Gezuar ditelindjen
Edhe sa ta kete shkruajt zoti
Jete te lumtur, dite me te Mira ketej e utje
Me nje fat te shkelqyer, gezime me motra e vellezer
Gezuar ditelindjen
Edhe sa ta kete shkruajt zoti
Jete te lumtur, dite me te Mira ketej e utje
Me nje fat te shkelqyer, gezime me motra e vellezer
Njeēikez me vonese...
Te uroj gjithe te mirat, shpresoj qe kalove bukur ditelindjen
![]()
...urime 100 vjetori i pavarsise tetovare, i befsh edhe ti 100 vjet prej me te lumturave,![]()
Me mire vone,se asnjehere Bane
C'do te mire edhe per ju xhanem..
ps/ ka qen ditlindja ime me e bukur deri sa i bera kaq vite,u plaka,po nejse ,per kete gje kemi asrdhur ne jete,per t'u mplakur![]()
Falemnderit o Prishtina,ditlindja ime ka qene hem per 100 vjetorin,e hem per naten e Kadrit,hah,krejt Fat
pafsh vetem t emira me sy
Falemnderit Roni,te pershendes
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Tetovare Gezuar DitelindjenTe uroj fat ,lumturi dhe dashuri pa fund ne jeten tende.Motrat dhe vellai jot duhet te ndihen krenare qe kane nje moter si ti
![]()
Te perqafoj![]()
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Falemdnerit Etna!
Prano pershendetjet e mia kudo qofshe,Zoti te dhashte vetem te mira.
ps/ Une me vellezerit dhe motren jemi te vetmit qe mbajm mbiemrin e babit te mos humbet,jemi shpresa enjeri tjetrit per te jetuar,njejte edhe une jam krenare dhe gjithashtu shume lumtur s ei kam ata,ata jane arsyeja per te cilet une deri me sote mora fryme dhe keshtu do te vazhdoj deri sa ata te jene te lumtur dhe te sukseshem ne Jete.
Perqafime ke edhe nga une e dashure![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Shume, shume urime per ty e dashur!
Pac vetem te mira ne jeten tende. Jetofsh e lumtur edhe 100 vite te tjera,per veten tende dhe njerzit e tu. Ata jane me fat qe te kane dhe sic ka thene edhe Etna duhet te krenohen me ty.
Uroj te kesh kalu caste te bukura ketyre diteve.
Ps: Besoj qe me fal per vonesen , skam hy te forumi keto ditet e fundit.
AUTOCHTHONOUS
Krijoni Kontakt