jane emeruar 4 gjeneral te rinj pas boshllekut qe kishte ushtria jone per ti permbushur ato vende me gjeneral brigade.
Kane disa pozicione ne Aleance te cilat duhet ti permbushin dhe duheshin patjeter 2 gjeneral te rinj per keto pozicione.
kush eshte kunder ketyre gjerave eshte kunder parimeve ushtarake ku gradohen sipas piramides se gradave.
Na del nje kudret cela 11 vjet gjeneral dhe na ankohet gjithandej ku ligji e permban 3 vjet me nje yll gjenerali dhe me pas nese nuk avancon del ne lirim, pra ka pasur nje shkelje ligji ne kete mes.
urime gjeneraleve te rinj dhe suksese
vari leshte
Krijoni Kontakt