Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 94
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Po hidheni në gjiq mo Brar për të gjitha ato që akuzon dhe pastaj rraseni mrëna.
    Ahhh po harrova Saliu ka çelsat e kashtës se gjikatat i kontrollon Rama.

O Brar, unë e di se për të dh.jerë nuk përdoret goja, përdoret një zonë tjetër, jo për gjë po ke probleme për ta mbajtur pastër, apo vari shelet.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    stasi..

une e kam kryer detyren ndaj edvinit..
    ti e di mire se je lexus forumi..
    ti e di qe po te me lexonte muan.. cuni myrtos.. do i thosh te jatit.. o ba dil e kullot lopen ose shtyp ullinjte ne 21 janar e mo u krruaj nga tirana se do ta hac.. se keshtu ka then nje hoqe kandari.. me nick brari..
    kaq kisha ne dor une..
    ti psh e lexove brarin e nuku shkove..
    kurse per ato 15 % qe u a ka rruajtur ai beton-pallate-bosave nuku me bënet von fare..
    mir u a ka bere..
    un vet po mblodha para do vete ne pojan do blej shtepi.. ose ne levan..

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

... Zoti Rama...

Zoti Rama, Sali Berisha eshte Kryeminister jo Krye-prokuror.
    Hetimin duhet ta beje prokuroria pas akuzave dhe denoncimeve qe ty zoti Rama te ka bere Berisha dhe te tjeret.
    Sa eshte numri i dosjeve qe ke ne prokurori zoti Rama?
    Sa jane denoncimet publike te bere nga ndertues e deputete per ty zoti Rama?
    Pse nuk u hetuan keto zoti Rama? Sepse prokuroret ishin te PS zoti Rama.
    Sollaku eshte ne asamblene kombetare te PS, ky do te te hetonte ty?

Shqip - Shqip: Per Ramen nuk ka nevoje per imunitet formal se ka imunitet politik si lider i opozites.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Keto po.rdhe Edi le ti beje kur te mos jete me kryetar i opozites. Por jam i sigurt se sapo te humbase ballafaqimin zgjedhor te rradhes, nuk do e shohe me njeri ne Shqiperi dhe me alibine e kercenimit te jetes do zhduket nga ky vend bashke me miljardat qe ka vjedhur e bashke me po.rdhet e tij megalomane .
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Ingenuous Lexo Postimin
    Zoti Rama, Sali Berisha eshte Kryeminister jo Krye-prokuror.
    Hetimin duhet ta beje prokuroria pas akuzave dhe denoncimeve qe ty zoti Rama te ka bere Berisha dhe te tjeret.
    Prokuroria kontrollohet (edhe) nga Ekzekutivi resp. nga ministria e Drejtesise.
    Pra, eshte detyre e Ekzekutivit (Qeverise dhe Ministrise se Drejtesise) te mbikqyre punen e prokurorise dhe te ndermarre hapa te nevojshem kunder prokuroreve qe keqperdorin postin ose pengojne pa arsye hetimet ndaj dikujt.

Prokurori kompetent mund te shkarkohet, nese vertetohet se ka penguar hetimet pa arsye, per arsye politik, interesa personale etj...

Sa eshte numri i dosjeve qe ke ne prokurori zoti Rama?
    Sa jane denoncimet publike te bere nga ndertues e deputete per ty zoti Rama?
    Pse nuk u hetuan keto zoti Rama? Sepse prokuroret ishin te PS zoti Rama.
    Sollaku eshte ne asamblene kombetare te PS, ky do te te hetonte ty?

Shqip - Shqip: Per Ramen nuk ka nevoje per imunitet formal se ka imunitet politik si lider i opozites.
    Eshte detyre e Qeverise resp. e Ministrise se Drejtesise te kujdeset qe asnje prokuror te mos pengoje hetmet. Nese Qeveria (Ministria e Drejtesise) nuk ka vullnet ose eshte e paafte per te vepruar konform kompetencave administrative dhe ligjore, per te pamundesuar keqperdorimin e postit nga ana e prkuroreve etj., atehere faji bie mbi Ministrin e Drejtesise, Qeverine dhe Kryeministrin...

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mir e ke ti propant..por de facto..ina ramen e kontrollon vetem shtabi miliarder i edvin rucit..
    aty i merr direktivat kryeprokurorja..
    kurse berisha me ministrat e tij de facto.. shum shum mund vec ti thon..mirmenxhes..ina rames..e kurrfar tjeter..
    kjo eshte gjendja deri tani..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    mir e ke ti propant..por de facto..ina ramen e kontrollon vetem shtabi miliarder i edvin rucit..
    aty i merr direktivat kryeprokurorja..
    kurse berisha me ministrat e tij de facto.. shum shum mund vec ti thon..mirmenxhes..ina rames..e kurrfar tjeter..
    kjo eshte gjendja deri tani..
    aah shkoze e kuqe ...po pse mor dumduk nuk e zgjodhi salla ,kryeprokuroren silvja konti..

cilin prokuror ka pelqy sala noj her me thuaj o brahim...te gjithe jan te keqi ?vetem sala eshte i mire.ky u bo si enver hoxha .te gjithe i dolen trathtar,kurse sala i dergumi PERENIS? po ikni se lat nam ..si nuk keni turp e diskutoni.me cfar kurajo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    aah shkoze e kuqe ...po pse mor dumduk nuk e zgjodhi salla ,kryeprokuroren silvja konti..

cilin prokuror ka pelqy sala noj her me thuaj o brahim...te gjithe jan te keqi ?vetem sala eshte i mire.ky u bo si enver hoxha .te gjithe i dolen trathtar,kurse sala i dergumi PERENIS? po ikni se lat nam ..si nuk keni turp e diskutoni.me cfar kurajo.
    Sala duhet ta shkrkoje kryeprokuroren. Ai duhet te mbaje ne poste vetem ata qe i qendrojne besnik atyre qe i propozojne dhe dhe gjithe shqiptareve qe presin per drejtesi si ne te gjitha vendet perendimore.
    shqiptaret prej myzeqeje si puna e bamir topit dhe ina rames e duan vetem me dhune se ata nuk kane fjale .

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    eu..na merziten edhe kta...populli digjet burbuqja krifet..kesaj sipas mendimit tim i thone thjesht paster bukur PORDHE ME RIGON
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    sipas nje freshisti..cun tirane..tifoz i cmendur i edvinit..

edvini tha.. ka rreth 100 milion euro.. ne kontot e tij..
    kush te tha i thash..
    o muhabet i mrenshem ky tha..po po ta them ty se jemi tonet..

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •