O Novo mire se erdhe & bofsh qef.
P.S po ne ate foton sa ke pas qene ngrit prej gjumi e ke bo???
Nxirr naj 1 ku ke qen zgju.hahahahlol
O Novo mire se erdhe & bofsh qef.
P.S po ne ate foton sa ke pas qene ngrit prej gjumi e ke bo???
Nxirr naj 1 ku ke qen zgju.hahahahlol
Mire se na erdhe o figureeeee na paske dale si NJESH aty ne foto (heheheh).
Befsh qef dhe ja kalosh sa me mire!!!!!
noviiiii je shume i embelmire se erdhe rrush hey moooo....heres tjeter krifi icik flokat
hajde byeee
NOVI DA PIMP ...ec te vdeksha lool .....nejse grupi mirese te erdhem ..dmth qe na erdhe ..hehehe ...befsh qef ....pe@ce out
;) i cant accept a girl wit a ruined rep,,
imma let ma boy take this shit to the next step;)Gettin ma ass kicked by a hoe
no, hold up dogg, i dont think so
thats as far as u can go
24/7 i be on this bitch's mind
im a pimp i be hitting on her friends at tha same time......
Flm shum cuna dhe goca po aty Lo Bello sa u ngita nga gjum lal ishim ne nje party dhe fleta nja 1 ore se u bera tap dhe sa me kapi nje goce ne foto , enka sa u ngrita nga gjumi po kam dhe foto tamem i kreur i pergatitur , rrofshit te ter juu zoti ju bekoft) Sajda Shkodrane flm figure je e pa par njes me bisht me kupton apo jo
, Edvini keep it up bro keep pimping
i got ya back .
Per liri e per flamur Ngjeshur armet Trimeria Cili je ti more Burre qe na vjen nga shqiperia Un jam Ismail Qemali Qe kerkon vatanet e mija Do ti marr se sesht pune esht e jona Shqiperia
hihihihih sa kenaqesi kur ke shok kaq te mbrekullueshem,me behet qejfi qe kam nje shok te vecante si ty Novi!!
ej novi te te them dicka ne vesh(phspsps na njih ndonje shoqe ore
) hah c ya Novi
Hej Novi, mireseerdhe ne forum, kalofsh sa me bukur ktu, te uroj gjith te mirat.. dhe suksese ne shkoll! ~~~~pershendetje~~~ *paqe*
back-fo-BAD?;)
uuuuuups, harrova te te thosha.. shum simpatik je![]()
back-fo-BAD?;)
mire se erdhe te uroj tja kalosh sa me mire
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
nice pics novi ..................je shume nice si gjyshi im se dhe gjyshi im i mire sa ty eshte hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Krijoni Kontakt