UEFA Best Player in Europe Award shkon per Andres Iniesta
PS: Me ne fund nje trofe personal, per kete gjeni te mesfushes. Me ne fund nje vendim i drejte.
UEFA Best Player in Europe Award shkon per Andres Iniesta
PS: Me ne fund nje trofe personal, per kete gjeni te mesfushes. Me ne fund nje vendim i drejte.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Plotesisht e merituar... eshte gjeni lojtar !
Tani edhe ne Albacete do te festojne![]()
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Urime Iniestas , e meritoi![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Urime.
Te lumte Iniesta.
E meritonte vertet.Bravo urime per Iniesten.
Mos harro ti lutesh Zotit çdo mbrëmje.
Mir qe ja dhan Iniestes.
Por,duhet ta pranoni qe ne kete tresh (Ronaldo,Messi,Iniesta),i vetmi qe le pershtypje eshte Ronaldo.
Keta dy shkurtabiqet nuk e ditkan as anglishten,nuk ditkan ti thone dy fjale haha,qendrojne si dru ne skene.
Ronaldo POLIGLOT - vdisni hejtera![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 30-08-2012 më 14:45
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 30-08-2012 më 21:48
#VamosArgentina
A, Iniesta do te jete lojtari qe me shume mundesi do te fitoje dhe topin e arte, e lexon lojen si askush tjeter, vizion, saktesi, teknike, kontroll, dhe nje qetesi dhe komfortin ne top qe pak lojtare e zoterojne, urime,,,
mateo
mendoj se e meriton pasi eshte futbollist i shkelqyer. urime
vari leshte
Te shikosh pamjen e Ronaldos kur eshte ne podium perseri me dy lojtare te Barcelones duke garuar per nje trofe personal...dhe humbet....PRICELESS !
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt